• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    no, tak zpatky k tematu - DEEJAYY: já mám dobré zkušenosti s tímhle (ale potřebuje root) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mittelmanapps.smslimitunlock&hl=cs
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    POKE10002: A zase vubec nic k tematu...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    POKE10002: Nejsem tvuj kamarad, nikdy jsem nebyl ani nikdy nebudu. Vyrostl jsem driv nez tvuj fotr jestli jsi nejakyho mel. A svoji "pravdu" - presne receno z prdele vytazeny nesmyslny bludny predpoklady si strc tam odkud si je vytahl.
    A az vychladnes, tak se vrat zpatky do svy tridy a popros pani ucitelku, at te nauci cist - treba pochopis proc jsi byl poslanej do prdele.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    POKE10002: dej si sprchu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEJAYY: ja vim, ze se dalo v ty appce nastavit aby to odchazelo z urciteho cisla, na ktere pak lidi mohli zpet volat. A nekteri operatori byli zdarma (tusim Vodafone a o2). Ale tak hlavne ze uz si to vyresil, gut.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    DEEJAYY: app limit...
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    DRAGON: já sms bránu využívám také, ale je to s poplatky a chodí to z čísla na které nelze zpětně volat.... Nejde mi ani tak o náklady jako o jednoduchost. Teď zkouším app go sms a asi je to to co jsem hledal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEJAYY: co takhle si najit nejakou free sms branu? ja vim ze sem v jedny praci nastavoval hromadne posilani vzdy davky stovek zprav pro brigadniky a fungovalo to dobre. Jen si ted nevybavim nazev, byl to cech, ktery to vlastnil, neco jako smsBrana nebo tak. neco takoveho
    SMS z Androidu zdarma do Čech, Slovenska a Indie - Free SMS Sender
    http://www.freesmssender.cz/
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    mám dotaz - potřeboval bych posílat hromadně SMS z telefonu SAMSUNG, cca 50ks. Píše mi to, že limit je 20, takže to musím dělat na vícekrát a zdržuje to. Na mé P9 a HTC to funguje v pohodě - mám šanci to obejít alternativní SMS appkou? Případně nějak jinak?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: Jo je to dobré, quick settings a reply přímo z notifikace
    na nexus 5x to chodí super už pár měsíců.
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: pokud je to upgrade od výroce hw, šel bych do toho, jinak ruce pryč (podle mě, nejsem člověk co by byl ochotný strávit X dní laděním něčeho co stáhnul z XDA develop)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mne tak napada: prechod z 6.0.1 na Nugat? ano nebo ne? je to pomalejsi/rychlejsi? ma to nejakej major improvement? jste s ni spokojeni?
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: samotné IMEI se zneužít nedá, je to jenom číslo, není to vlastně nic tajného, lze ho zneužít k oblikování telefonu například ale to by si s tím číslem musel darovat i ten mobil, telefonů je tolik že když si tady 10 čísel z fleku vymyslim, minimálně jednou se trefím do existujícího čísla :) btw, google má tvoje imei dávno uložený :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: můžeš zkusit kontaktovat servis se sériovým číslem a ptát se na nějakou chybu. pokud by to nebylo cz tak tě pošlou do háje
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Taky mam problem. Xperia Z5 Compact. MTP prenos souboru z Win 7. Soubory se musi prenaset po jednom, protoze kdyz se zkopiruje jeden soubor, nezmizi okenko "Copying", zastavi se na 100% a ceka, dokud clovek nezmackne Cancel. Nejake tipy?
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: potom hledej podle verze buildu OS, pokud tam máš originální, je v něm občasi kód země a prodejce (pokud je to série pro nějakého velkého prodejce na míru), další možnost je podle CUSTOM version, v němje většinou kód oblasti (ale pouze opět pokud máš originální OS)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    POKE10002: imei radeji nikam verejne uploadovat nebudu. diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jak u telefonu poznam, jestli je z CZ distribuce? pripadne z jake je? diky
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HORST_FUCHS: Muze za to nejnovejsi aktualizace google aplikaci, staci odinstalovat aktualizaci, nasledne zakazat automaticky a pockat, nez to opravej.
    E42
    E42 --- ---
    HORST_FUCHS: To nevypadá dobře. Zdá se, že komunitní vývoj skončil někde u KitKatu:
    [INDEX] Galaxy Tab 3 7.0 - ROMs, Kernels, Re… | Samsung Galaxy Tab 3
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755532
    Upřímně, asi přišel čas na novej tablet a nebo se podívat po nějaký SW obezličce jako např.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irishin.buttonsremapper
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam