• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Asi jsm si bricknul telefon. Nahral jsem si do huawei 4c spatnou rom.

    ta se spusti ale ukazuje divnej hw napriklad dve sim, 8 jader a dalsi.

    windows to rozpoznal jako "kedai fastboot" ale adb a fastboot se mi s tím nekamarádí. už nevim kudy do toho kopnout... cilem je lineageos.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    E42 RATTKIN: Ta sluchátka (Avantree Rotta ADHF-021) fungují na stereo v jiných zařízeních v pohodě, jen jak jsem psala, na nexus tabletu nefunguje ovládání přehrávání a hlasitosti. V podstatě to samé se mi stalo s původními sluchátky k tomuto telefonu, akorát, že tam už funguje jen jedno všude :-).
    Co se týče telefonu, tak klasický stereo 3,5 (bez mikrofonu) jack funguje a je detekován jak má být (náhlavní sluchátka ke skypu).
    Originály Sony a Avantree už telefon vůbec nerozpozná a nepřepne u nich přehrávání z repro na ně. Bohužel další sluchátka s tříkroužkouvým jackem mám už jen staré etimotic a u nich se jack při jednom vytažení doslova rozpadl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mel bych otazku jak je to s androidy pro x86 ? mam na mysli acer iconia s x4 atomem. hw dobry android lenivy...
    E42
    E42 --- ---
    ROBIN_SNNS: Jiná sluchátka fungují? Základní otázka...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ROBIN_SNNS: u sluchátek je obvykle problém kabel. Zkusit na dalším telefonu, nebo opakovaně - nalomený kabel ještě chvíli trochu funguje
    taky má cenu se podívat do jack dírky, může tam být smetí, které jde jehlou vyšťourat
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Ahoj, mám problém. Androidí sluchátka mi z ničeho nic přestala fungovat na mé Xperia 3C, ale na nexus 7 2013, zvuk jede, i když ovládání nefunguje. Kde může být problém?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PRUSATKO: Mám jako referenční pracovní, ale tohle mi nedělá. Telefonuje v pohodě.
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    nema/nemeli jste telefon Vodafone Smart Ultra 6? Po vymene displaye zacal tel pri prvnich par sec smyckovat/volany se slysi 2x. Reklamace, zavada uznana, dostal jsem uplne novy kus a to same. Je tam skoro cisty android 6.0, sim je tez nova. Nejake napady, nez jim to pujdu zitra otriskat o hlavu? Napada me vypnuti redukce okolniho hluku, ale nikde v nastaveni jsem nenasel. Dik za tipy. P.S. je to zalozni telefon, takze ne, jinej porizovat zatim nepotrebuji ;-)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ROUMEN: jestli nataci videa na nejakym levnym telefonu, tak staci zapnout ze mu google bude videa/fotky ukladat v snizene kvalite: https://support.google.com/photos/answer/6314648?hl=en&ref_topic=6131427
    Problem solved
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    B3DA: Díky, to vypadá nadějně, 50GB zdarma by pro začátek mohlo stačit, když ho s tím naučím zacházet, mohl bych se zbavit pravidelných záloh a bez instalace ftp.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mate nekdo lineageos na honoru 4c ? nejak se nemuzu dobrat informace zda vsechno funguje v ni jsou nejaky znamy extra bugy.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ZELENY_CAJ: oficiální web lineageos je tenhle: https://download.lineageos.org/w7
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    zdar, rad bych na svuj LG L90 nainstaloval lineage OS. Docela me desi ze narazim na same pofiderni stranky, ale tahle vypada asi nejvice oficialne, mohl by mi nekdo prosim rict zkusenejsi nazor, jestli je dobry napad to stahovat odsud?
    Download LG Optimus L90 Lineage OS 14.1 [w7] [Android 7.1.2 Nougat]
    http://www.lineageosdownloads.com/download-lg-optimus-l90-lineage-os/
    diky,)
    B3DA
    B3DA --- ---
    ROUMEN: mega.nz
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JIMX: Jo já to dával do gdocs
    JIMX
    JIMX --- ---
    mimochodem, ten gpslogger umí GPX/KML odeslat krom googlu a dropboxu taky na SFTP, email, owncloud, ftp a http ... dobrý :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    RATTKIN: já chci mít na desktopu k dispozici GPX/KML soubor a ne, že to budu pak ještě dolovat nějak postupně z webu ...

    jinak ten GPSlogger vypadá, že by mohl umět pracovat s dropboxem (a google docsem) ... má to tam napsaný ... tak zkusím
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JIMX: mapy.cz má teď nějaký logger, prý to chodí offline a když se přihlásíš, tak je to na i na desktopu dostupné. třeba že bys nemusel další soft instalovat.

    párkrát jsem používal před lety, když jsem ještě dělal openstreetmap tohle, bylo to hodně light a spolehlivé: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mendhak.gpslogger

    dropbox nepoužívám, na začáku měli security problémy a pořád jim nějak nevěřím
    JIMX
    JIMX --- ---
    Nějaký tip na GPS logger, kterej by dokončenou cestu rovnou vysypal v předem zvoleném formátu s timestampem do vybrané složky na dropbox? ... čím jednodušší, tím lepší, nepotřebuju si v mobilu ty trasy prohlížet, nepotřebuju ani zobrazovat mapu ... potřebuju jenom nahrát trasu a jakmile je dostupná datová síť, tak vysypat na dropbox. Díky předem
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    defaultně je vidí jen vlastní uživatel
    je to super
    umí to i zálohované fotky smazat z telefonu, aby se uvolnila paměť v telefonu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam