• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    E42
    E42 --- ---
    SMOKY: Jenom taková zajímavost, možná jsi to už taky zkoušel... Zkusil jsem nahradit MiFi aplikací Notify & Fitness, ale baterie se chová úplně stejně, i když mám všechno nastavené na maximální šetření baterie telefonu. Vypadá to, že problém není v aplikaci, ale přímo v náramku, který si komunikaci a tím i wakelocky vynucuje.
    E42
    E42 --- ---
    SMOKY: Zrovna včera vydali na Play novou major verzi (3.0.1 tuším), ale tohle neřeší :/ Takže holt, když člověk potřebuje výdrž, vypínat BT. Dost na pytel, protože zrovna když je telefon v loďáku, batohu apod., je MiBand nejužitečnější.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    E42: Taky mne to sere, ale zkoušel sem všechno možný a bez úspěchu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Samsung a jeho šílený misfeatury
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BUCCI: Mám stejnou misfeaturu na S5, a tohle není notifikace, zobrazuje se to *nad* obsahem (a v seznamu aplikací, které tohle můžou dělat, nemám nic). V menu Úsporný režim mám jenom Úsporný režim a Velmi úsporný režim, ani v jednom nevidím možnost přizpůsobit (a děje se to, i když jsou úsp.režimy vypnuté).
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: ... a nebo notifikace...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    AUTOLOKATOR: stáhnout lištu, úsporný režim - přizpůsobit
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    Mám Samsung S4 a nedávno se mi tam nově začaly objevovat upozornění, že mám vyplej zvuk zvonění a myhl bych tim pádem promeškat hovor a jestli ho teda nechci zapnout, nebo upozornění, že mám už jen 35% baterie. Začlo to z ničeho nic před pár měsícema a strašně mi to leze na nervy. Víte, jak to vypnout?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PETGRIDUS: plynulost jak systém běží, jestli tam nejsou záseky, je pro mě důležitá. porovnával jsem různé drahé mobily, které i když jsou papírově silnější, tak běží hůř. třeba jsem porovnával Samsung s8 edge a Vodafone ultra, kde běžel levnější telefon subjektivně lépe pro běžnou práci v kalendáři, kontaktech. na hry by asi srovnání dopadlo jinak,.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: v pohodě nemáš zač mě ho zas doporučil někdo jinej ke koupi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETGRIDUS: jasne, chapu a dekuju za tip.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: ok chápu, jen sem říkal svůj pocit z něj že mi šlape pěkně bez zádrhelů a že mi přijde fajn, samozřejmě vím, že už parametrově to vzhledem k věku nebude úplná megabomba :)
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    DRAGON: Nubia Z11 Mini, Honor 8?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALTY: ja myslim, ze to uz bych nechal asi na nem, ok?
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRAGON: Nevím. Ale v tom případě bych nevolil telefon za 6-8k. Když se podívám co umí telefony za 4,5k...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETGRIDUS: nema. to je tak jedina vec, kterou bych volil proti A3, jinak vsechno vede ten samsung. Jenze bratrovi je nejakej cistej android ukradenej, ten ani nevo, co to je.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: a a3 ma cistej android?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: mam nexus 5x a zatim me behem roku nenechal ve stychu. jsem s nim spokojenej. a foti i hezky i kdyz nejsem odbornik. ja myslim ze kdyz clovek zrovna nemusi nekde machrovat s iphonem tak uplne staci.
    E42
    E42 --- ---
    Výstřel do tmy... není tu náhodou někdo s Xiaomi MiBand 2, komu se podařilo vyzrát na nenažraný wakelock aplikace MiFit? Jakmile běží, neumožňuje telefonu po cca 20 % neaktivního času usnout do režimu idle, takže baterka telefonu trpí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RATTKIN: hele, vsechno krome nativ androidu hraje proti nexusu 5x kdyz ho porovnavam s A3 2017. jak rozliseni, tak amoled, vydrz na baterku, velikost...) ale dik za tip


    MIKROM: muzu ho prave mit za 5900 a to mi prijde jako fer cena. Bracha skoro s telefonem nic nedela, fakt to neni zrovna typ mobilisty, ale rad by mel nejakej, co mu par let vydrzi, pokud ho teda nerozmlati :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DRAGON: mám a3-2017, imho pokud stojí pořád 9k, tak předraženej, ale chtěl jsem kompaktní telefon s LTE a splňuje to, parametry nejsou žádný extra, ale na baterku vydrží poměrně slušně.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: já mám nexus 5x, běžné používání zvládá dobře a bude na to pravděpodobně i příští verze androidu dostupná v den uvolnění. Bezpečnostní update bude dostávat ještě 2 roky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam