NECROMAN: Fitbit Charge 2 nosim na ruce asi mesic. Vadi mi nasledujici:
1) Pro me ucely jen drobna neprijemnost, ale zamrzi: Nema to primou kompatibilitu na Google Fit. Udajne to jde pres 3rd party appku, nezkousel jsem, tak moc to nepotrebuji, proste jsem smiren ze o dlouhodobou statistiku jednou prijdu (mozma ale prekvapi a dodelaji to).
2) Zasadni vec: Nesmi to do vody. Obcas se mi stane, ze to rano zapomenu nandat po sprse a necham to doma.
3) Nejaka jejich proprietarni debilni nabijecka. Tohle chce proste bezdrat v normalnim standardu, ktery sezenu leckde (cestuji a nebavi me resit nestandardni nabijecky). Druha moznost by bylo USB-C, ale uznavam ze na to je to moc male, takze ten bezdrat.
Mimo vyse uvedene to mam rad, zvlast monitoring spanku - co nema alespon podobne dobry jako tohle bych nechtel. Taktez bych na ruce nechtel nic, co je moc tezke, je mi to neprijemne a musel bych to sundavat pri programovani. Ale jak zjistim kam utect kvuli nevyhodam 2 a 3, utecu a tohle prodam.
Slysel jsem, ze dobre jsou nejake Garminy, maji monitoring spanku, jsou male a i smi do vody, ale nemam s nimi zkusenost. Hodne lidi zase rikalo, ze Charge 2 je lepsi nez ty Garminy. Nejspis dopadnu tak, ze pockam na dalsi generaci souboje Fitbit vs Garmin a pak se rozhodnu. Asi by mi vlastne s odrenyma usima stacilo, aby tohle v dalsi generaci smelo do vody.