• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    E42
    E42 --- ---
    SMOKY: Podle mojí zkušenosti je víc než nabíječka samotná limitující přívod proudu do ní, tzn. zdroj a v autě hlavně kabel. Když dokážeš nabíječku nakrmit na vstupu a dokážeš telefon umístít správně proti cívce, bude se nabíjet dostatečně. Já mám špatnej kabel a Nexus 6 nastavenej tak tak (sotva se vejde) a při zapnutý hlasový navigaci s vypnutým displejem se tak akorát udržuje, možná i slabounce dobíjí.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pouzivate nekdo v aute drzak s bezdratovou nabijeckou ? Potreboval bych neco, co bude stihat dobijet baterii SGS8 (nebo ji alespon udrzovat na stejne urvoni dobiti). Tahle "Samsung EP-HN910IBE" by to mela zvladat, ale uz se neprodava a Samsung zadnou nahradu nema.
    MARI
    MARI --- ---
    E42: Moc díky! Už jsem to našla a chytnul se. Haleluja!
    E42
    E42 --- ---
    E42:
    Sign in using App Passwords - Google Account Help
    https://support.google.com/accounts/answer/185833
    E42
    E42 --- ---
    MARI: Vyřešíš to tak, že si v Google settings na webu vygeneruješ pro tu appku speciální heslo, které obejde 2fázové ověřování. Je to legacy možnost pro aplikace, které 2f. nepodporují. Už jsem to dlouho nepoužíval, takže přesněji neporadím, ale jsem si dost jistej, že to půjde.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MARI: systémovou appku "email" pokud myslíš tu od vestavěnou googlu, tak ta už je asi rok ukončená, v novějším androidu už vůbec neexistuje. s tou bych neztrácel čas.
    imap je v gmailu a funguje to až na sdílené složky docela dobře.
    MARI
    MARI --- ---
    DRAGON: Já bych právě chtěla mít oba účty v jedné appce. Já si spíš myslím, že problém je v tom dvojím ověřování. Jakmile to zruším, vše funguje. Když to znovu nastavím na dvoufázové, chce to heslo a odmítá ho příjmout.

    Ten druhej účet v Gmail appce je mi ale záhadou...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARI: aha. tak proc nepouzivat kazdou appku na jiny account? a az budes mit vic casu, tak udelej factory reset a nastav si celej telefon od znovu, proste tam mas neco blbe zaskrtnutyho, aspon tipuju.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MARI: Jak jsem psal - klient Nine. Umi tohle vse plus dost sikovnych veci navic. Ale je za penize.
    MARI
    MARI --- ---
    DRAGON: Já ale neřeším Gmail appku, jak jsem psala, tak ta funguje. Chtěla jsem tu systémovou appku "Email", na kterou jsem zvyklá, protože v ní mám svůj druhý (a používanější mail ze své domény a svého hostingu a který mi prozměnu nejde přidat do Gmail appky).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mas tam nastavenou nejakou pitomost, neznam snad nikoho, komu by gmail appka nefungovala..
    MARI
    MARI --- ---
    ARIAEL: Tak stejně nic. Tohle lze nastavit jen bez dvoufázového ověření, což nechci. Takže stejně nakonec zvolím jiného klienta.
    MARI
    MARI --- ---
    ARIAEL: Aha, sry, jak vidím Microsoft tak se mi ježí chlupy. Mrknu na to, dík.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MARI: Diky ze jsi to docetla. Dole je dodatecne nastaveni gmailu na jine typy imapovych aplikaci
    MARI
    MARI --- ---
    Mno, po zpětném zapnutí dvoufázového připojení mi klient E-mail vyhazuje hlášku, že bylo změněno heslo, ať zadám nové heslo. Takže jsem prakticky tam, kde jsem byla a jdu hledat jiného klienta.

    ARIAEL: Outlook nepoužívám
    MARI
    MARI --- ---
    Každopádně díky za podporu! :)
    MARI
    MARI --- ---
    DRAGON: Tak připojeno. V tom návodu je "Required sign-in", já to prozměnu zkusila zrušit a chytl se. Tak buď je ten návod špatně nebo je špatně ten klient.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nekam to odnes
    MARI
    MARI --- ---
    Teď mě ještě napadlo vypnout dvoufázoveé ověření a pustilo mě to na další nastavení, tedy SMTP. Pak zase stejná hláška. Předpokládám, že to ten gmail drží nějakým svým zabezpečením...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam