• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    HORST_FUCHS: vidím že používáš Gboard a ta má vlastní nastavení - když je aktivní klávesnice tak takový to ozubený kolečko (pokud ho nevidíš, tak podrž znak čárky) a tam už je to nastavení co hledáš...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HORST_FUCHS: pod tím Gboard čeština (když na to tapneš) už nic nemáš? V Miui tam jsou detaily s nastavením oprav textu.
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    HORST_FUCHS: v nastavení klávesnice - oprava textu
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KORKMAZ: Vypnout net ti tak uplne moc nepomuze. S pravy, ktere ten soft vyzaduje ti to klidne obejde mnoha ruznymi zpusoby. Osobne by jsem do toho fakt nesel.
    A zvlast u auta by jsem nesel do niceho, kde nemam zaruku vyrobce auta. Ne ze by i tam nebylo jiste nebezpeci, ze to nekdo hackne zvenci, ale rozhodne tomu jeste nebudu pomahat a sam otevirat vsem cestu.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ARIAEL: Proto se ptám viď. Ostatně další rada, co jsem dostal byla, že mám vypnout net při zapojování. Mělo to "odemknout" funkce, za které se platí tisíce korun. Ale asi na to raději kašlu!
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KORKMAZ: No tahle vec neni na jednu aplikaci, ale na hodne ruznych aplikaci a nikdo nevi co skutecne dela. A s jejima pravama by jsem se divil, kdyby delala "jenom to" co rikaji ze dela.
    Takze o bezpeci nemuze byt v zadnem pripade rec.
    Tohle je pro fakany, ktery s tim crackuji hry na ktery nemaji penize. Predpokladam, ze kdyz ma nekdo auto tak ma i par dolaru na pripadnou aplikaci aniz by musel vystavit celou vec buhvi komu - a zvlast u auta - no nevim co vsechno na tom budes mit poveseny, ale musi byt dobry pocit to vystavit neznamym hackerum do internetu...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ARIAEL: Dostal jsem radu, že tak jde cracknout jednu aplikaci na adaptaci funkcí v autě, která normálně stojí celkem dost peněz.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KORKMAZ: neni to bezpečný
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KORKMAZ: Tak proc tam cpes warez?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BUNDA: ja ho mam taky a jsem nadmiru spokojen a i vodotesny je :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BADHORSE: kamarád ho má a je nadmíru spokojen.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DRAGON: ja bych si vzal oneplus 5
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Aplikace Lucky Patcher - je to bezpečný nebo ne? Nechce se mi do novýho telefonu moc cpát aplikace z neznámých zdrojů, respektive je tam mám ještě defaultně blokované.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Řeším problém s telefonem Huawei P9 (A 7.0) - po vypnutí datového připojení mi v horní liště začne problikávat ikona Whatsapp (kontrola nových zpráv) a v ten okamžik je telefon téměř nepoužitelný, jelikož horní lišta nejde stáhnout a problikává ... musím tedy do nastavení a aplikaci ručně ukončit, případně zapnout data. Reinstalaci Whatsappu jsem samozřejmě zkusil udělat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WABICEK: u mne je to bohuzel zasadni vec, diky dobrymu fotaku v mobilu sebou min taham dvoukilovou zrcadlovku :)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    DRAGON: jo to je věc kterou moc neřeším
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WABICEK: na tu sem koukal taky, ale ma otresnou kvalitu fotek, takze tim to pro me haslo. bohuzel, nokie sem mel vzdycky rad.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    jenom pět appek navíc? jsem koupil nokii 6 a to je panečku čistej android, jediné dvě negooglí jsou foťák a nokia support.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: zatím jediný, co mě štve, je, že při vyhledávání jména pro volání pomocí T9, to neumí hledat v českých znacích ... jinak jsem s tou G6 hodně spokojenej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam