• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    BADHORSE: asi nejseš v česku? mě to jen tak zajímá kde všude to bude fungovat
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    GREVE: kolik máš volného místa v interní paměti? pokud pod 500 mb mohlo by to být i tím => něco odinstalovat....
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RATTKIN: uz platim neco pres rok..co potrebujes vedet? :D
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    tak hoši, kdo už platil s android pay?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Nedávno mi umřel N5X. Koupil jsem Pixel a po naťukání google acc jsem mel téměř všechno zpátky ( včetně sms ). Jen Telegram a WhatsApp ( bohužel ) bylo potřeba ručně aktivovat / přihlásit.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Tak oprava. Ono se leccos zachovalo, u některých aplikací docela dost, ale u některých vůbec. Možná to souvisí s tím, že se mi nějak podělala SD karta a nejde ani načíst, ani zformátovat.
    Největší problém je teď Outlook - nastavení se úplně smazalo, ale nejde s tím nic dělat, hned po zadání e-mailové adresy to hodí chybu a spadne. Takže nevím, jak dál (reinstalace nepomáhá).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREVE: a proc sis ty aplikace nejdriv manualne nezazalohoval? neni jich moc, co by to neumely. je to otazka par minut a pak to po cisty instalaci das obnovit.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    GREVE: Jojo, tohle Google nebyl schopnej za celou dobu vyresit. U iPhone to funguje dokonale.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Tak jsem telefon resetoval, zkusil dát obnovení ze zálohy a je to peklo. Stáhly se všechny aplikace, které jsem měl předtím, ale to je tak všechno. Kompletní nastavení a data aplikací jsou pryč. Strašný :-(
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    tohle je přesně věc, která spíš nefunguje než naopak. hlavně že google má asi deset messengeru, ale udělat funkční backup ne.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GREVE: pokud máš google účet, tak by se nastavení aplikací mělo obnovit. Pokud ale máš aplikaci, která má hodně nastavení a má nějakou backup funkci, radši backup udělat ručně a dát na google disk
    DATEL
    DATEL --- ---
    MAKROUSEK: to neni tak uplne pravda, backup musi mit aplikace od autora povoleny
    KEJML
    KEJML --- ---
    MAKROUSEK: Jen je třeba doufat, že součástí záloh není i ona chyba ;)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GREVE: Pokud mas aktivovanej google backup aplikaci, proste se prihlasis do sveho google uctu a telefonek si vsechno nainstaluje i nastavi.
    GREVE
    GREVE --- ---
    RATTKIN: No, zkusím, uvidíme. Poradil bys mi prosím, jakým způsobem pak po resetu telefon co nejrychleji uvést do původního stavu?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GREVE: tvrdý reset do továrního nastavení a pokud to nepomůže, tak reklamace
    GREVE
    GREVE --- ---
    Prosím o pomoc, začaly se mi dít s telefonem fakt divný věci. Mám pár měsíců starý Vodafone V8 s androidem 7.1. Zničeho nic se mi začaly před pár dny dít tyto věci:
    - aplikace Transparent weather najednou nedokáže vyhodnotit lokaci, hlásí počasí (nesmyslné) bez udání lokace. Když si přidám ručně Prahu, za chvíli jí smaže.
    - aplikace pro Outlook zobrazí upozornění na nový e-mail, ale ten se nedá otevřít, ani se nezobrazí v seznamu e-mailů. Přibude tam pak nepozorovaně až za pár hodin.
    - A co se mě sere nejvíc: foťák sice vyfotí fotku, ale neuloží ji. Zobrazí se ikonka vytvořené fotky, ale v galerii nic není, ani se nedá nijak otevřít.
    Určitě tam budou další chyby, ale tohohle jsem si teď všimnul. Vůbec nechápu, co se to děje, jako by se ten Android rozpadal.
    Zkoušel jsem restarty, aktualizace, přeinstalaci aplikací - nic nepomohlo.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    LOVE_DALI: jj, samozřejmě.. ^^
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    cau, neuveritelne lama otazka, az se stydim. chci si objednat nabijecku na p9 lite. mam tady 5V/2A a jede naprosto v pohode. bude 5V/2,1A taky v klidu? Diky
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HORST_FUCHS: Ja jsem tohle taky udelal prckovi na tabletu a po roce, kdy se appky nainstalovavaly tak napodesaty jsem ztratil nervy, kartu zase naformatoval jako externi a nazdar bazar.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam