Lidi, jaký máte zkušenosti s držákama mobilu do auta, co se montují do mřížky ventilace? Dlouhý leta používám klasickej s přícuckou na přední sklo a takovým tím ohebným krkem, kterej mi vyhovuje, ale ta přícucka už dost nefunguje a držák odpadává. Tak si říkám, že bych to mohl s tím držákem do mřížky ventilace mít trochu blíž k očím i ruce, ale mám obavy, jak to bude fungovat..? Ty lamely ventilace se přece celkem snadno otáčejí, takže rozhodně neudrží mobil v poloze, v jaké bych ho chtěl, a vždycky se to vlastní vahou opře spodní stranou mobilu o palubovku. A když pojedu po hrbolech, tak to bude poskakovat, ne? Už jsem si totiž zkusmo jakejsi podobnej držák za pár $ koupil na nějakým banggoodu nebo kde, a přesně takhle to dopadlo. Tak nevím, jestli když v CZ obchodě na první pohled dost totéž stojí třeba 299,-, nebude výsledek stejnej. Navíc totiž - na tom čínským držáku ty "prsty" fungujou tak, že když je utáhnu, aby se chytily té lamely, tak se chytnou jenom úplnýma konečkama - v utaženým stavu nejsou rovnoběžně k sobě, ale směrem od palubovky se od sebe vzdalujou jestlimirozumíšmilane. Výsledek je ten, že za chvíli to celý spadne na zem anebo "dovnitř" a je to na volno, což je taky na prd.
Magnetickej si kupovat moc nechcu - nechce se mně lepit si něco nepěknýho na záda svýho krásnýho telefonu.
Díky všem za rady.