• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MIKEKT: Presne tak, to jsi nemel delat. Ja to taky prckovi udelal na tabletu a po par mesicich, kdy se kazda aplikace instalovala tak nactyrikrat, jsem ztratil nervy a karticku znovu naformatoval jinak.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    SKAUT: mě právě přišlo že to není v mezipameti ale v nějakém divném fungování toho spojení
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MIKEKT: Ten zmineny SD Maid nebo vlezt do nastaveni - úložiště a tam by nekde mohka byt videt mezipamet a možnost jejího vyčištění.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Mam takovou otazku ke spojeni interni pameti s SD kartou v androidu 6. Cca pred rokem jsem poridil mame nejakej vodafone. dokoupil jsem ji tam kartu a nabidlo mi to spojeni s interni pameti. To jsem asi nemel delat. Ted se to po roce dostalo do stavu ze tam je jenom asi 150MB mista v interni pameti a asi 8 GB na karte a mobil nechce fungovat. Zkusil jsem odmazat nejaky videa, ale ty se mazou z te casti externi uloziste. Je tam jeste nejaka moznost migrace dat. Myslel jsem, ze se data presunou z vnitrni pameti (4gb) na SD kartu, ale v pulce to spadne s tim, ze neni misto v ulozisti ( asi to mysli v internim ulozitsti) Nejaky napad co s tim? Asi si zazalohuju sd kartu a udelam zalohu mobilu a dam to do tovarniho natastaveni a necham tu kartu jako externi uloziste. Nebo nemate nekdo nejaky poneti jak tohle slucovani ulozist v androidu funguje? A neni nejaky jednodusi zpusob jak se z tohodle dostat bez resetu? diky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JIRI_CZEK: Ve Win10 - všechna nastavení, oznámení a akce, a odškrtnout whatsapp, případně aplikace, které nechceš notifikovat přes wokna (černé oznámení), pak vše mi jde jen přes Pushbullet (ten mám jen v chrome)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    E42: ok, mrknu na to, diky
    E42
    E42 --- ---
    JIRI_CZEK: Tak hlavně v nastavení PB si můžeš povolit/zakázat zrcadlení notifikací jednotlivých aplikací. Nemusíš jít hned s kanónem na vrabce.
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    JIRI_CZEK:
    E42: tak nakonec to byl ten pushbullet, kterej má evidentně dva designy pro notifikace (you bastard!). jedny nejspíš choděj z chromu a druhý z firefoxu... takže to konečně dává smysl a vyřešeno. kdyby náhodou, tak jsem to vyřešil zakázáním předávání notifikací týhle appce v nastavení telefonu, případně to jde zakázat v rozšířeních - ale v každym prohlížeči je potřeba to zakázat zvlášť :) díky za rady...
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    HONCKA: honor 8
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Chtel bych zene koupit telefon pod stromek, moje pozadavky, limit 7k bez DPH, aby to bylo svizny, dobrej fotak, nfc, usbc a mohl to koupit u atcomp. Mam horke kandidaty Honor 8 a Galaxy A5, Je jeste nejaka alternativa a co byste mi z tehle dvou poradili? Diky
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    E42: čoveče mám nainstalovaný akorát klasika mediatek ovladače a takový ty kravinky jako adb, protože jsem upgradoval firmware a kdysi dááávno ten starej fw rootoval. jinak fakt nic. zkusim ještě ve volný chvíli odinstalovat chromé, ale jinak mě fakt nic nenapadá :) ted jsem zkousel, jestli by nestacilo vypnout wifinu - nestacilo... telefon je elephone p9000. procházel jsem oba počítače a žádnej extra software kterej by to mohl dělat, natož cokoli od výrobce, nainstalovanej nemám.
    E42
    E42 --- ---
    JIMX: Taky to může dělat Cortana v telefonu.
    JIMX
    JIMX --- ---
    neco takoveho mi nabehlo dneska na win10 po falls creator update, ale chtělo to po mne nainstalovat nejaky jejich launcher na mobilu ...
    E42
    E42 --- ---
    JIRI_CZEK: Jestli jsi na tohle nic neinstaloval, tak to vypadá na nějakou nadstavbu Androidu od výrobce telefonu, která to v PC přijímá a zobrazuje pomocí nějaké aplikace. Co je to za telefon a máš k němu nainstalovanou nějakou "servisní" aplikaci v PC?
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MAKROUSEK: obávám se že zase vedle, neboť jsem rozumný člověk a všechny notifikace mám zakázaný... jestli je to teda tohle:
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/hrdO
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JIRI_CZEK: Tak to ses ve spatnym auditku, tohle ti delaj Windows a tam ma kazdy rozumny clovek vsechny notifikace zakazany.
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MAKROUSEK: notifikace mi chodej na desktop s windowsama... ted prislo jeste duolingo a jedna apka... fakt netusim jak se toho zbavit, pres jakou co se to do PC dostava. uz jsem zkousel co se dalo. na notifikace bych chtel pouzivat pushbullet, ale nemuzu, protoze tyhle mi vyskakujou soucasne a nemuzu se jich zbavit...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JIRI_CZEK: Takze to mas na androidu nebo na windowsech?
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MAKROUSEK:
    E42:
    hehe ted mi to vyhodilo i vase odpovedi - notifikace z nyxdroidu :) zadny rozsireni notifikacni rozsireni na chromu nemam. notifikace navic chodej i kdyz shodim vsecky chrome procesy a vypnu beh chrome na pozadi.

    mam android 6.0, stahnout dvema prstama jsem zkousel noticky na telefonu, ale to asi neni to, co hledam. myslel jsem si, ze to tlaci notifikace z uvodni obrazovky, ale mam jich tam vic, na desktop chodi jenom ten nyxdroid, gmail a smsky co jsem si vsimnul. zkousel jsem to hledat v nastaveni ty nyxdroidi noticky byly ve stejnym "designu", jako jako ta gmailova. deje se mi to na pracovnim i domacim pocitaci...

    DRAGON: ty mam povypinany, to bylo uplne prvni co jsem udelal :/ ted jsem to overoval. je dost divny, ze v desktop chrome mam v te zalozce oznameni seznam povolenejch webu a nektery povoleny nelze odstranit.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam