• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SPM
    SPM --- ---
    SKAUT: asi dneska prisli na to, ze to kazi kseft. mel jsem prvni gorila glass na HTC ChaCha, nosil jsem ho v kapse s klicema a display byl po nejakym tom roku jako novy. O gorila glass 4 na SGS7 se tohle rict neda, po tydnu jsem na nem mel skrabanec, po mesici prdly cely (a od ty doby dalsi prasklina po jeste mensim padu...)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    B3DA: Ono se.to rádoby neposkrabatelne sklo poskrabe velice rychle. Pořád netuším v čemže spočívá Gorila glass protoze zatim každý ( vetsinou vlajkova loď ) telefon který se jím chlubil, byl poškrábaný jak prase. Poškrábaný ne upadlý.
    A pokud se dá sklo tak ovládání ani vyhled neutrpi tak aby to bylo poznat.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    B3DA: já sklo lepím kvůli fatálním poškozením displeje (zvyk z iPhone). nicméně aktuálně používám tel. v cenové hladině 5-6k a zjišťuji že starat se o sklo které je stejně na hovno nemá v této cenové relaci moc smysl.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BRKODLAK: to sklo je zahnutý jenom na obrázku. ;-)
    2.5/3D=zaoblená hrana skla nikoliv sklo samotné. přesně tuhle značku skla jsem vyhodil asi po týdnu. no a jak mi postupně chodej pokusy z Číny zjišťuji že to nebude lepší.
    B3DA
    B3DA --- ---
    me fascinuje, že v době kdy má téměř každý přístroj gorila glass apod, si někdo ještě prasi výhled a ovládání fólií.. fakt to má smysl? a ještě na zahnutým displayi? kdy se vám naposled podařilo ten display bez fólie poškrábat? (a pokud už to spadne na zem, imho záleží spíš jak blbě..)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,neporadíte někdo s nasledujicim:Velká část Mp3 z mé pamětové karty se nezobrazuje v Hudba play.Co s tim?Stahnout lepší přehrávač?Dík.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: U tehle zařízení bych Hi-Fi nečekal a počítal s tím ze oba budou mit vystup nahouby.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: Na zahnutý displaye se delaji skla ve stylu celeho skla, jen tam jsou pak patřičně výřezy ( což vypadá příšerně ). Jestli to nekdo dela netuším.
    Ja to na Pixelu resim krytem co ma přesah ( takže pokud bych položil displayem dolu, nelezi na skle)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SAKALICEK: a co přímo nějaké 3D sklo? Narazil jsem například na toto, dle komentářů sedí, tak nevím. Robustní kryt asi není ta průhledná plastová věc, že? :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BRKODLAK: ještě jsem nenarazil na nic pořádnýho. skla na zaoblený displej stojej za hovno.. chce to robustní kryt aby to nebylo tolik vidět.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dá se na xiaomi redmi 4x někde sehnat tvrzené sklo, které by bylo zahnuté, tudíž neodstávalo na krajích? To co mi teď nalepili v obchodě mi přišlo jako špatnej vtip... Prodavač navrhoval i nějakou nano fólii, ale o té se mi nedaří nic uspokojivýho vygoolit, a dotyčnej na mě nepůsobil moc důvěryhodně. Předem dík.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    RATTKIN: Mám 64 GB plus SD karta, takže potud pohoda. Jenom ta GPS mě kaká, viz. níže :-I.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MADCAT: jak píšou ostatní.
    v každém případě chceš telefon, který má minimálně 32gb úložiště. 16gb nebrat
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Stahuje se jen rozdílovka, ale nedovedu si představit jiný postup, než že se na klientu z toho patche a existujícího APK složí nové, a tím se to staré nahradí. Můžu se mýlit, ale pravděpodobně se nemýlím :-). Každopádně pořád platí, že Facebook se tomu všemu zcela vymyká, protože to stažené APK ze sebe ještě vybalí zadexovaný kód a knihovny, a teprve to se reálně spouští. Mají k tomu své důvody (většinou historické nebo rolloutové), ale prasárna je to příšerná.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JOHNY_G: Někde jsem četl že google nedávno zmenšil stahovanou velikost při update aplikace tím, že se stahuji jen změny. Takže to asi teď bude jinak,
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Staré APK se nahradí novým - jen po dobu instalace existují vedle sebe. Ovšem zrovna Facebook je složitý případ, protože ten ještě sám sebe rozbaluje až po spuštění, a tam ví jenom pánbů, kolik tam toho vlastně zůstává zbytečně. Upřímně je mi těch cca 800 MB na glorifikované WebView trochu moc :-)).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Jak vlastně fungují aktualizace na androidu? Když se mi třeba co týden aktualizuje fejsbůk nebo cokoliv dalšího ne úplně malýho, pokaždý to má jednotky, ale spíš desítky MB, tak to při každé aktualizaci o těch x MB nabyde (přijdu o to místo v úložišti), nebo to je velikost nějakýho instalačního souboru, ze kterýho se pak při samotné instalaci aktualizace vyberou potřebný soubory, ty přepíšou svoje starší verze v mobilu a celkově se třeba s velikostí aplikace nic moc zásadního nestane? Anebo kombinace obojího?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Nevíte někdo, jak je na tom samsung galaxy j3 oproti xiaomi redmi 4x se zvukovým čipem? Nedaří se mi o tom nic vygooglit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: tak to je smutný. no našel jsem appku, která je aspoň trochu přijatelná, tak aspoň něco.
    každopádně jsem pořád na vážkách, jestli to nevrátit, protože se mi zdá strašně šmejdskej ten mikrofon. když udělám nahrávku tímto a stejnou samsungem galaxy j3, tak je to fakt úplně jinde...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: poslední aktualizace z 26.10.2015? To by mohla být ta příčina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam