• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    RATTKIN: Mám 64 GB plus SD karta, takže potud pohoda. Jenom ta GPS mě kaká, viz. níže :-I.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MADCAT: jak píšou ostatní.
    v každém případě chceš telefon, který má minimálně 32gb úložiště. 16gb nebrat
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Stahuje se jen rozdílovka, ale nedovedu si představit jiný postup, než že se na klientu z toho patche a existujícího APK složí nové, a tím se to staré nahradí. Můžu se mýlit, ale pravděpodobně se nemýlím :-). Každopádně pořád platí, že Facebook se tomu všemu zcela vymyká, protože to stažené APK ze sebe ještě vybalí zadexovaný kód a knihovny, a teprve to se reálně spouští. Mají k tomu své důvody (většinou historické nebo rolloutové), ale prasárna je to příšerná.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JOHNY_G: Někde jsem četl že google nedávno zmenšil stahovanou velikost při update aplikace tím, že se stahuji jen změny. Takže to asi teď bude jinak,
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Staré APK se nahradí novým - jen po dobu instalace existují vedle sebe. Ovšem zrovna Facebook je složitý případ, protože ten ještě sám sebe rozbaluje až po spuštění, a tam ví jenom pánbů, kolik tam toho vlastně zůstává zbytečně. Upřímně je mi těch cca 800 MB na glorifikované WebView trochu moc :-)).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Jak vlastně fungují aktualizace na androidu? Když se mi třeba co týden aktualizuje fejsbůk nebo cokoliv dalšího ne úplně malýho, pokaždý to má jednotky, ale spíš desítky MB, tak to při každé aktualizaci o těch x MB nabyde (přijdu o to místo v úložišti), nebo to je velikost nějakýho instalačního souboru, ze kterýho se pak při samotné instalaci aktualizace vyberou potřebný soubory, ty přepíšou svoje starší verze v mobilu a celkově se třeba s velikostí aplikace nic moc zásadního nestane? Anebo kombinace obojího?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Nevíte někdo, jak je na tom samsung galaxy j3 oproti xiaomi redmi 4x se zvukovým čipem? Nedaří se mi o tom nic vygooglit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: tak to je smutný. no našel jsem appku, která je aspoň trochu přijatelná, tak aspoň něco.
    každopádně jsem pořád na vážkách, jestli to nevrátit, protože se mi zdá strašně šmejdskej ten mikrofon. když udělám nahrávku tímto a stejnou samsungem galaxy j3, tak je to fakt úplně jinde...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: poslední aktualizace z 26.10.2015? To by mohla být ta příčina.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: kdyby se ti moc chtelo a otestoval bys to na svém modelu, byl bych ti vdecny, ale je treba dvou zarizeni.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: pak asi nezbyde než hledat jinou app.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: tak bohuzel porad vse stejne :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: btw mám Note 4 a global rom s MIUI 8.2.10, takže to můžeš mít maličko jinak.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: Já to mám v Baterie a výkon - Výkon - Spořič baterie - a tam je přehled aplikací na které má a nemá vliv spořič baterie. Apka by měla mít Žádné omezení. Dále Povolení - Správa aut. spuštění - a tam je přehled které apky se mohou spouštět automaticky a které ne. Apka by měla mít povoleno. A nakonec když stiskneš leve tlačítko pro zobrazení běžících apek a tuto apku stáhneš dolů tak ji máš možnost zamknout v RAM.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: na zacatku se appka zeptala, zda ma ignorovat optimalizaci baterie, dal jsem ano, to je ono? btw update na nugat a problem trva.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: můžeš zkusit aplikaci povolit automatické spouštění v optimalizace baterie, případně jí zkusit zamknout v RAM. Tím vyloučíš, že padání je způsobené úsporou baterie.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MAKROUSEK: otestuju to. na tom dormi bylo dobrý, ze kdyz hluk presahl urcitou hranici tak to začlo prenaset zvuk nebo obraz, dle nastaveni, do druhého zařízení. fungovalo to na androidu 2, 4 i pet, problem jsem zaznamenal az ted...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BRKODLAK: Ja pouzival kombo IP Webcam, IP Cam Viewer Pro. Na starem xperia mini pro s cistym androidem to nespadlo nikdy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MAKROUSEK: to me napadlo taky, ale nedari se mi najit zadnou, ktera by fungovala podobne. pri dalsim zkouseni se ukázalo, ze appka i pada a znovu se zapina. znamena to problem s kompatibilitou androidu 6?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BRKODLAK: Pouzij jinou appku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam