• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PUNKREASS: Kdyz dragnes zeshora dvakrat, dole je takova tuzticka mezi ozubenym kolem a obrazkem uzivatele. Na tohle se ptas?
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Existuje nejaky nastaveni, kde bych mohl urcit, ktery aplikace se zobrazujou v upraveni dlazdic rychlejch nastaveni (Oreo 8.0)? Jak sou dole ruzny funkce treba fotaku, ktery si tam muzu pridat. Nebo to musi podporovat samotna aplikace? Resil sem prave stejnou vec jako TEKKIT, ale nelibi se mi prepinani pomoci widgetu a radsi bych to mel hned nahore u nastaveni jasu.
    Jinak pouzivam https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.lkstudios.keepscreenon , protoze ma v zapnutym stavu notifikacni ikonku.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JOHNY_G: až díky týhle kauze jsem se nad tím zamyslel:))

    Hlavní důvod je že nějak nemám zažité to tlačítko vypnout, takže se mi stávalo, že jsem ho třeba položil v práci do poličky pod stůl a on celou dobu svítil. pak jsem někde na světandroida nebo kde, četl pár rad jak šetřit baterkou a na základě toho jsem si tam nastavil těch 15s, což mi tak nějak stačí a vyhovuje (já na tom nepracuju - sedím celý den u kompa)...

    Tohle byl první "problém" kdy mi to nevyhovovalo. Si čteš a co 15s to zhasíná? = nahovno. Tak jsem si to přenastavil na 10 minut a byl klid. No a pak mě napadlo jestli to nejde jednodušeji jen když to potřebuješ...

    Tak a teď už víš všechno:D
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    TEKKIT: Čistě ze zvědavosti; proč to používáš? Neříkám, že to děláš blbě, jen mě to zajímá :-). Osobně tam mám z podobných důvodů dvě minuty, protože se mi to v defaultu zhasíná vždy v nejnevhodnější okamžik (hlavně při mé práci se mi to vždycky zhaslo při buildu, což mi lezlo na nervy). Než dám telefon do kapsy, stejně stisknu vypínač, a na lockscreenu (pro případ náhodného probuzení v kapse) je natvrdo 10s :-).
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Ja to řešil pres Tasker. Když jsem vlezl do dané app tak dal nejdelší timeout. Po opuštění to nastavil zpátky. Ale to bylo v dobet když s tím Samsung přišel prvně.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: no to chapu, ale to ma na cely den, kdyz si chce u snidane cist, tak predpokladam, ze mu to eye control zas tak vadit nebude, ona S7 ma dost slusnou baterku.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Pise tam, ze tech kratkych 15s do zhasnuti displaye ma nastaveno kvuli setreni baterie. Smart-stay bude mmj zivit predni kamerku, coz bude spotrebovavat energii.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: nastav si to sledovani oci, eye control. treba to bude fungovat :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MAKROUSEK: díky, tušil jsem že nebudu první koho to napadlo:)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    kdyby někdo věděl, díky...

    [ TEKKIT @ Samsung Mobile ]
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DRAGON: ... nebo nechat bezet recovery pod "rootem". pak uz si klidne poradim s adb a udelam si zalohu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WABICEK: titanium backup neni pro 80% uzivatelu androidu potreba. Stacilo by nabidnout desktopovou aplikaci Android Backup, ktera by udelala presne to same, co udelaj iTunes: plny backup a restore.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    DRAGON: no geniální taky není, ale je dál než android, tam v podstatě není.

    nechápu že není něco jako titanium backup už dávno součástí androidu.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MATEJCIK: přechod z Nexusu nahoru funguje super. vybereš si jaký zařízení chceš obnovit (s uvedením posledního datumu použití) a dostaneš i komplet plochu s rozmístěním ikon a složek a tapetou.
    data aplikaci se taky docela často zálohují do Google.

    co by mohl Google vylepšit je upozornění v marketu, zda aplikace má zálohování nebo ne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATEJCIK: tak to mas dneska cerstvy od cloveka, co to zkusil na jejich posledni vlajkovy lodi: ne, neumi :)

    zalohovani ma naprosto genialni Apple, to se mu musi nechat, ano.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    tak to jsem narazil na opačnej bug, jednou jsem to obnovování aplikací zarazil v půlce, a při příštím pokusu se neobnovilo pro jistotu nic.... wellp.

    jinak DRAGON: na internetu píšou že Samsung Cloud to umí, právě i s nastaveníma a bez rootu.
    ale nezkoušel jsem, budu rád za zkušenosti.

    jinak zálohování na androidu je nesmyslně píčou ke zdi, to soudruzi z Mountain View hrozně pokopali
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nekupujte samsung s9 má bug!
    ale vážně, taky jsem na to narazil na nějakém telefonu a nebyl to samsung, je to pruda když se zombie aplikace vrací zpět. Já jsem to řešil na google webu jak tu už bylo zmíněno + pak na play aplikaci na telefonu (čistý android, šlo jednoduše podržet a začít to vyhazovat ve větším množství najednou), je to pruda ale co s tím?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKAUT: no, jak bych ti to... pokud umi aplikace export nastaveni, tak kvuli takove opravdu ten restore/backup manager nehledam....
    Jde mi samozrejme o aplikace, ktere nastaveni exportovat neumi, napriklad Mp3 Folder Player a podobne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E42: no takhle by to melo fungovat, ale nefuguje. Jak to funguje, je to, ze to na moji S9 zacne okamzite po aktivaci telefonu instalovat vse, co sem mel predtim instalovane, jen si to vyzkousej a uvidis. Priklad: nainstalovalo mi to nejakou hru, kterou sem si instaloval pred lety na Galaxy S4. Duvod? No preci ten co pises, protoze sem tu hru neodinstaloval z te S4. To mi, musim priznat, dava opravdu velky smysl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam