LEON_KOWALSKI: No, byl levny, pdfka offline prohlizet umi, hudbu prehraje. Budiky ma, nejaky jednoduchy textak taky. Cili splnuje to, proc jsem ho primarne koupil (Cteni v MHD a poslouchani hudby).
Na druhou stranu ten HW ma vyrazne na vic, tak premyslim, zda by sel rozumne pouzit i na neco dalsiho - kdyz pujde, prime, kdyz nepujde, ok, to, proc jsem ho kupoval zvlada.
Na treti stranu, byl levny, takze jako pokusna vlastovka to za pokus stalo, kdyby se totalne neosvedcil, netratim moc, pokud se osvedci (jo, osvedcil, aspon na neco), tak mozna casem poznam, kde me omezuje a koupim neco lepsiho. Koupit nejdrazzsi iPhone a pak ho zahodit, ze mi z nejakeho duvodu nevyhovuje by bolelo vic, nez z tehoz duvodu zahodit nejlevnejsi Lenovo.
JIMX: No, nerekl bych, ze Cecka jsou dnes nejak popularni, tamagochi ditto. Nektere (sveho casu moderni a popularni) veci se holt dlouhodobe neuchyti.
Jine zase ano (mobilni telefon ma treba dnes pomalu kazdy a jeho pes a v nejake forme to tak bude jeste dlouhou radu let. IBM PC melo byt celkem omezena serie, nejak si prerostlo prez hlavu a i kdyz je ted mnohem dal, je tu s nami mnohem dele, nez tvurci zamysleli a porad je jeste docela moderni ..
Takze jsem ochoten sem tam otestovat i neco noveho a dat tomu sanci, uvidim, zda to pro me bude fungovat, nebo ne ... a prave proto se ptam i lidi, co to pouzivaji bezne, nebot nektere veci mi nemusi byt jasne a nerad bych zavrhnul celou platformu jen proto, ze jsem neco pepochopil, nebo nepotkal.