• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj uvazuji o Pixel 2, nemate nekdo nahodou nejake zkusenosti s temito firmami?
    Díky

Google Pixel 2 128GB od 11 817 Kč - Heureka.cz
    https://mobilni-telefony.heureka.cz/...pSEB-d1JLNQbwX7bBDIvBpjqY5kv9i_5QCx7oraMNK1iluQkaAgqsEALw_wcB
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    KEVIN00: Na nNokii 7 Plus funguje bez problémů :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOLCON: funguje už rok v pohodě na různých telefonech.
    Táhnul jsem to z apkmirror a nainstaloval, dál jsem nic nedělal.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Xposed Framework gets unofficially ported for Android Pie: Install at your own risk
    https://www.xda-developers.com/xposed-framework-unofficial-port-android-pie/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ERGOSUM: Automatický aktualizace nemám, ale dělal jsem je ručně teď nedávno, po docela dlouhé době. No zkusím je dát pryč a uvidíme...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    MADCAT: Podíval bych se jaké aplikace jsou spuštěné. Může tam být nějaká zbytečná, nebo dokonce malvér. No a jestli máš automatické aktualizace, tak to může být po aktualizaci.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Používá tu prosím někdo MINIX, nebo možná i jakejkoliv jinej podobnej android TV box? Na mým NEO X8-H poslední dobou při přehrávání videa z youtube nebo i ze sítě přes kodi vyskakuje uprostřed obrazovky hláška "aplikace google bohužel přestala pracovat", a je tam ohlásit/OK. Otravuje to dost často, a několikrát za hodinu, a nikdy předtím to takhle neblblo. Co by za tím mohlo být, netuší někdo? Díky.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    JEREMIUS: MIUI je super
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    A přes mirrorlink / car mode to nenabízí spuštění navigace...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Funguje vám někomu Android auto? V Google play to říká že to není pro náš region. Apk ruční hlasí po spuštění že nejdou Google services...
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    TAP: Díky, to zabralo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JEREMIUS: zkus vypbout Google Play Protect
    TAP
    TAP --- ---
    JEREMIUS: to myslim dělá ta aplikace, co ti začerveňuje obrazovku. cokoliv, co slouží jako overlay obrazovky je braný jako potenciální riziko a tlačítko install je pak neaktivní. stačí tu night light appku vypnout
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Přeinstaloval jsem synův stařičký Samsung S3 a zjistil jsem, že tam už nejde nainstalovat Mi Fit, který tam předtím byl. Takže:

Jak prosím nainstaluju APK? Povolil jsem instalaci z neoficiálních zdrojů. ALe když to APK spustím, zobrazí se mi obrázek viz příloha, kde ale nejde kliknout na "Instalovat". Všechno ostatní je ale aktivní...

SKAUT
    SKAUT --- ---
    PETER_PAN: Dočasně zdarma, lze měnit složku. Pokud je to stále aktuální. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intermedia.hd.camera.pro
    JIMX
    JIMX --- ---
    to se nastavuje v počítači snad ne ... a ne v mobilu
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    PISKVOR: Díky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JEREMIUS: Metered connection?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Jak na Huawei nastavím u wifi (hotspotu), že je to omezený režim, aby mobil přes tu wifi nestahoval aktualizace aplikací atd.? Hodil bych to do Googlu, ale nevím, jak se téhle funkci říká. A v nastavení to nejsem schopný najít, přitom si jsem skoro jistý, že jsem to tam dřív nastavoval
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam