• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Jen pro jistotu upřesním, že u toho MIUI to nahrává samozřejmě celý hovor (obě strany). Žádné nastavení zdroje nahrávání tam není, takže způsob neupřesním, ale hlasitý odposlech na to netřeba :)
    NEON5
    NEON5 --- ---
    DRAGON: Každopádně obě strany hovoru jsou zřetelně slyšitelné, jako při samotném hovoru a přes mikrofon a hlasitý odposlech to rozhodně nenahrává, i když ta možnost v té appce je.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Teda, nikdy jsem si nemyslel, ze to nekdy reknu, ale... fu*k cisty android, je to cim dal horsi :-(
    NEON5
    NEON5 --- ---
    DRAGON: Muzu přepinat jak chci, appka neprotestuje. Navic to celou dobu nemám na Microfonním, ale na voice call (android).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEON5: vsak ano, zkus si to prepnoput z mikrofonniho a nepujde to, pokud mas Pie9 a nemas root

    DATEL: jj, myslime to oba stejne, proste je to uzamceny. Takze leda tak pokud potrebujes nahravat hovor, tak to dej na hlasity odposlech, to nahrava krasne oba dva.
    NEON5
    NEON5 --- ---
    DRAGON: No v nastavení jsou metody nahrávání a Microphone recording je vypnuto, zatímco voice call je zapnuto.
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRAGON: no vzdyt jo, o tom mluvim, ze pro zdroje typu "link" to nejde, ale pres mikrofon ano - jenze to bude nahravat jen tvuj hlas, ne protistrany - pokud tedy ten mikrofon neni hodne citlivy nebo nema nizsi filtr okolniho hluku, jak prave zminujo v tom clanku, co jsi postoval. Nebo uz to mam uplne pomotany? Ale myslim, ze to pisu dobre...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: no ty si to nemyslis, ale je to bohuzel tak. Kdyz to nastavim na digitalni zaznam a ne mikrofon, tak to napise Unable to record the call a vyhodi to tuhle hlasku:



    DATEL
    DATEL --- ---
    aha, mozna jsem te spatne pochopil a myslel jsi to stejne, jako ze to je microphone recording, jak odpovidas kolegovi nize :-)
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRAGON: to si nemyslim, call recordimg je proste probihajici hovor, linky obou stran. V tom clanku sice pisou o moznosti prenastavit to na nahravani pres mikrofon, ale to je podle me - jestli jsem to dobre pochopil - mysleno tak, ze mikrofon zachytava zvuk z repraku - vsak tam zminuke Huawei a Pixely, ze maji nizsi filtrovani okolniho zvuku.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DATEL: MIUI pořád nahrávání hovorů má.

    A hodiny vlevo jsou u MIUI standardem, taakže pohoda
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEON5: posli ukazku, to imho nebude direct call ale mikrofonni nahravka
    NEON5
    NEON5 --- ---
    DATEL: ja mam devitku cistou bez rootu a total recall mi normalne hovory nahrava, akorat ted je za predplatny, ja ho koupil jeste jako jednorazovej
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak acr pise ze no longer support calll recording, tak to je spis "microfon" recording ...
    vic zde https://nllapps.com/android9
    DATEL
    DATEL --- ---
    Hm, zajimave, budu muset zkusit to ACR nainstalovat na tchanove telefonu, ma taky A1, ale už s 9. Tak je otázka jestli to nebude ještě tak, že by ty aplikace musely byt zkompilované s targetem na 9... Ale. to se mi moc nezdá.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DATEL: Xiaomi Mi8 A9 a MIUI 10.2.2.0 (global) nahrávání hovorů stále funguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: ja mam samsung, ted sem nainstaloval ACR a zkusil sem zavolat na hotlinku a jde to. Tak nevim.



    DATEL
    DATEL --- ---
    A netušíte někdo, nebo nemáte už v telefonu, jestli upravené Androidy jiných výrobců to třeba nemají povolené, třeba alespoň s nějakou jejich vlastní aplikací? U Xiaomi MIUI bych se třeba nedivil, kdyby to udělali (jo, bylo by potřeba upravit od nich přímo android, ne jen grafickou nadstavbu). I takový Samsung je známý tím, že si Android upravoval dost často k obrazu svému (super pro to vyvíjet :-( ), ale jak se chovají teď nevím, už dlouho jedu na čistých Androidech nebo rootlych telefonech s alternativnimi ROM.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: aha, no ja zadny info dalsi nemam, tohle v nejakem vlaknu kdosi psal, rozhodne bych veril vic informacim, kterymi disponujes ty.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DATEL: zadny jiny info neni, je to presne tak jak rikas..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam