SKAUT: Teorie vs praxe je v tomto pripade zasadni :-)
Z bezne no-name nabijecky se Ti OP nabije na 5V*1.5A. S tovarni az nejakych 30W.
Z PD nabijecky se Ti Pixel dost mozna nabije take na 5V * 1.5 A, protoze velmi striktnimi pozadavky na PD standard ho ne vsechno s napisem PD umi taky nakrmit. Been there. Preji hodne zabavy zejmena se shanenim PD nabijecky do auta, ktera nabije rychle Pixel, nebo dokonce dva Pixely.
Nasledne po tom nabiti Ti OP vydrzi den nebo dva provozu.
Dalsi vyhody OP6 a OP6T oproti Pixel 3 XL:
1) Stoji mene nez polovinu, dle konfigurace.
2) Neskutecne dobre a rychle fungujici face unlock, vcetne toho ze si to na Tebe ve tme sviti displayem (bila + vytazeny jas). Zacal jsem pouzivat relativne nedavno a zpetne je mi lito kazdeho dne, kdy jsem to nepouzival :-)
3) Na Pixelu se obcas stane, alespon na nekterych kusech, ze zpomaluji s casem. Na konci zivota Pixel 2 kvuli tomu odchazel MKBHD z Pixel 2 XL na OP. Nedavno opet zminoval, ze OP6T je v realnem provozu plynulejsi nez Pixel 3.
4) OP6T s 6GB az 10GB RAM dle konfigurace ma proste vetsi cache (takto prosim nejen na Androidu slouzi "nevyuzita" RAM) nez Pixel s max 4GB, takze je to v realnem provozu sviznejsi. Zdravim zejmena Waze.
5) Hodne stesti s reklamaci Pixelu. Koupil jsem tri a reklamoval jsem dva. Oba u Alzy, protoze oficialni distro tu neni. Pixel 2 XL trval presne 30 dnu, Pixel XL z hlavy nevim, vyrizoval ID Hulik, k doptani u nej, ale bylo to dle meho pohledu na vec dlouho. U Alzy mam pritom nemale obraty a kdyz uz musim neco reklamovat, vyresi mi to promptne, tuk tuk alespon zatim.
6) Nativnich 1080px rozliseni displaye na vysku videa je proste prijemnejsi, protoze nemas rescale.
Kdyz jsem ja presel Pixel 2 XL -> OP6, mohl jsem realne zrychleni (napr. Waze) bohuzel jen potvrdit, ale to bylo pravda asi dano i proste novejsim Snapdragonem.
Nevyhoda je jedna a to slabsi SW kamerky. HW je totozny. Teda v praxi je otazkou, jestli si toho nekdo vsimne, pokud si vysledek zobrazi na displayi telefonu. Take je pravdou, ze ten FW kamerky na OP se pravidelne lepsi (ale to i na Pixelu).
Vystup: Pockal bych na OP7 a jestli neco zasadniho nepokazi nebo do te doby nekdo jiny nenabidne neco podobneho tak sup do nej. Pripadne za par penez zlevneny OP6, jestli jeste jsou.