• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    CADDY
    CADDY --- ---
    JIMX: to jenom, ze jsi byl posledni, tak jsem to dodal :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    CADDY: no mně to nevysvětluj, to spíš tady kolegovi níže :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    JIMX: tak hlavne appka je univerzalni, takze to nejspis ovlivni i HW telefonu...no a pak kdyz to tvurci appky nastavi podle nejakho vzorku, kazdy podle nejakeho jineho, tak to pak na jednom telefonu se stejnymi vstupy muze delat takovy bordel :) Aspon hadam, ze by to tak mohlo byt :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    očividně je každá appka jinak nakalibrovaná ... já v tom nic divnýho nevidím :-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    tak nějak z principu tohle nemůže nikdy fungovat, více bych neřešil.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JIMX: nečekám úplně správný čísla, ale je mi divný, když mi jeden ukazuje 10dB a druhej 30dB .. tak spíš jestli někdo to někdy porovnával s něčím ověřeným ..
    JIMX
    JIMX --- ---
    to přece bez nějaký kalibrace nemůže nikdy dát správný čísla ... maximálně tak nějaký pomerovy měření s tím člověk udělá ...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Doporučí někdo ověřenou appku na měření decibelů? Překvapilo, že mají dost rozdílné výsledky i v řádech desítek decibelů.. (např. jedna ukazuje šum okolo 10dB, jiná v té samé místnosti při té samé hladině hluku klidně i 30dB..) Díky
    CADDY
    CADDY --- ---
    Díky všem, koupil jsem tu G6 a myslím, že těžko něco lepšího za ty prachy sehnat :)
    HANZO
    HANZO --- ---
    Máte někdo P30 pro? Funguje vám nekočná smyčka při posouvání uvodní obrazovky?
    CADDY
    CADDY --- ---
    SAKALICEK: Jojo, ja tu koukal v mistni inzerci na ten Nexus 5X, ale preci jen uz je to starsi, ted mam sanci mit levne peknou LG G6 v zaruce, tak to by byla pecka a vyreseno...dneska odpoledne budu vedet :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    CADDY: Osobně bych doporučoval něco z programu android one.
    ATAN
    ATAN --- ---
    CADDY:
    Huawei Y6 2019 Dual SIM od 3 333 Kč - Heureka.cz
    https://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-y6-2019-dual-sim/
    NELDE
    NELDE --- ---
    CADDY: Dcera má Samsung J3 a zcela bez problémů.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CADDY: Za necelých pět litrů si žena koupila Huawei P Smart 2019, dá se sehnat už od cca 4600,-. Co jsem se na to tak trochu koukal, tak je to imho bez problémů použitelnej telefon, kterej by měl chvilku vydržet (pokud není majitel ras nebo gamesník nebo oboje).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Zdravim, nema tu nekdo rychly tip na nejaky nouzovy telefon tak za 4k? Partnerka si svuj rozflakla, penez ted moc nema a ja taky nemam dobre obdobi, abych ji pomohl... ale vim, ze tohle byvaji dost hruzy, sam jsem to udelal jen jednou, ze jsem koupil neco takoveho levneho a byt to podle parametru vypadalo dobre, po chvili to bylo utrpeni. A hranici pro pouzitelny telefon jsme dlouhodobe odhalil spis nekde kolem 7k. Ale je fakt, ze doba pokrocila a trbea nejake ty Honory si lidi i chvali...existuje neco, s cim by clovek necaknul o zed? Nebo radeji zkusit bazar? Diky.
    TOHU_2003
    TOHU_2003 --- ---
    Ahoj, je nějaká možnost když přehrávání hudbu aby se mi ukazovalo co hraje? Třeba když stáhnu lištu dolů nebo je telefon zamčeného a já ho jen probudím? Na dřívějším androidu mi to šlo (sotify,Piplayer) dík
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RATTKIN: bylo to launcherem, takže jsem se vrátil zpátky k Quickstep Launcher, co tam byl od vyrobce. Sice nemá tolik funkci, ale puntíky zobrazuje a vlastně přijde mi svižnější a ergonomičtější.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TEKKIT: Což je teda zajímavý z historickýho hlediska, kdy to opravdu byl "Seznam českého internetu" :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NECROMAN: jj jasný no:) Ten "seznam internetu" vysvětloval můj táta (65) v hospodě kamarádovi...prostě klinkeš na modrý éčko, objeví se seznam internetu a tam máš mejl a všechno:) A je to
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TEKKIT: je to tak. Rok jsem dělal v týmu, co vyvíjí Seznam prohlížeč, a nevěřili byste, kolik lidí dle různých průzkumů a testů vůbec neví, co to je "internetový prohlížeč". Pro ně "Modré e" nebo "Obrázek s liškou" je Internet a tím to končí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam