• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ARIAEL: Detekci škodlivin (Babiše) mám také. Měl jsem na mysli "Maloměk" v Linkedinu.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ERGOSUM: Kostelecky uzeniny? To ti chvalim
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    LBW: Tak s tím jsem skončil hned jak ho koupil "Vy víte kdo"
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ADAMH: kolega má nokii 7 pro nebo tak nějak a vůbec není to špatný. Pixel bude určitě ještě lepší
    LBW
    LBW --- ---
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VYHULENY_UFO: To je Huawei screensaver :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LBW: zalezi co je to za apku, ale teda normalni mi to neprijde tak jako tak... ja osobne bych si nic takovyho neinstaloval
    LBW
    LBW --- ---
    Trapi me neco z toho nebo uz zijeme v jinych casech a zaspal jsem?

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ADAMH: Taky jsem to řešil. Jám mám Essential, dal se koupit v USA za hubičku. Nebo ucházející jsou android one, pixel 3a (až trochu zlevní), oneplus.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já osobně budu rád, jestli huawei dokáže rozběhat operační systém bez googlu - takovej telefon bych asi chtěl..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Huawei už store má, akorát pouze na Čínském trhu, kde ve svých telefonech nemá google services, které jsou tam k hovnu
    DWAY: BFU si nic instalovat nebude, protože je BFU a BFU je imho tak 95% trhu
    DWAY
    DWAY --- ---
    VYHULENY_UFO: ja taky ne, ale jednou sem potreboval ma testovaci mobil nahodit neco kvuli vyvoje a nechtelo se mi tam davat muj ucet...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VYHULENY_UFO: co třeba takovy yalp store? Ten funguje na bazi ziskavani apk z google store a instalace bez google uctu. Chapu ze pro BFU to asi bude ojeb ale pujde to?
    E42
    E42 --- ---
    Poopravím: Kupovat jakékoli telefony zn. Huawei a nejspíš i Honor je momentálně blbost:
    Google has reportedly revoked Huawei's Android license
    https://www.xda-developers.com/google-revoke-huawei-android-ban-blacklist/
    Z toho bude pro uživatele velký mrzení.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    EXIS: Kupovat telefony určené pro čínský trh je blbost. mají jiná LTE pásma a Huawei není vůbec root friendly, takže nějaký rebrand (přehrání čínského OS) jako třeba u Oneplusu myslím moc nehrozí.
    EXIS
    EXIS --- ---
    ADAMH: hehe, to bych řekl, že je v každém. Nicméně když otevře word, tak se jí to otevírá v čínské verzi. Tak nevím, jestli to má jen blbě nastavené a stčail by ten factory reset a nebo by se to muselo flashnout a dát tam nějaké jiné UIčko
    EXIS
    EXIS --- ---
    Ahojte, kamarádka má H P30 Pro, H P20 a má na nich verzi s čínskými appkami, má to dovezené z Číny. Myslíte, že stačí jen restart přes factory reset a nebo se to musí flashnout nějakou lepčí verzí?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PUNKREASS: A hovory jsou kontakty :-D ( proč to Google musel takhle zjednodušovat když ten kdo nechce, stejně nečte :-\)
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    TOOMIX: bylo to opravneni ke kontaktum, dikec!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PUNKREASS: dej sygicu oprávnění k hovorům, vyskočí pak nahoře jen dvě tlačítka pro zvednutí/zavěšení ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam