• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CADDY: stáhnout ho "uměl každý" i ve Windows 7 a stejně tam musela být nabídka na stažení jiného kuli EU. Je to proti zneužití monopolního postavení na trhu.
    Navíc znám spoustu uživatelů, jako je moje máma. Když ji teď zavolám, ať si okamžitě stáhne jiný prohlížeč, že ten co tam má je nebezpečný, tak absolutně nebude chápat, o čem to mluvím.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Netusite nekdo, jak je to s Google play gift card, ktere se daji koupit za 15E treba v Rakousku - daji se pouzit i pro cesky ucet na Google play?
    Pokud se nepletu, tak se u nas tyhle predplacene karty neprodavaji. Nerad bych si koupil neco, co mi pak nepujde pouzit.
    SUK
    SUK --- ---
    E42: Co si budem, to jsi mě nepotěšil. Díky za odpověď :)
    E42
    E42 --- ---
    SUK: Tohle si řídí aplikace, nic s tím neuděláš.
    SUK
    SUK --- ---
    A jeste jeden generickej Android dotaz - nektere appky mi zustavaji "bezet pres lockscreen" (tedy mam zaplou app, zmacknu vypinaci button a kdyz to pak znova zapnu, misto lockscreenu mam tu appku). Nepodarilo se mi prijit na to, kde tohhle chovani nastavit a i kdyz mi obcas vyhovuje, spis me to se*e (delaji mi to mapy.cz - tam mi to obcas vyhovuje - a CVF5, kde mi to vyslovene vadi). Danke
    SUK
    SUK --- ---
    Cus, mam P20 Lite, nevi nekdo, jaky rozliseni mam pouzit pro lockscreen "tapety", aby se zobrazily cele? Diky
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jak se prosim zbavit tyhle konkretni notifikace co vyskoci snad po kazdy navigaci? Dekuji

    EXX
    EXX --- ---
    RATTKIN: coto?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXX: swappa a první pixel?
    EXX
    EXX --- ---
    RATTKIN: jsem ve francii.. drahy,malej vyber,nula kamennychbprodejen,malo eshopu, atd... hodne blokovanych tel od operatoru.. cechy mnohem lepsi na tohle..
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXX: Android one bude pro tebe dobré, čistý a vyladěný android
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXX: to s tím signálem je pravda, kvalita antén (nebo jejich zakrytí) se docela liší.
    NFC chceš na Google pay, to je super.
    nechceš si koupit mobil v místě kde seš? pochybuji že by to bylo dražší než v ČR.
    JIMX
    JIMX --- ---
    mobil s 4000 Ah akumulátorem bych taky bral, ale tipuju, že by se to nosilo v batohu nebo tahalo na kolečkách za sebou :-)))
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ZUZU: jo a verze androidu - po rozbalení mi přišel upgrade na android 9.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    EXX: uvnitř je android one (tzn skoro čistej android, oproti čistýmu androidu je tam jen motorola foťák, motorola úvodní obrazovka, a nějaká podpora motorola gest), čtečka otisků je zezadu. oser je výřez displeje nahoře, hodně to kryje ikonkry notifikací... googluj recenze
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    EXX: to "lite" znamená že to má 3gb ram a 32 gb vnitřní pamětí oproti 4 gb ram a 64 gb vnitřní paměti u nelite verze: https://mobilni-telefony.heureka.cz/motorola-one-4gb-64gb-dual-sim/
    ...konektor na jack to má oboje. nevýhoda: vystouplý foťák, chybějící notifikační dioda.
    EXX
    EXX --- ---
    ZUZU: ok... fer.. aspon to nemusim hledat.. 32gb je ok, 16uz je malo.. a 3gb na ramce mi asi taky stacej..resp nechci priplacet za vic,stejne je to na dva az tri roky nez to zase chcipne..
    EXX
    EXX --- ---
    ZUZU: jinak ta tva motorola... ctecka otisku je zezadu ? a jakej je android? cistej? predpokladam ze je uvnitr "lenovo" stejne jako u moji g4 (tenkrat me to nemile prekvapilo kdyz se po zapnuti brand new motoroly na displeji ukazalo "lenovo" .. ale nebylo to aspon tak dosrany jako lenovo p7 co jsem mel pred moto)
    EXX
    EXX --- ---
    ZUZU: tusis co znamena to "lite" ?

    jinak nutnost jack konektoru jsem zapomnel uvest... a micro usb uz nechci...mam s tim jen srani snad na vsech zarizenich..
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    EXX: anebo jestli xiaomi, tak https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-mi-a2-lite-4gb-64gb/ - nemá to nfc a má to microusb ale má to větší baterku a víc paměti....
    ...případně tohle, to má usb-c a o něco menší baterku a chybí tomu jack konektor: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-mi-a2-4gb-64gb/specifikace/#section
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam