• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ad storage a cloud atd: to se google fakt posral? Totalne zabitej telefon pro spousty lidi.

    Google may have cut too many corners... - Pixel 4 Review
    http://www.youtube.com/watch?v=cx-mn95FJ-0
    TAP
    TAP --- ---
    APIN: zvláštní, já to používám leta a na všech telefonech to fungovalo. ještě jsem kdysi používal https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog ale dneska už to fakt najdeš i v systému (nastavení / připojení /využití dat, něco takovýho tam musí od nějakýho androidu 6 zabudovaný)
    APIN
    APIN --- ---
    TAP: tohle vypadá jako super věc, akorát mi to počítá jen data přes wi-fi. vyzkoušel jsem už fakt všechno, ale mobilní data ukazuje furt 0MB :(
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    APIN: přímo android ukazuje spotřebu, někdy se to dá snadno vysledovat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, da se nejak na Androidu (samsung S10) nastavit globalne, aby vsechny appky ukladaly svoje data na interni a ne na externi MicroSD? rad bych tim zrychlil system, vim ze neco se mi urcite uklada i na externi kartu, ale tam bych rad hazel treba jenom fotky.
    diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: jezis promin, ja sem to spatne precetl :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    APIN: U aplikací kterým chceš internet dovolit, nastav "pouze přes wifi".
    APIN
    APIN --- ---
    Zdravím. Nemáte tip na nějakou appku, která dokáže vysledovat, co se mi připojuje na mobilní net (android 8.1.0)? Zjistil jsem podle výpisu od operátora, že vždycky, když se dostanu z dosahu domácí wi-fi, tak si telefon (zhasnutý v kapse) tahá 50-200MB. Nemůžu přijít na to, co to způsobuje. Všechny aplikace mají data na pozadí zakázány a stejně se to děje...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    DRAGON: o tomhle vím, ale tam jde nastavit jen vyzvánění a ne sms zvuk nebo to nevidim?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: primo pod kontaktem v Others

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Je možné v čistém androidu 10 přiřazovat jednotlivým kontaktům různé zvukové notifikace SMS? Bohužel se mi to nikde nedaří najít. Díky za případný tip.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: vecer na. to kouknu, ale stejne to pojede jen do konce roku, pak to asi prestane fungovat uplne, podle toho, co psal autor
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DATEL: jj to je ono, budu vdecny :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: jinak v aplikaci je toto oznámení :

    Oznámení o ukončení provozu

    Dne 14.1.2019 firma Google odstranila aplikaci WebKamery z obchodu Google Play na žádost amerického provozovatele webkamer (EarthCam.com), z důvodu porušování autorských práv, protože některé jejich webkamery byly obsaženy v komunitní databázi bez jejich přímého souhlasu. Obratem jsem Earthcam webkamery odebral a podal odvolání na obnovení. Po týdnu bylo mé odvolání zamítnuto s tím, že pokud chci znovu zprovoznit aplikaci v obchodu Google Play, mám se obrátit na svého právníka a řešit spor soudně. Vzhledem k tomu, že je takovýchto provozovatelů v komunitní databázi desítky až stovky, ukončuji tímto celý projekt.

    Z vybraných příspěvků bude provoz serveru a informací o počasí (v omezeném režimu) funkční až do konce roku 2019. Poté bude projekt definitivně ukončen. Od dnešního dne, tedy 24.2.2019 již nebude komunitní databáze udržována ani rozšiřována o další webkamery.

    Velmi tímto děkuji všem, kteří se na tomto projektu podíleli a věnovali mu svůj čas i prostředky. Sám jsem projektu za posledních 5 let věnoval většinu svého volného času, tudíž je to pro mě velmi těžké rozhodnutí.

    DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: vypada to, ze to ve storu uz neni. Ja ji mam jeste nainstalovanou, vecer zkusim kouknout, jestli vytahnu z telefonu apk, pokud se podari, soupnu to sem
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    WEBKAMERY

    Nez mi umrel Note4, mel jsem nainstalovanou fajnou app tusim snad i ceskyho puvodu, kazdopadne s plnou podporou cj, s pridanym kopcem nejen lokalnich webkamer, ale ted nejsem schopnej to najit ani mezi myma app v play store jako by se vyparila.. nemate nejakej tip na neco takovyho? (Dopravni kamery, zoo etc.. ale v databazi i hory a cizi zeme). Cca pred pul rokem k tomu autor psal, ze uz nemuze delat aktivni podporu kvuli nejakym EU direktivam o soukromi, ale app byla porad dostupna normalne, jen neaktualizoval databazi kamer. A ted to marne hledam.. :( Zelena ikonka..
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    MADCAT: tam nic nebastlis :) stahnes image, zapises na kartu a das ji tam... pak uz ti rovnou bootne kodi, ktery sam znas... to aspon zkus, uvidis, ze ti tam ten youtube pobezi v pohode. kartu pak kdykoliv vyndas tak ti zas bootne zpatky android, takze jediny co muzes ztratit je cas to vyzkouset :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HOUMLES: Tahle možnost mě taky napadla, ale zase trochu mám obavu jestli vyberu nějakej fungující bezproblémovej android medai box. Ten Minix už je prastarej, ale samotnýho mě překvapuje, jak na tom furt všechno celkem v pohodě jede, hlavně teda filmy přes Kodi. O tuhle možnost bych nerad přišel. O libreelec apod. jsem už kdesi cosi četl, ale nejsu si jistej, jestli mě na nějaký bastlení linuxů moc užije... asi ehm spíš nee :-)

    Máte někdo tip na ověřenej media box s androidem za slušnou cenu? Fasttech, Gearbest, Aliexpress, Ebay - je mi jedno kde to koupím třeba nakonec...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam