• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím, nemá někdo tip na hudební přehrávač, který by uměl pracovat s cue soubory? Mám hodně muziky v jednom flac souboru a pomocí cue souboru zobrazuji jednotlivé tracky a informace o nich. Umí to vůbec na androidu nějaký přehrávač ... zatím hledám marně. Díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: jj, to souhlasim :) já o tom taky přemýšlel, budu řešit vchodový dveře u novýho bytu, ale nakonec zůstanu u starýho dobrýho analogu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: uprimne, ono to je spise pro moje pohodli. Sem si jisty ze kdyby se mi nekdo chtel vloupat do baraku, tak sou jednodussi veci nez "hackovat" chytry zamek :)

    Takze ano, pokud je nekdo extremne paranoidni, tak toto asi neni moc idealka, ale ja jakozto clovek co ma rad smart veci a vsecko s displayem, pro me to je znacka ideal. A ten s tim otiskem je mozna trosku drazsi, ale zas s trochou stesti jednorazova koupe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: jasne, to chapu, ja to myslel spis jako ze vtipek :) jinak s tim otiskem prstu je to asi lepsi, to bych mozna bral spis to a musel bych zapomenout na vsechny ty spionazni filmy, kde se resil nalepovaci finger print :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: tak ony jsou dve varianty. Bud ty kde mas zaroven manualni klic, pokud neveris mobilu (viz nize, z veknu je normalne klicova dirka a zevnitr ten bazmek)

    a nebo se divam na https://www.alza.cz/yale-entr-home-kit-black-d5488014.htm kde je ctecka otisku prstu, kdyby se sekl mobil.

    V tomto pripade kdyby se neco podelalo, tak je to horsi. Ale chcu to na barak, takze vzdycky muzu pres garaz kdyby bylo treba.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: zkusenosti nemam, ale taky sem na to koukal. Pak sem si vzpomnel, kolikrat se mi kousnul android, tak sem si predstavil cekacku pred bytem nez dorazi zamecnik z googlu a rychle sem na to zas zapomnel :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti s chytrym zamkem?

    Nuki Smart Lock 2.0 - Chytrý zámek | Alza.cz
    https://www.alza.cz/nuki-smart-lock-2-0-d5493732.htm

    zajimaly by me nejake recenze a zkusenosti. Nemusi byt primo tento kus.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aplikaci zadnou nepoustim, jde ciste jen o desktop
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERGOSUM: kdyby to tak bylo, neptam se tu :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DRAGON: čas nastavuješ u baterie, u dipleje, a u aplikace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERGOSUM: chci presne to, co pisu tzn kdyz nechas keep awake, nevypina se ti display, k tomu vypnes adaptive brightness a vytahness ho do plna. Telefon ale i tak udela to, ze po cca 10 minutach jas stahne.
    Opravdu nevim, jak to napsat lepe...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DRAGON: baterie-režim spánku
    jestli chceš něco jiného, vyjádři se líp.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERGOSUM: nic pod baterii nenachazim
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DRAGON: Lze. Hledej v baterii a času vypínání. Také jsem to dával na snesitelnou hodnotu. Potom ti bude to stmívání spíš vyhovovat. Zase je to lepší, než když ti zhasne bez varování.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusi nekdo, jestli lze nastavit pri Keep Awake, aby se nestahoval po deseti minutach jas displaye? i kdyzvypnu adaptive brightness, tak to bohuzel dela.
    E42
    E42 --- ---
    BRKODLAK: Buď si ta aplikace na online radio agresivně privlastňuje zpracování události "stlačení tlačítka headsetu" na úkor ostatních aplikací, nebo ti telefon agresivně zabíjí proces hudebního přehrávače a aplikace pro online radio je zaregistrovaná jako default pro případ, že není žádná běžící nebo možná naposledy použitá aplikace zpracovávající událost "stlačení tlačítka headsetu".
    Řešit to chceš v nastavení těch dvou aplikací, co si konkurují, případně v nastavení systému pro hudební přehrávač.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    NEON5: no ja to vazne nechápu, na predchozim telefonu to fungovalo spravne a v podstatě i teď se to nestane pokazde...
    NEON5
    NEON5 --- ---
    BRKODLAK: Jestli přijdeš na fungující způsob jak přemapovat tlačítka na bluetooth, headsetu, tak dej vědět, já jsem se snažil, ale marně. Narazil jsem jen na pár applikací, ale většinou stejně nefungovaly.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BRKODLAK: Díky za dotaz ohledně ukončování map, taky mě štvalo, že si najdu trasu a pak po pár minutách se na to chci mrknout a je pryč. O držena ráda pro tebe pomohla i mě. Kdybys to ještě neměl nastaven, tak na android 9 je to schované v nastavení - aplikace a oznámení - rozšířené - přístup ke spec. aplikacím - funkce úspory energie... Trochu mi trvalo, než jsem to našel... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam