• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTHUNTER: bezdratovy nabijeni v autě, pokud to neni integrovane, moc nema smysl, protoze ti k te nabijecce stejne vede kabel :) a btw ne, nepouzivam, sere me jak nepresny to je, musis to na to polozit vzdycky presne a to v aute nechci resit, tam poyrrbuji vzit telefon a jednim luonutim ho polozit na magnet. Navic ten magneticky drzak stoji stovku :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DRAGON: a co NFC nebo bezdrátové nabíjení? nepoužíváš?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: clovece, mas pravdu, sem to s necim popletl. Schvalne co mas za android a co je to za aplikaci, ze bych to taky zkusil
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Je tam jen Auto a Fullscreen. Žádný Off.
    ATAN
    ATAN --- ---
    JOHNY_G: jj, ja to resim nalepkou karty na telefonu. na hodinkach jsem chtel mit jinou kartu.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ATAN: Já jsem od Fitbitu odešel, když jsem ještě o tomhle problému nevěděl, takže jsem měl hned po prvním updatu takové nepěkné překvapení :-). Tak jsem si holt přestal vyvracet zápěstí (stejně nechápu, proč nedají aspoň u silikonových pásků sekundární anténu do spony) a platím normálně kartou. Na mobilu mě to nikdy moc nebralo.
    ATAN
    ATAN --- ---
    JOHNY_G: No Garmin Pay jsem se chtel vyhnout. Chtel jsem mit Wear OS, kde nejsem omezeny aplikacemi Garmin. Ale asi smula.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ATAN: Ne že by měli něco proti ČR konkrétně. Mají prostě whitelist zemí, ve kterých to funguje, a ostatní si můžou nakašlat, bez ohledu na podporu Google Pay v telefonech. Protože... Google.

    To use Google Pay on your watch, you need to:
    Be in Australia, Canada, France, Germany, Switzerland, Italy, Poland, Russia, Spain, UK, or US.

    Nejvtipnější na tom je, že se to fakt týká země, kde jsi, nikoli vydavatele karty nebo země nastavené v účtu. Takže když vycestuješ s českou kartou v Google Pay do UK, tak tam zaplatíš. Když přijede angličan sem, tak nezaplatí. For reasons.

    Btw, Apple Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay tu normálně fungují.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: mne auto nefungovalo, ale kdyz sem dal off, tak to jelo, mel sem tenhle problem s nyxdroidem, po ty zmene je to ok
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Má se to právě změnit na "auto" a to nefunguje. Ještě mi to napsalo, ať zkusím změnit poměr stran v "poslední aplikace" ale nepřišel jsem na to jak
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: ten trik s fullscreen se dela tak, ze vypnes pro tu appku fullscreen, taky mi to na s10 delalo par appek a po tomhle se to fixlo

    Pull down the notification bar and head to Settings (gear-shaped icon near the top right)
    Find and select Display.
    Scroll down and tap on Full Screen Apps.
    Find the app you want to change and tap on it, then Toggle full-screen to ON.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    RATTKIN: Jak jsi to přeskládal?
    ATAN
    ATAN --- ---
    JOHNY_G: Diky, skoda. Mam telefon bez nfc, a hodinkama jsem chtel vyresit platby pres Google Pay. Vi se proc je to v CR nefukcni?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ATAN: Pro zjednodušení řekněme, že na žádných. Dříve fungoval Pay Enabler, ale přestal fungovat s nějakou konkrétní aktualizací systému (tuším, že Wear OS H). Čili se ptáš spíš na to "které hodinky zatím používají starý systém a přestane to fungovat až později" :-).

    MIKEKT: Já tenhle. Je pružinový, takže se tam přitlačením automaticky uchytí libovolně velký telefon (uvolní se stiskem ramen po stranách) a na palubku je přichycen lepkavou nanopřísavkou, která nedrží jenom podtlakem, ale i sama od sebe. Taky má spoustu bodů nastavení (2 jednoosé klouby, jeden dvouosý + výsuvné rameno), takže ho prostě umístíš na nějaké volné místo a do přímého úhlu a dosahové vzdálenosti už si to dokroutíš :-)). Koupil jsem si ho asi po deseti vyhozených držácích všeho druhu a slouží už řadu let přes několik telefonů. Jednou se tedy z palubky uvolnil asi tak v poločase své dosavadní služby, a z toho viním autoservis. Od té doby zase drží :-)).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXCITE: na mobilu jsme si to v pohodě přeskládal. moc jsem to ale nepoužíval
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Používáte někdo Torque na mobilu? Mám ho na starém tabletu bez problému,ale na telefonu Samsung S10e , který má samozřejmě menší display mi engine aplikace leze někam za roh telefonu. Přepnutí z fullscreen do Auto v nastavení nepomohlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nejlepsi drzaky na telefon jsou magneticky, protoze nemusite resit slozitou instalaci a vyndavani, je to otazka vteriny to tam polozit. Ja mam na palube dva prilepeny 3m kulatou samolepkou, drzi to jak blazen a je to paradni. na mobilu staci mit vzadu maly plisek a udrzi to i kilovej tablet, ty magnety jsou dost silny. A navic to nehyzdi interier.
    ANS
    ANS --- ---
    me po letech zkouseni ruznejch drzaku prijdou nejlepsi ty gravitacni do vydechu ventilace. lehce se telefon vyndava / zandava a hlavne v lete ho to chladi. neco jako toto https://www.aliexpress.com/item/4000124517993.html
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    MEDWYN: neco podobneho jsem mel, ale ten drzak se za cas roztahnul a prestal v te mrizce drzet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam