• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOOMIX: Nope. Udelej factory reset a jen se prihlas k uctu.

Pak telefon 3 hodky pouzivej, nez si poresis dalsi veci.

Pokud battery drain zmizi, tak si to donastav a bud stasten.

Pakud nezmizi, tak to posli na reklamaci, nebo zacni resit novou baterku/telefon.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LAUNCHER: no...to s tím zítra strávím celý den
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOOMIX: Factory reset. Pokud nepomuze, poslat na zarucni opravu. Pokud to neni v zaruce, tak dle uvážení nova baterie nebo novy telefon.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SULINAR: nafouklý to není

Jinak za 3 hodiny běžného používání (2 telefonáty, trocha internetu) od odpojení ze 100% jsem ztratil 42%

SULINAR
    SULINAR --- ---
    TOOMIX: u Redmi se mi nedavno na sluzebnim telefonu nafoukla baterka a chvoalo se to presne takhle. Bezduvodne rapidni vybijeni. Podivej se, jestli nekde neni odchliple sklo nebo zada a nemuzes mit taky vadnou baterku.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TOOMIX: to chápu. Mě takhle nějakou dobu blbne reprák - prostě slyším kulový. Ale představa, že musím dát do kupy všechny authenticatory apod... :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LOVE_DALI: do toho se mi právě moc nechce :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TOOMIX: Zkusil bych factory reset nejdřív :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Z ničeho nic (žádná nová aplikace, žádná aktualizace) se mi na Redmi Note 5 (koupeno srpen 2018) začala rapidněvybíjet baterka. Přes noc, kdy telefon jen leží klidně o 30%. BT, GPS a WFI mám v podstatě zapnuté neustále, ze sledování spotřeby (viz screenshoty) nevyčtu zhola nic. Na posledním screenshotu je vidět další skok o skoro 30%, kdy jsem asi 10 minut hrál hru a používal chrome, takové skoky se mi nikdy neděly. Předpokládám správně, že baterka po 2 letech používání umírá? Díky

DR_K
    DR_K --- ---
    a kdyby mu(ji) to pripadalo vsechno titerne, tak si pomoct Big Launcherem https://play.google.com/store/apps/details?id=name.kunes.android.launcher.demo&hl=cs
    ANS
    ANS --- ---
    RATTKIN: jestli vidi a ma cit v prstech, tak je to asi jedno ;)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    je nějaký android lepší pro důchodce než ostatní mobily? chce WhatsApp a čistý android.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Tak zajímavý, problém způsobila jiná aplikace, konkrétně GlobalSec, kdy po její odinstalaci už to zas funguje normálně... Teď jsem ji zkoušel nainstalovat znovu a zase to ten Launcher rozbilo...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Používáte někdo Launcher 10? Od včerejška vůbec nefunguje, ani přeinstalace nepomohla... Xperia XA1, kdyby to k něčemu bylo... Netuší někdo co s tím? Díky.
    SLASH
    SLASH --- ---
    JOHNY_G: nakoniec som si napisal vlastne riesenie a integroval to s https://loggly.com/
    SLASH
    SLASH --- ---
    JOHNY_G: no jedna sa o Unity apku , pisane je to v C#, neviem ci sa tam daju lognut a poslat runtime errors
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    SLASH: Loguj si to do souboru a dej tam nějaký send feedback. Jinak se z toho zblázníš :-).
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tvl kam se poděl slogan "levná čína"?:)))

Mobil Huawei P40 Pro+ se začal prodávat v Evropě. Jaké jsou ceny?
    https://www.svetandroida.cz/huawei-p40-pro-plus-prodej-v-evrope/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MADCAT: Aha, už jsem na to došel. Kruci, takovýhle schovaný fígle nemám rád. Podržet prst někde mezi ikonkama nebo na prázdným místě, plocha ustoupí do pozadí a nahoře na náhledech těch jednotlivých obrazovek je miniikonka domečku, která je buď modrá, nebo šedá. Modrá = hlavní, stačí označit. Herdek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam