SMOKY: Jo, ano, že to špatně používám mi při reklamaci řekli taky. Protože telefonu za bratru pětadvacet klacků si doopravdy kupuju kvůli tomu, abych na něm za den napsal dvě SMSky a jinak ten display ani nezapnul. Mám na něm vypálenej waze. Mám ho vypálenej na obou samsung telefonech, byť na tom prvnim to nebylo tak citelný (po zkušenosti s tím druhým jsem tam ty artefakty šel hledat a našel je taky, ale nebilo to do očí). Na tom druhym je ten display vysloveně nekoukatelnej kentus a furt se to i přes přijatá protiopatření zhoršuje. Je možný, že ten kus fakt šmejd je, ale autorizovaný servis a následně i oficiální zastoupení mě poslalo do řiti, že je to moje chyba. Takže jaksi vážně nemám v tuhle technologii důvěru, když to rozhodně není levný díl na výměnu, výrobce se k tomu staví takhle a má to takovouhle životnost. Na IPS displayi se mi tohle nikdy nestalo. A ta nevýhoda je teda co, že to má horší barvy? Jako nevím kolik lidí ten mobil doma používá místo kina, aby bylo tak strašnou výhodu mít super kvalitní obraz na přenosnym zařízení, který 99% času používám tak, že ho vyndám zabordelenej z kapsy, abych na něm napsal zprávu nebo někam zavolal.
A že to ty displaye nedělají teda rozhodně nesouhlasím. Já to mám na obou telefonech. Když jsem to reklamoval a měl jsem půjčenej náhradní, tak na něm byla vypálená ta horní stavová lišta. Kamarádovi se na stejném telefonu vypálila webová stránka v prohlížeči s fórem. Když jsem o tom hledal ty informace, tak hromada lidí tam měla vypálený logo netflixu nebo nějaké podobné streamovací služby - takže i při koukání na videa se tam ta statická část vypálí. Takže ano, za mě bych si to dobrovolně do mobilu prostě nevybral, ty telefony to dělají... jenom možná krapet rozdíl je, že těm lidem z US to bez keců opraví, zatímco v Evropě je v kurzu si i se zákazníkem, kterej si koupí to nejdražší z nabídky, vytřít zadek.