• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Neměl by někdo tip na call manager, který je dualsim a vyzvání podle simky ze které přichází hovor jako to má xiaomi?
    Dík.
    Ne, opravdu nechci vyzvání podle skupin. ;)
    SUK
    SUK --- ---
    JOHNY_G: Muze byt. Moc jim to teda nefunguje :)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Vyplněný profil na Google Business, aby měl kontakty na mapách a v kartičce vyhledávače? :-)
    SUK
    SUK --- ---
    RATTKIN: Ono "vygoogluje ho a kdyz najde, ukaze tu firmu" zni hezky, ale kdyz zkusim to cislo najit, najdu neco jinyho :) Chapu, ze se to asi zda jako debilni otazka (tak teda chapu tu ironickou poznamku na konci), ale docela vazne by me to zajimalo, kde se to bere :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SUK: Google dialer vezme číslo, vygoogluje ho a když ho najde, ukáže tu firmu.

    a nebo je možné že vezme tvoji velikost přirození, porovná to se samci v okolí, pokud je menší než běžný medvěd, vezme písmeno a, jinak vezme b. tvoje noční můry sečte a dělí průměrnou délkou menstruace tvoji bývalé druhé největší nepřítelkyně. třetí písmeno je podle průměrné délky banánu.

    kdo ví co je pravděpodobnější...
    SUK
    SUK --- ---
    Salut, prave jsem se pokusil dovolat doktorovi a telefon misto ukazal jmeno. Vi nekdo, jak tohle funguje, odkud to bere data? Mam MIUI.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    BASIK: OK, tak to asi necháme pří starém a jen přidáme nový primární non-gmail email. A můj gmail pak zůstane už jako rezervní cesta a budeme vyčkávat jestli se na to časem neobjeví nějaká klička/možnost..
    V každém případě díky.
    BASIK
    BASIK --- ---
    XEHUTL: Resil jsem pred rokem, a pokud se nic nezmenilo, tak to podle me porad nejde. Neco jde prehazet na urovni jednotlivejch google aplikaci, ale v nejaky globalni reseni bych nedoufal
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Ahoj, měl bych jeden dotaz - jak můžu u kluka změnit primární gmail na jeho google accountu? Když jsem mu ho před lety zakládal, použil jsem jeden ze svých nespárovaných účtů - ovšem teď by už asi byl vhodnější jeho vlastní. Zakládat nový účet ale kluk nechce kvůli zakoupeným appkám a postupu v hrách.

    Co jsem se zatím dočetl tak patrně lze přepárovat na non-gmail účet, ale nikde se mi nedaří najít něco o tom zda/jak změnit gmail na jiný gmail.. neřešil jste už někdy někdo totéž?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: Tak vyřešeno, musel jsem změnit jazyk Chromecastu z Czech na US English. Bohužel nelze nastavit zvlášť jazyk pro Asistenta a pro UI.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak už mám doma nový Chromecast s Google TV, ale trochu jsem z něj rozčarovaný - chápu to správně, že ten dálkový ovladač podporuje hlasové povely, ale nelze na něm používat stejné povely, jako na Home Mini nebo samotném telefonu, takže pomocí Chromecastu nelze třeba ovládat světla?
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    Zdravim. Zkousim experimentalne malou appku. Je to me zkoumani terenu. Nechystam se na zadne komercni tazeni. Jen zkousim android coby prezentacni platformu pro me male programky.
    Aktualne se mi podarilo udelat open betu zcela jednoducheho programku sledujiciho ritualy uzivatele - razeni podle deadlinu a upominani. Nic noveho pod sluncem hadam. Kdyby mel nekdo z vas chvili na konstruktivni kritiku moc to ocenim.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.majachunata.rituals
    predem diky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ARAGONIT2: vcelku pochybuju, ale zkus se podívat na xda-developers.com
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GEKONZPRAHY: na MIUI 11 si můžu vybrat jak výchozí sim pro volání, tak i pro mobilní data. Pokud na volání SIM nevyberu, vždy se mě to při vytočení hovoru zeptá s tím, že si to pamatuje SIM, ze které jsem tomu kontaktu naposledy volal a odpočítává 7s než z ní zavolá. Během těch 7 vteřin můžu ti SIM změnit
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    Chci se zeptat, prosím, mám Microsoft lumia 950 a chci tam nainstalovat android, existuje někde nějaká rom?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    EXCITE: Ta TV je evidentně odpojena, vyskočí o tom někdy i toast notifikace. Ale YT to zvládá suverénně nejhůře, když se kvůli chvilkové ztrátě konektivity odhlásí...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PAYAXY: hele mne dělá podobnou věc YT na Android Tv boxu. Když YT spustím,a to i když mám Tv puštěnou,třeba jinou apku,ta mi YT hlásí,že jsem odhlášený. Ale sám po pár desítkách vteřin naskočí, takže bych skoro řekl, že je to chyba té YT aplikace.
    S jinou aplikací problém nemám, co ty?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Je to sice Android TV, ale zeptam se tady: Sony chytra televize nekdy ma problem se pro probuzeni pripojit (wifi nebo pres kabel) a tim padem treba Youtube appka vyhodi chybu ze je offline (coz bych jeste chapal) a odhlasi se z meho gmail uctu (coz me pekne s...e) Neresil jste nekdo?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Nevíte jestli by nešlo nějak nastavit, nejpíš router, aby chromecast fungoval při připojení Android TV do routeru přes ethernet? Na telefonu zařízení vidím,ale sdílení se nepropojí
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SUK: díky za nasměrování, tohle sem přesně potřeboval. Při dlouhých zimních večerech mám o zábavu postarano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam