• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    RATTKIN: pri nejake sleve jsem koupil Plex lifetime, uz se mi to vratilo :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LAUNCHER: Psal jsem že mám převedeno z GPM, jen mi vymizela cca 1/3 skladeb z dlouho sestavovaných playlistů . To mi vadí nejvíc.
    GUI teď je horší protože to tam cpe i videa ( který nechci )

    RATTKIN: To samozřejmě mám taky ale ten mi v mobilu či v autě není moc platný. Playlisty co tam mam jsou utvářené časem za celou dobu poslouchání, tedy nic co si člověk sestaví doma během chvilky.

    Moje hledání zatím vede k tomu ze tenhle svět má našlápnuto do ... .
    Ale děkuji za názory.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ja jsem konec GPM vyresil tak, ze jsem kliknul převod uctu na Youtube Music. Zadneho zhorseni ani zlepseni jsem si nevsiml, divne jasave GUI pred tim, divne jasave GUI ted, akorat jinak. Ale vse hraje jak ma a co chci poslouchat tam najdu.

    Nejsem narocny posluchac, chapu ze jinym to nemusi stacit.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já jsem konec gpm vyřešil tím, že jsem si muziku stáhnul a dal ji na nas, kde jsem měl Plex pro videa, ono to pro hudbu funguje taky dobře. možnosti hledání atd jsou srovnatelné. pro download do mobilu to chce předplatné, ale v browseru nebo v aplikaci to hraje dobře
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    EXCITE: Ano.
    JOHNY_G: Nesplňuje, právě proto jsem zde položil dotaz. Převedl jsem knihovnu a chybí mi cca 1/3 toho co jsem měl na Google music. Některé kousky na YTMusic neexistují. Předplatné samozřejmě mám ( a měl jsem i před tím hned jak to bylo možné - víceméně v té době co jsem odepsal Spotify ). Jediné co se mu líbí trochu víc nez u GMusic je automatický playlist, YT Music mi jej generuje lépe. Ale ten používám jen doma.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Tak nevím, co to bylo za podivnou haluz, proč to přestalo fungovat ... ale teprve uninstall, restart, install zabral ...
    JIMX
    JIMX --- ---
    teď jsem ještě zkusil uninstall a opětovný install ... taky nic ... furt stejný chování :-/
    JIMX
    JIMX --- ---
    hm, divný ... aplikace se mi normálně spustí ... ale seznam sledovaných se mi nenačte ... zkusil jsem restart aplikace i telefonu ... klikám v aplikaci odhlásit, ale furt se mi točí kolečko, že načítá seznam sledovaných diskuzí ... zrušil jsem autorizaci přes počítač, ani to nepomohlo ... na mobilu se nic zásadního neměnilo, co by to mohlo rozbít ... stejný chování přes 4G i přes wifi doma i v práci ... už mě nic nenapadá, co bych mohl zkusit ...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMX: ano
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    JIMX: jj, ani bych si toho nevsiml (A10)
    JIMX
    JIMX --- ---
    Funguje vám nyxdroid? ... teď po tý změně serveru?
    E42
    E42 --- ---
    JOHNY_G: Ok, tak to jsem nic podstatnýho nepřehlídnul. Mám YT Music ještě za starou zaváděcí cenu GPM 129 Kč, takže pro mě by to bylo navíc pade a to už mi za to nestojí, když na YT koukám málo.
    Každopádně díky všem za odpověď.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    EXCITE: Bohužel. Tohle s Google Play Music nenávratně zmizelo. Holt kupuju jinde a nahrávám na YT Music.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    E42: Nemáš reklamy (sponzory ve videu holt doubletapem přeskáčeš), máš přístup k YouTube Originals (např. Mind Field od Vsauce je vynikající), na Androidu si můžeš pouštět samotný zvuk a dělat u toho něco jiného (jako třeba zhasnout displej :-D), popř. si nechat plovoucí PIP přes ostatní aplikace. Plus je tam možnost stahovat videa do offlinu, ale to jsem nikdy nepoužil. No už jen ty reklamy za těch 30 Kč stojí :-)). To vždycky kvetu, když mi chce někdo něco pustit na svém bezplatném YouTubu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    E42: podle mě jen že nemáš reklamy...A co musí být největší balzám, ŽE TI TO FURT TO PREMIUM NENABÍZÍ! To mě strašně sere:) Proto na youtube už jenom když fakt musim
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    JOHNY_G: OK,tak aspoň to. Ale jednolivý tracky kupovat (a stahovat) asi koukám nejde? bez předplatnýho
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    E42: přidává YouTube ;-) videa bez reklam, možnost přehrávat je na pozadí, stahovat...

    E42
    E42 --- ---
    JOHNY_G: Pro zajímavost, co tak atraktivního přidá YouTube Premium nad rámec samotného YouTube Music (používám)? Jestli o tom mám uvažovat... Dík
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    SKAUT: YouTube Music to podle mě splňuje. Má větší nabídku než měl Google Play Music, je možné tam nahrávat vlastní hudbu a je možné přehrávat offline. Co se týče předplatného, tak bych sáhnul rovnou po YouTube Premium, což je velmi návyková služba, a Music je v ceně.

    EXCITE: Pouze přes mobil určitě ne. Já to 90% času poslouchám na PC přes webovou aplikaci.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SKAUT: myslíš to zrušený Google play, co? S tím mne pělně nasrali, já taky primárně používal tu apku přes PC webové rozhraní pro kupovaní a stahování hudby na svůj disk. Teď je utrum. Po vzoru debilního Sptify , mají YT music, který funguje pouze přes mobil a s předpaltným,cožje pro mne naprd,já to používal sporadicky a nárazově.
    O ničem jiným nevím, pouze Beatport, který je ale omezený spíše na taneční hudbu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam