• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    EXCITE: Bohužel. Tohle s Google Play Music nenávratně zmizelo. Holt kupuju jinde a nahrávám na YT Music.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    JOHNY_G: OK,tak aspoň to. Ale jednolivý tracky kupovat (a stahovat) asi koukám nejde? bez předplatnýho
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    E42: přidává YouTube ;-) videa bez reklam, možnost přehrávat je na pozadí, stahovat...

    E42
    E42 --- ---
    JOHNY_G: Pro zajímavost, co tak atraktivního přidá YouTube Premium nad rámec samotného YouTube Music (používám)? Jestli o tom mám uvažovat... Dík
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    SKAUT: YouTube Music to podle mě splňuje. Má větší nabídku než měl Google Play Music, je možné tam nahrávat vlastní hudbu a je možné přehrávat offline. Co se týče předplatného, tak bych sáhnul rovnou po YouTube Premium, což je velmi návyková služba, a Music je v ceně.

    EXCITE: Pouze přes mobil určitě ne. Já to 90% času poslouchám na PC přes webovou aplikaci.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SKAUT: myslíš to zrušený Google play, co? S tím mne pělně nasrali, já taky primárně používal tu apku přes PC webové rozhraní pro kupovaní a stahování hudby na svůj disk. Teď je utrum. Po vzoru debilního Sptify , mají YT music, který funguje pouze přes mobil a s předpaltným,cožje pro mne naprd,já to používal sporadicky a nárazově.
    O ničem jiným nevím, pouze Beatport, který je ale omezený spíše na taneční hudbu.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    JIMX: V nemocnici se zlomenou packou, jsem si přehrával muziku, ke které jsem se z různých důvodů nedostal. Pak už mi tekla z uší. Dlouhé dny hudby zaberou "překvapivě" málo prostoru. Aneb slovy klasika: Jedna větší flashka stačí na celé doživotí. :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    ERGOSUM: akorát toho času ... a těch peněz, co to stojí, to pořídit legálně ... :-/
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SKAUT: Já už před léty usoudil, že dobré místo, kde ti nikdo nesmaže muziku, je vlastní disk.
    Objem zdaleka není problém.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Asi to bude trochu přesah přes zaměření klubu ale zná někdo hudebni streamovací službu z které nemizí skladby ( alba... ), lze si do ní nahrát svá tracky ,dá se používat i offline ( styl Google Music ) a je na ní výběr?
    Předplatné mi nevadí. ( rozumné )
    Jo a Spotify jsem diskvalifikoval před lety, tam alba mizela jako sněhové vločky na rozpálené plotně ( pomalu i při poslechu ).
    S appkou a webovým rozhraním.

    Diky.
    NAILER
    NAILER --- ---
    JOHNY_G: Super, dík za tip, tak to zkusím počkat na 5a taky s nějakým bonusem, 4a mám teď čerstvě :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    NAILER: Trik bych ani neřekl. Ale je tam málo chlívečků, takže každý člověk má tendence napsat mailboxde a svoje ID na jiná místa. Vtip je v tom, že abys prošel T&C těch Pixel Offers, tak musíš do jména a příjmení opravdu napsat své jméno a příjmení. Nikoli firmu a mailboxové ID, nebo tak něco. Protože pak ti žádost zamítnou s odůvodněním, že Offers jsou jen pro fyzické osoby a ne pro firmy. Celý zbytek adresy a identifikace pak musíš v zásadě nacpat do jednoho řádku (a kdybys mě zabil, tak už ti neřeknu, jak jsem to nakonec vyplnil), a především přeskočit ten autofill napojený na Google Maps :-). Já mám kliku v tom, že mám neobvyklé jméno, takže i když jsem několikrát ID vynechal nebo posral (zrovna na Google Store mi chybí poslední číslo a vždycky ho zapomenu doplnit), tak si mě dokázali v Žitavě bez problémů spárovat. Je to trochu loterie, no. Musím říct, že jsem měl nervy na pochodu, protože mezi objednávkou telefonu a doručením těch bonusových sluchátek uběhly rovné dva měsíce, a Google překročil skoro všechny slibované lhůty a support odpovídal typicky několik hodin po tom, co to systém vyřešil sám. Což bylo samo o sobě mnoho dní po položení dotazu. A já bych si asi nepředobjednal telefon v první den, za launchovou cenu, kdybych neměl slíbená sluchátka v polovině jeho hodnoty, takže jsem byl přednasranej (hlavně po čtení Redditu, kde to lidem zamítali), že se mnou vypečou a zamítnou mě. Ale už jsou doma a já mám konečně klid :-)).

    Ale všechny tyhle problémy se týkají čistě Pixel Offers. Se samotným Google Storem jsem nikdy nezažil žádnou komplikaci.
    NAILER
    NAILER --- ---
    JOHNY_G: Co tam je za trik s vyplněním adresy? Pixely teda beru z prodlouženejch smluv od soukromníků z německa taky přes mailboxde :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    diky ...
    MCD
    MCD --- ---
    PETER_PAN: alarm clock xtreme
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PETER_PAN: Sleep as android
    JIMX
    JIMX --- ---
    PETER_PAN: alarmdroid, mám, používám ... sice je tam reklama, ale neotravuje ...
    BASIK
    BASIK --- ---
    PETER_PAN: Predpokladam, ze to ma bejt postupne se zvysujici hlasitost? Standardni hodiny od googlu to umej, pouzivam.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Zdravim vespolek. Muzete mi nekdo prosim poradit nejaky jednoduchy budik (alarm) s funkci raising? Neco co umela nokie 3110 a ted to neumi zakladni aplikace v Androidu. Timely - Budik je nevyvijen a nefunguje na novych Androidech OK, vsechno ostatni jsou obri programy za penize.
    Ja jsem jak v Jirikove videni, fakt tohle musim resit v roce 2021 ?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jo a platim Revolutem, ale jsem si jist, ze ten Home jsem objednaval jeste Ceskou sporitelnou nebo mBankou. Spis asi pujde o zpusob vyplneni te virtualni adresy nez o puvod karty. Ostatne Revolut je vydan v UK a nevadi to. Google explicitne pozaduje jen dorucovaci adresu v Nemecku.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MYKEZ: Dlouhodobe tam nakupuju pres Mailboxde. Google Home, Chromecast with Google TV, a naposledy Pixel 4a (5g). Dokonce proslo i to promo na Bose QC 35 II zdarma k Pixelu, coz teda trvalo vecnost a byl to voser, ale kdyz mel clovek stastnou ruku pri vyplnovani toho formulare s adresou, tak ani Mailbox nevadil. Kdo to dal uz do jmena, mel smulu. Ale to s Google Storem nesouvisi, to je uplne separatni platforma Pixel Offers.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam