• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    LACHAUER: Používám tento: https://www.alza.cz/gaming/powera-moga-xp5-x-plus-mobile-and-cloud-gaming-controller-d6123616.htm

    Dá se hrát po BT i po kabelu (na PC i na mobilu), popř. z ovladače mobil trochu přinabít. Ale zase nemá vibrace. Pokud chceš vibrační (na PC a Xboxu, na mobilu to nefunguje tak jako tak) a oželíš kabel a powerbanku, tak máš nejlepší Xboxový ovladač (Xbox One nebo Xbox Series - dá se sehnat za dobrou cenu v nejrůznějších designech) a k němu clip. Silně doporučuji něco dvoukloubového, aby sis to mohl vyvážit a nebolely tě ruce.
    Např. https://www.alza.cz/gaming/powera-moga-hybrid-gaming-clip-xbox-d6250987.htm nebo https://www.originalky.cz/8bitdo-mobile-gaming-clip-pro-xbox-one-controller-p176059

    8bitdo by měl být dobrý ovladač, ale nikdy jsem to nedržel v ruce. Rozhodně se za každou cenu vyhni značce iPega. To je na hovno i pro děcko.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Proc ja si vzdycky oblibim neco, co zariznou ... notebooky od sony, mobily od htc ... a ted naposledy mobily od LG, konkrétně serie G ... mám G8s a nástupce žádný :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LACHAUER: Mam rad ovladac z Xboxu. Nejradsi mam Elite, ale ten default taky ok. Pripojis ho k cemu chces, ma na pripojeni k jinemu zarizeni dedikovane tlacitko, trva to ~5 sekund.

    Na Samsung Tab S7+ na tom nativne hrajeme OpenTyrian, vrele doporucuji.

    Super fce je, ze na Android tabletu pres WiFi 5GHz pomoci Xbox appky streamujes decku 1 obraz z Xboxu, takze si s bezdrat Xbox ovladacem v ruce zahraje hry z XSX na Android tabletu, zatimco se decko 2 kouka na TV. Tohle provozujeme treba ted na dovce.

    Ovladace doporucuji poridit 1ks pro Tebe + kazdy pro jedno decko. A nasledne s detmi utuzovat vztahy v gaucovem coop v az 4 hracich naraz v Streets of Rage 4 (PC nebo Xbox - pri koupi na Microsoft Store za jedny penize na obe platformy naraz).

    Jestli nějaky doma jeste nemate, tak si ho muzete vyzkouset predem vsude mozne, ale u nas doma na 75" TV to proslo rukama v SoF4 kdejake navsteve a nikdo si nestezoval. Obcas slzicky, kdyz uz se muselo domu.

    Pokud Tve decko vi konkretni duvody pro linkovane ovladace (napr. vyzkousel u kamarada, zcela vyhovuje), tak bych s tim nevidel problem. Pokud na blind vybiral na netu, tak bych byl opatrny a nejmene vyzkouset predem.

    Pokud bys ho chtel objednat proste v krabici s XSX, neboj se tech predobjednavek, cekacka je cca mesic, coz se da. Vyzkouseno.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    prosím o radu: syn si chce k androidímu tabletu (Huawei Mediapad T5) pořídit ovladač ke hraní nějakých her (Dead cells nebo tak něco). Já se v tom nevyznám, on si vyhlédl jako možnosti následující dva. Máte v tomhle směru nějaké zušenosti, doporučení, varování? Díky

    8BitDo SN30 Pro+ Gamepad G Classic Edition (Switch/PC/Mac/Android)
    https://www.originalky.cz/8bitdo-sn30-pro-gamepad-g-classic-edition-switch-pc-mac-android-p116022
    https://www.originalky.cz/8bitdo-pro2-gamepad-g-classic-edition-switch-pc-mac-android-p187593/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUK: znamenám si a snižuji ti sociální skóre o půl bodu!
    SUK
    SUK --- ---
    NAVARA: pokud ja pojedu do zahranici, tak to rozhodne nebude EU :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUK: v rámci EU platíš za hovory/text místní ceny :)
    SUK
    SUK --- ---
    HULIK: Pokud ja pojedu do zahranici, tak si poridim mistni SIM, nebot si nezadatuju ani nezavolam s nicim z ceska. Pokud nejsem miliardar :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    SUK: Jediný háček je že to funguje jen v ČR není tam vůbec žádný roaming.
    Takže v zahraničí i v EU si nezadatuješ !!!
    SUK
    SUK --- ---
    Tu kartu od o2 jsem si prave objednal. Je tam nejaky hacek? Zrusil bych t-mobile, kde za 20G platim 850 mesicne...
    JIMX
    JIMX --- ---
    HULIK: to je super, ted to studuju uz na datovamanie.cz ... akorat to doruceni pplkem, radsi bych si to vyzvedl na prodejne ... ale holt si to necham asi poslat.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JIMX: Přesně tak pokud tu kartu/data nepotřebuješ nemusíš platit a data nemáš. Aby karta nepropadla musíš ji jednou ročně za těch 300 nabít a tím se automaticky aktivuje a od toho dne nabití máš zase měsíc 100GB dat. Používám to když jedu s dětmi někam bez Wi-Fi.
    JIMX
    JIMX --- ---
    HULIK: pockej, ted na to koukam ... jak to funguje? Koupim kartu za 300,- a mam tam 100gb na mesic ... a kdyz pak nezaplatim tak mam.prd ... a jenom tam minimalne musim jednou za rok vrazit ty 3.kila?
    HULIK
    HULIK --- ---
    JIMX: Celkem to jde a pokud ta data nepotřebuješ tak stačí zaplatit jednou ročně, aby karta nepropadla.
    JIMX
    JIMX --- ---
    HULIK: jako 3 kila bych klidne jednorazove dal ... ale ten voser se zrizovanim a rusenim obzvlast u o2 fakt uz nechci absolvovat ...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tyka se me az za rok, ale predbezne - Pro prvnacka do skoly - hodinky a telefonem, nebo telefon? Pokud ty hodinky, tip na nejake konkretni?
    HULIK
    HULIK --- ---
    JIMX: Není to přímo odpověď na tvůj požadavek, ale O2 teď nabízí nejlepší předplacená data u nás. Datová karta 100GB dat za 300,- měsíčně.
    Mám to už od loňska a funguje to.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Netušíte jestli ma nejaky cz operator predplacenku s nejakyma slusnejsima datama? Potrebuji vykryt jednorazove cca 10 dni, cca 500-1000mb za nejakou ne uplne silenou castku. Vdf mi nabizi 250mb za 99kc, to mi prijde dost :-/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    HOUMLES: Ji, ale bylo potřeba doinstalovat nejnovější (beta)verzi OS a přes terminal emulator nainstalovat fingerprint Pixelu 4...
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    COMODOR_FALKON: mas magisk a zapnuto hide?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam