• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SKAUT: Tohle byl přesně můj důvod, proč rootnout můj (už tak poněkud přerostlý jeden-a-půl-ruční) Samsung A3(2017) alias A320FL.
    Jediná lepší alternativa v max. stejné velikosti je Sharp Aquos R2, který se v Evropě vůbec neprodával…

    Takže jsem rootnul, smazal bloatware, místo Samsungáckého androidu 9 mám android 10 a jediné, co mi vadí, je to, že výhledově přijdu o NFC placení, protože Google "koupil" vývojáře Magisku…
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZBYNEK: SKAUT: Hosi, co tohle?

    Asus Zenfone 8 - Full phone specifications
    https://m.gsmarena.com/asus_zenfone_8-10893.php

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SKAUT: Monitory stridam 43" 16:9 a 38" 21:9.

    Vsechny mobily pouzivam obouruc + BT handsfree, ostatne stejne jako obouruc pouzivam ten tablet, klavesnici atd.

    Tim nic proti vkusu.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ZBYNEK:
    LAUNCHER: O iPhone vim, nedávno jsem na nej koukal u kolegy v práci.
    Teď mám ( a dlouho mít budu ) Pixel 3 a i to je pro mě velký ( ruce nemám malý btw). Tak nějak bych to chtěl ovládat jednou rukou a do levého horního rohu prostě nedosáhnu ( pravák ). O režimu jednou rukou vím ale to mi moc nevyhovuje.
    Já moc nevolám, nepíšu. Převážně nějaká ta fotka a info na webu když je třeba.
    Jako tablet mám Surface (plnotučný) a to mi stačí na práci. Doma nějak nemám potřebu to mít. Jinak 2x 27" monitor plně stačí.

    Holt se budu muset smířit s pádlem až stávající umře. Ohmatal jsem si leccos ale všechno je to prostě obouruč a velká placka do kapsy ( kde se ty velký úhlopříčky nosí? )
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SKAUT: Prodeje jednotlivých Samsung S10 ukazují, co masy preferují...
    Samsung Galaxy S10 series outsells the S9 generation, S10+ is the most popular model - GSMArena.com news
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_series_outsells_the_s9_generation_s10_is_the_most_popular_model-news-37902.php

    Uvidíme čím časem nahradím S10e...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SKAUT: Zkouselo se naposled s iPhone mini a prodeje byly tak zalostne, ze museli prerusit vyrobu. U iPhone neslychane.

    "Following widespread reports that the iPhone 12 mini has suffered from poor sales relative to other iPhone 12 models since its launch last year, TrendForce claims that Apple has now ceased production of the device."

    Zdroj: https://www.macrumors.com/2021/06/30/apple-ends-iphone-12-mini-production/amp/

    Ad tablet: Get real pls, muj Tab S7+ 12" a skoda ze nema vic.

    Ja mam opacny problem, muj dodnes obcasne vyuzivany Huawei Mate 20X mel pro me velikost akorat, uhlopricka zdravych 7.2", taky jsem chlap 190/100 a zivi me IT.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Ach jo, proč to zas musí být tak velké? Chápu že někteří rádi pádlo na vodu nebo rádi tahají malý tablet ale já ( nejen já ) bych uvítal něco kolem 5 palců ( jo fakt mi to bohatě stačí u mobilu, a ano vyzkoušel jsem větší ale ne ).
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    LAUNCHER: Myslím, že německý Google Store to jistí, jako obvykle :-). Popř. u poslední generace Pixelů měla Alza celkem akceptovatelnou marži.

    Ale osobně čekám na to, jestli fakt bude ten Fold. Chtěl bych zase po letech něco zábavnějšího :-). Ale jestli bude zase nějaká Pixel Offer, jako měl 4a (5G) s těmi sluchátky, tak se možná neudržím :-)).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Kdo vi kdy budou a kdo vi jak se budou shanet v CR, ale tesim se moc na Pixel 6 Pro:

    Google Pixel 6 and 6 Pro: I held both. Here's what you need to know.
    https://youtu.be/HcGJQFE-xa4
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    LACHAUER: Používám tento: https://www.alza.cz/gaming/powera-moga-xp5-x-plus-mobile-and-cloud-gaming-controller-d6123616.htm

    Dá se hrát po BT i po kabelu (na PC i na mobilu), popř. z ovladače mobil trochu přinabít. Ale zase nemá vibrace. Pokud chceš vibrační (na PC a Xboxu, na mobilu to nefunguje tak jako tak) a oželíš kabel a powerbanku, tak máš nejlepší Xboxový ovladač (Xbox One nebo Xbox Series - dá se sehnat za dobrou cenu v nejrůznějších designech) a k němu clip. Silně doporučuji něco dvoukloubového, aby sis to mohl vyvážit a nebolely tě ruce.
    Např. https://www.alza.cz/gaming/powera-moga-hybrid-gaming-clip-xbox-d6250987.htm nebo https://www.originalky.cz/8bitdo-mobile-gaming-clip-pro-xbox-one-controller-p176059

    8bitdo by měl být dobrý ovladač, ale nikdy jsem to nedržel v ruce. Rozhodně se za každou cenu vyhni značce iPega. To je na hovno i pro děcko.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Proc ja si vzdycky oblibim neco, co zariznou ... notebooky od sony, mobily od htc ... a ted naposledy mobily od LG, konkrétně serie G ... mám G8s a nástupce žádný :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LACHAUER: Mam rad ovladac z Xboxu. Nejradsi mam Elite, ale ten default taky ok. Pripojis ho k cemu chces, ma na pripojeni k jinemu zarizeni dedikovane tlacitko, trva to ~5 sekund.

    Na Samsung Tab S7+ na tom nativne hrajeme OpenTyrian, vrele doporucuji.

    Super fce je, ze na Android tabletu pres WiFi 5GHz pomoci Xbox appky streamujes decku 1 obraz z Xboxu, takze si s bezdrat Xbox ovladacem v ruce zahraje hry z XSX na Android tabletu, zatimco se decko 2 kouka na TV. Tohle provozujeme treba ted na dovce.

    Ovladace doporucuji poridit 1ks pro Tebe + kazdy pro jedno decko. A nasledne s detmi utuzovat vztahy v gaucovem coop v az 4 hracich naraz v Streets of Rage 4 (PC nebo Xbox - pri koupi na Microsoft Store za jedny penize na obe platformy naraz).

    Jestli nějaky doma jeste nemate, tak si ho muzete vyzkouset predem vsude mozne, ale u nas doma na 75" TV to proslo rukama v SoF4 kdejake navsteve a nikdo si nestezoval. Obcas slzicky, kdyz uz se muselo domu.

    Pokud Tve decko vi konkretni duvody pro linkovane ovladace (napr. vyzkousel u kamarada, zcela vyhovuje), tak bych s tim nevidel problem. Pokud na blind vybiral na netu, tak bych byl opatrny a nejmene vyzkouset predem.

    Pokud bys ho chtel objednat proste v krabici s XSX, neboj se tech predobjednavek, cekacka je cca mesic, coz se da. Vyzkouseno.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    prosím o radu: syn si chce k androidímu tabletu (Huawei Mediapad T5) pořídit ovladač ke hraní nějakých her (Dead cells nebo tak něco). Já se v tom nevyznám, on si vyhlédl jako možnosti následující dva. Máte v tomhle směru nějaké zušenosti, doporučení, varování? Díky

    8BitDo SN30 Pro+ Gamepad G Classic Edition (Switch/PC/Mac/Android)
    https://www.originalky.cz/8bitdo-sn30-pro-gamepad-g-classic-edition-switch-pc-mac-android-p116022
    https://www.originalky.cz/8bitdo-pro2-gamepad-g-classic-edition-switch-pc-mac-android-p187593/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUK: znamenám si a snižuji ti sociální skóre o půl bodu!
    SUK
    SUK --- ---
    NAVARA: pokud ja pojedu do zahranici, tak to rozhodne nebude EU :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUK: v rámci EU platíš za hovory/text místní ceny :)
    SUK
    SUK --- ---
    HULIK: Pokud ja pojedu do zahranici, tak si poridim mistni SIM, nebot si nezadatuju ani nezavolam s nicim z ceska. Pokud nejsem miliardar :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    SUK: Jediný háček je že to funguje jen v ČR není tam vůbec žádný roaming.
    Takže v zahraničí i v EU si nezadatuješ !!!
    SUK
    SUK --- ---
    Tu kartu od o2 jsem si prave objednal. Je tam nejaky hacek? Zrusil bych t-mobile, kde za 20G platim 850 mesicne...
    JIMX
    JIMX --- ---
    HULIK: to je super, ted to studuju uz na datovamanie.cz ... akorat to doruceni pplkem, radsi bych si to vyzvedl na prodejne ... ale holt si to necham asi poslat.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JIMX: Přesně tak pokud tu kartu/data nepotřebuješ nemusíš platit a data nemáš. Aby karta nepropadla musíš ji jednou ročně za těch 300 nabít a tím se automaticky aktivuje a od toho dne nabití máš zase měsíc 100GB dat. Používám to když jedu s dětmi někam bez Wi-Fi.
    JIMX
    JIMX --- ---
    HULIK: pockej, ted na to koukam ... jak to funguje? Koupim kartu za 300,- a mam tam 100gb na mesic ... a kdyz pak nezaplatim tak mam.prd ... a jenom tam minimalne musim jednou za rok vrazit ty 3.kila?
    HULIK
    HULIK --- ---
    JIMX: Celkem to jde a pokud ta data nepotřebuješ tak stačí zaplatit jednou ročně, aby karta nepropadla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam