• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ADM
    ADM --- ---
    SPM: taky jsem neco takovyho hledal (aby na neaktivnim OLED displayi svitil jako notifikace nejaky bod), a po precteni par recenzi na aplikace, ktery tohle slibuji, to vypada, ze to zhusta nefunguje nebo je to hodne problematicke, takze jsem ztratil chut to zkouset.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPM: Skoro všechny notifikace ztlumeny. Pár notifikací ~pro život ohrožující, řešeno pomocí AOD.
    JIMX
    JIMX --- ---
    SPM: AOD používám už asi 2 roky na LG G8s ... a nepřijde mi, že by to nějak extra mlátilo baterku víc ... samozřejmě pokud nejsi šílenec, co si všechno vypíná, aby z ní vyždímal každou sekundu výdrže
    SPM
    SPM --- ---
    Hele, ale ještě taková otázka z předminulýho tisíciletí :-) Zjišťuju, že to nemá notifikační LEDku a podle všeho u Samsungu notifikační led už nebyla ani v S řadách někde od S10. Je něco, co to dokáže +- nahradit? Můj use case byl, že když mi ten telefon ležel na stole, tak jsem bez toho, abych ho musel zapínat, viděl, že se dožaduje pozornosti a případně podle barvy LEDky jsem i tušil co tam je a teď mi nezbývá než to zapnout (a většinou i nechtěně odemknout, jak to má fingerprint čtečku na powerbuttonu, takže ty notifikace zase nevidím na lock screenu :-) ). Má to always on display, ten mi ale předpokládám vymlátí baterku (zvlášť když se na některé notifikace vydržím dívat dva dny). A asi to umí i ten edge lighting, nicméně to je asi taky řešení, které notifikuje chvilku po události a pak ten display zase celý zhasne, ne?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPM: Pouzdra - buď úplně v klidu, k S22U postupně tři různá pouzdra. Nakonec úspěšně nalezeno s nožičkou a bez "tunelů" nad objektivy - drží se tam prach.
    SPM
    SPM --- ---
    LAUNCHER: Určitě dám vědět, jak budu mít nějaké reálné poznatky z používání :-) Teď jsem tam docpal poslední věci, tak se ukáže :-) (Aktuálně dojmy z telefonu pořád pozitivní, jenom bojuju s těma futrálama... Vrátil jsem se z auta a do držáku v něm to pouzdro s S Penem prostě nedostanu ani omylem; s druhým pouzdrem co jsem k tomu dostal v pohodě, ale mít ten S Pen v tašce je jako ho nemít :-))) ).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPM: Dej pls dojmy třeba po měsíci. Jsem zvědavý a též mě ty Foldy lákají.
    SPM
    SPM --- ---
    TEKKIT: V pohodě, já to měl beztak +- po cestě, takže úplně v klidu. Z-flip byl hned vedle a toho jsem teda neotevřel, možná fungoval :-D Nicméně když tam byla ta prodejna, tak je to fuk, o ten datart jsem akorát od parkoviště zakopl o něco dříve :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPM: tvl a já si tam s tím hrál a ukazoval jsem to dceři, ale teda Z-flip. Ten Fold mi ale taky přišel normálně funkční (bylo to ale před měsícem cca)

    to se ti moc omlouvám, ještě že jsi nejel úplně zbytečně, to bych ti musel poslat zásilkovnou kořalku:/
    SPM
    SPM --- ---
    Tak jenom pro pobavení: Datart v nákupáku na Chodově Z Folda vystavenýho má, ale jenom maketu, která nemá ani mačkací tlačítka :-) Pak jsem teda udělal tu chybu, že jsem vlezl do té značkové prodejny Samsungu, kde měli vystavený i funkční kus... tak už je doma no :-)

    Překvapivě mi to na živo až jako tak hrozné pádlo nepřišlo, tak uvidíme co čas. Potvrzuju v podstatě to co jsem viděl v těch srovnávacích recenzí - při používání v jedné ruce se s tím dělá v podstatě lépe, než s S22U (a vlastně i než s tim mým starým notem, který má fyzické rozměry identické jako S22U), protože je o dost užší. Jediné co se mi zatím teda úplně moc nelíbí, je to originální pouzdro s držákem na S pen. To je takové nedodělané a ten telefon v něm nejde pořádně držet ani zavřený, ani otevřený, tak asi začnu hledat po amazonech, jestli najdu něco lepšího (u nás jsem našel jediné jiné pouzdro s držákem na pero, které ho zase mělo na zádech, což mi taky nepřijde moc praktické).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    příbuzný má flip 3 skoro od doby co vyšel a vypadá pořád stejně. Nevím jak často ho otevírá, není to pařící typ.

    Mě přijde velký, těžký, drahý.
    asi míň, než předchozí generace, ale na mě pořád moc.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPM: Tjn tam jdeš najisto
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Prej už tam není ani Samsung extra stolek
    SPM
    SPM --- ---
    TEKKIT: ok, dík :-) Se holt někdy vykopu na ten Chodov... tam je v nejhoršim značková prodejna Samsungu, tam by to snad fakt mít mohli :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPM: Tak píše kámoš že Eden 100% ne;(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPM: Moje praktická zkušenost je vlastně stejná, jak píšeš. Převážně jsem na home office a tady je ta S8TabU parádní na všechny možné účely.

    Ale když pak chci třeba v restauraci ukázat mapu dětem a mám sebou jen S22U, tak je to prostě škoda a na displeyi je vidět hrozně málo, zvlášť takto pro více lidí. Ne všude si sebou beru batoh a nehodlám to měnit.
    SPM
    SPM --- ---
    LAUNCHER TEKKIT: supr, díky :-) Jinak jo, S22U těch výhod má poměrně více, nicméně mi zatím přišlo, že větší display bych užil přecejenom více a tablet jsem tenkrát pořád někde zapomínal :-) Nicméně přesně kvůli té velikosti jsem to chtěl vidět na živo, abych zjistil jak až moc velký pádlo to je (a třeba si to rozmyslel :-D) a narazil jsem :-) Ale díky, Eden zkusím, tam jsem každou chvíli :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPM: mám známýho co se vrátil od Foldu k Ultře...Ohyb až tak neřešil - to říkal že není více rušivý než odlesky na normálu. Ale prej je to fakt na běžný nošení nepraktický a těžký...Že už to pak ani neotevíral. Když se prej vrátil k S22U, tak mu přišlo že má v ruce tu malou nokii:))

    Ale jen názor...

    (jinak Vivo, Vestfield i Eden - normálně na krámě a můžeš s tim šmrdlat jak dlouho chceš)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPM: Jeste jsem neslysel o tom, ze by display nekomu na novem Foldu uplne umrel. Ja jsem sel cestou S22U + S8TabU. Fold ma precejen horsi fotak nez S22U (nemusi kazdemu vadit) a Fold je pro me ucely prislis zranitelny, telefony nosim v silnejsich pouzdrech. Nicmene Foldu pro jine nez me ucely fandim, je v tom IMHO budoucnost. Obecne si myslim, ze s jednim i s druhym budes spokojeny, jen s kazdym z jinych duvodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam