• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KORDA: Máš obě zařízení v jedné wifi síti?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    KORDA: Neber mě za slovo, ale domnívám se, že Android TV může být pouze příjemcem Chromecastu, nikoli vysílačem. Pro některá zařízení snad existují způsoby, jak to tam s rootem dostat, ale nevím, jestli se to bude týkat něčeho tak okrajového, a jestli ten proces a případná úskalí stojí za to :-). Pokud ten Braun nemá buď nějaký low latency BT profil nebo proprietární aplikaci na audio routing, tak je asi jediným řešením AUX.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Nazdar,

    jsem iOS / MacOs člověk, takže jsem totálně zmatenej co můžu nebo ne. Snažím se docílit toho, aby můj projektor s Androidem posílal audio skrz WiF*i do reproduktoru, kterej v sobě má Chromecast. Za boha nemůžu přijít na to, jak se to dělá. Musím mít nějakou další app? Je na to nějakej tajnej hack? Jde to vůbec?

    Projektor: XGIMI Mogo Pro
    Reprák: Braun LE02

    *Přes Bluetooth to jde, prostě reproduktor vyberu jako Output. Ale audio má znatelnou latenci a je to hrozně otravný. Router mám adekvátní, vzdálenost je asi 3 metry.

    Díky moc.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ad prostor v telefonu: Ja jsem mozna jediny, ale jsem rad za microSD slot v Samsung tabletech a chybi mi v S22U. Obcas se mi to fakt hodi. Offline Wikipedia do letadla atp.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: tyjo nevím,jak ten WA moc nepoužíval,až teď poslední dobou,ale možné to je.Mám tam třeba fotky z nějakýho auta, který neznám, z místa spolujezdce :D
    Ale tohle by mohlo pomoct vyřešit prostor na jabku mámě,ta furt bojuje s nedostatkem prostoru v telefonu. Akorát tam to bude asi jinde :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: možná jsi v nějakých společných chatech (jako já), máš to zlumený (jako já) a moc to nesleduješ:)) Takže to teď vidíš poprvý...

    Mně spíš šokovalo že to zabírá relativně hodně místa. Pokud to pravidelně nepromazáváš tak časem to můžou být stovky MB (třeba žena mi posílá x videjí denně)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: hele, ještě koukám, do toho linku,co se to tam ukládá a jsou tam nějaký fotky, který jsem snad nikdy neviděl a vůbec netuším odkud pocházejí.. co se to tam proboha ukládá?
    HOUMLES:
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: nastavení - chaty - viditelnost médií
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: kde jsi to nastavil, to mne zajímá
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    TEKKIT: Jelikož WhatsApp není v jádru cloudová služba, ale end-to-end chat, tak je celkem logické, že musí být uložené někde v telefonu. Co není v telefonech odesilatelů a příjemců, není nikde. Pokud chceš nevratně smazat mediální soubory, můžeš jít ve WhatsAppu do Settings->Storage and data->Manage storage a tam promazat buď média v jednotlivých konverzacích, nebo soubory větší než 5 MB napříč konverzacemi. Ve Storage and data si můžeš taky nastavit, aby se ti média nestahovala automaticky. Stáhneš je až po kliknutí, a pokud si je nechceš nechat, můžeš je rovnou v ten moment smazat. Měly by v encryptované podobě čekat na serverech na vyzvednutí asi 3 měsíce (nevím jistě), pak jsou definitivně fuč.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    TEKKIT: BTW WS má někde v nastavení položku aby se nezobrazovali v galerii ( oni se ukládají vždy do te WS složky, jen se zabrání media scaneru aby je přidal do seznamu zobrazovaných ). stejný efekt má soubor " .nomedia " tam kde nechci aby byli zobrazeny.

    A od nějaké verze androidu 11 ( asi, mám v tom binec když používám už beta verze), si to app ukládají do chráněných složek kam se nedá jinou app dostat (což me štve). Minimálně nevím jak.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    E42: co to řešit přes VPN?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    TEKKIT: ne, chaty jsou zvlast v db, ale kdyz smazes media tak misto nich ve WA uvidis zablurovany okno a nepujdou stahnout znovu
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: to asi když smáznu, tak to půjde i s konverzacema tad co?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: IMHO ta slozka funguje jako cache whatsappu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    přátelé,

    podařilo se mi nastavit (zplaťpánbůh) aby se mi obrázky co mi přijdou přes WS neukládaly automaticky do galerie...potud OK

    Ke svému zděšení jsem ale zjistil, že se stále ukládají do:

    soubory - interní paměť - android - media - com.whatsapp - media - whatsapp images - private (&#&@@{&##).

    Dá se nějak nastavit, aby se to nikam neukládalo a uložil jsem si jen tu jednu fotku z milionu co má pro mě nějaký smysl?

    díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MBR: Samsungy to umi pomoci: https://findmymobile.samsung.com/

    MBR
    MBR --- ---
    ZBYNEK: Je to phone kamosova syna, takze pochybuju ze by si to zapinal :(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MBR: Máš zapnuté ADB?
    MBR
    MBR --- ---
    Da se nejak odemcit telefon bez wipu, kdyz clovek zapomene pattern (treba pres google account overeni) ? Chvilku jsem googlil a nic jsem nenasel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Moonlight mi teda prijde lepší než Parsec, lepší latence ovládání i kvalita videa.

    Streamkvat ze Sunshine misto GFE (host) do Moonlight klientu jsem nezkoušel. Nemám důvod, s GeForce Experience jsem velmi spokojený, nejen ohledně streamingu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    streamovat muzes pres sunshine, bez gfe
    nebo parsec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam