• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Ahoj všem, nový telefon Motorola Moto G31, chci změnit rozložení domovské obrazovky (počet ikon), ale možnost "homescreen layout", tak jak je popsaná tady, tam není. Tuší někdo, v čem je problém a kde ji můžu najít?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    JEREMIUS: Možná záloha do Google One? Ono synchronizace není záloha ale upřímně nevím jak to je u google chápáno. ( Mam oboje )
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PRAASHEK: hele, jako mozna, ale otvirej mobil malickem, to je trosku na vobeseni se :)
    jinak ja s palcema nikdy problem nemel za celou dobu, co mam fingerprint mobily, ale proste mi jednou expirovala jejich registrace, nechapu doted co se mohlo stat. Preregistroval sem to a uz to zas jede jak ma. Asi nejakej bug..
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Co tohle prosím znamená? Když v settings rozkliknu Google účty,btak je synchronizace zapnutá

    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: Haha jeste u toho mit jazyk venku a ve spravnem uhlu :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Btw, sice to není řešení tématu, ale je to k tématu - taková technická - já si registroval otisky párkrát kvůli práci na dvou přístrojích a dotyčný operátor mi vždy říkal, ať určitě nepoužívám palce (a radši ani ukazováčky), že s nima jsou dycky největší problémy :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Stalobse mi u A a předchozích S. Registr se občas poškodí
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Aha, ja to pochopil jako 4 ruzne prsty, promin. Ty 2 registrace mi vzdycky drzi, tuk tuk. Tohle co popisujes se mi jeste nestalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: jj, delam to podobne, palce mam registrovane dvakrat, ale na to sem se neptal, jde mi o to, jaktoze mi fungujici registry prestanou zčista jasna poznavat moje otisky, fakt zahada..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Prst registruji 2x. Zcela suchy a lehce zpoceny. Tzn novy telefon za sucha a pak kdyz me to nevezme kvuli lehce zpocenym prstum, tak delam druhou registraci (a puvodni nemazu).

    Preferuji face-unlock, ale napr. na placeni face unlock nepomuze (chapu a nezlobim se) a potrebuji fingerprint.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zvláštní věc se mi stala o víkendu: na moji S21 kompletně přestaly fungovat všechny čtyři zaregistrované fingerprints, nebylo možno je vůbec použít, takže sem byl nucen všechny uložené smazat a nahradit novými. Stalo se vám to někomu taky? :)
    jinak update sem žádný neprováděl.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PUPU: update - uz vim, cim to je, ze se mi telefon (Note 9) cas od casu restartuje, ale nevim co s tim. zjevne je nejaky problem s notifikacemi. pokud se pokusim pres Switch zazalohovat nastaveni, v okamziku, kdy dojde na Nastaveni/Notifikace, spadne system. coz je pomerne hloupe, protoze delat reset do tovarniho nastaveni bez moznosti ulozit stavajici nastaveni se mi uplne nechce. nevim ovsem o tom, ze by se dalo selektivne rict, co zalohovat a co ne... a tipuju, ze ty pady zpusobuje prave pokus o nejakou automatickou zalohu kdesi na pozadi.

    tezko rict, co je uplne zakladni pricinou, jestli nejaka chyba filesystemu nebo dat. v systemu vidim, ze mam nejakych 550 zdroju notifikaci, pricemz vetsinu muzu vypnout. to mi prijde docela dost, ale nikde nevidim zpusob, jak takovy seznam obnovit (krome globalniho resetu). mate nekdo napad, jak postupovat?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    E42: To je mi na nic, nema to drzak na mobil.. tohle ma smysl nekam domu nebo na hotel, kde se mobil pripoji k velky televizi..
    E42
    E42 --- ---
    E42: Jen pro ujištění, klikat se na tom dá taky i tlačítky.
    E42
    E42 --- ---
    RUTHAN: Jako alternativní řešení mě napadá tohle:
    7 Colors Handheld Keyboard i8 Mini Wireless 2.4GHz Russian English Language with Touchpad Remote for Laptop Android Tv Box Pc|Keyboards| - AliExpress
    https://a.aliexpress.com/_mN464lk
    Je to super věc, kterou velice úspěšně používám k projektoru. Jen nevím, jestli existuje BT verze. Kdyžtak holt s OTG adaptérem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pls tip na port Dooma, ktery umi mys a klavesnici k tabletu a do ktereho si mohu dat tu spoustu WADs, co je? Ze bych zkusil dovcu bez laptopu.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RATTKIN: Na ceste, to snad dobre nejde.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RUTHAN: nechceš to hrát myší?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Premyslim, jak hrat Baldurs gate, Planescape, Neverwinter Nights, Icewind Dale.. vsechno to ma Android porty, ale nic nepodporuje ovladac, pokud se nepletu,
    ale s PS4 ovladacem jsem zjistil, ze funguje touchpad kursor mysi, jenze kliknuti je delany pres stisknuti toho touchpadu, pri kterym kursor ujede do strany, takze je to nepouzitelny.
    Otazka je, da se nekde na urovni Android nastavit nejaky tlacitko ovladace na stejnou akci jako klik prstem a to bez rootu?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MAKROUSEK: Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam