DATEL: tak problém potvrzen :( Včera po tom problému a restartu jsem zkoušel občas si zavolat s pevnou linkou a na mobil ženy, dnes taky, bez problému. Odpoledne jsem volal ještě otci na mobil, taky v pohodě. A hodinu na to se mi už nedovolal kamarád, že prý jsem nedostupný. Přišla mi SMS o zmeškaném hovoru.
LAUNCHER: ano, teď jsem zkusil hodit letadlový mód a zase ho vypnout, pak už to šlo, kámoš se mi dovolal.
Je to naprd, ale holt to půjdu vrátit v rámci 14 dnů, ale sere mě to. Zas to přenášet zpět na starý mobil. Navíc mi to za jiný kus nejspíš nevymění, spíš vrátí peníze, kupoval jsem to za sníženou cenu coby zánovní mobil (někdo ho dostal a nechtěl, tak ho dal na prodej, nepoužitý). Měl jsem variantu s 512 MB, tak zkusím, jestli za ty stejné prachy ještě seženu 256 MB variantu, někde jsem ji viděl jen o pár stovek dražší (novou), než co jsem kupoval teď. Nebo se vykašlu na celý Samsung a půjdu do něčeho jiného, ale nevím teda do čeho - ještě jsem zvažoval Xiaomi 12 Pro, ale nevím no :-/