• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tohle je zase co? Zničehonic se objevila hláška, že S pen bylo odpojeno. Kliknu na připojit, píše to "Připojování k S Pen, operace může chvíli trvat." No a skončí to chybou. Co s tim? Ani nevim, kdy jsem to pero naposled vytáhl. A nejlepší na tom je, že normálně funguje :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GEKONZPRAHY: Nejsi, ale krome ne-existujiciho supportu v Google ti asi nikdo nepomuze.

    Ja mam v nastaveni ze Sever je vzdy nahore, ale jsem taky vytrenovany skaut :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tenhle problém mě už vysírá strašně dlouho, pořád jsem to tak nějak ignoroval, ale už je asi načase se zeptat, jestli někdo nevíte co s tim.

    Google maps, probíhá navigování, když už se blížim do cílový rovinky, tak cca 50 metrů před cílem se najednou navigace zblázní a obraz otočí o 180°, takže nevim, jestli je cíl na levý nebo pravý straně a v podstatě ani kterej ten barák to má bejt, protože se moje poloha na mapě přestane hejbat. Někdy to neudělá, někdy obraz vycentruje tak, aby byl sever nahoře. Proč to kurvadoprdele dělá a jak mám udělat, aby to nedělala? Někde na vesnici kde jsou tři baráky je to docela v pohodě, ale když tohle udělá v centru Prahy, tak je to fakt strašnej voser.

    Neříkejte mi, že jsem jedinej, komu se tohle děje. Mám s tim problém minimálně dva roky.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MCKIDNEY: Fairmail vypada jako to co hledam. Je tam teda hromada nastaveni, v cemz se uplne nevyzivam a jedu to "pokus/omyl", ale postupne se dobiram k vysledku. Diky za tip
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Mel jsem, nevim kde presne, ale da se to nastavit.
    Problem budou firemni emaily, kde muzes mit politiku ze se data lokalne pouze cachuji.

    Tam kde muzu pouzivam Fairmail, nahrada K9 co uz dneska moc nefunguje.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, pouzivate nekdo na emaily aplikaci outlook? Mam gmail a kdyz to propojim s outlookem chodi mi notifikace jen na hlavni dorucenou postu. Emaily, co se filtruji do slozek (stitku) mi otlook nacte az kdyz tu slozku rucne otevru, takze vlastne na mobil vubec nedorazi. Jde to nejak nastavit? Diky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Funguje pls někomu download z Disney+ appky na SD kartu?

    Po stáhnutí je ta appka zpomalená, mensi videa v offline nabehnou po 20s, větší ani po minutě. Karta 512GB Samsung Pro Plus, zařízení Samsung Tab S8 Ultra.

    Prý to dělají různé karty na různých zařízeních... Ale zajímá mě, jestli to nekomu na nějaké karte funguje dobře. Z interní paměti jsem problémy nezaznamenal, neni to game over, ale štve to. Netflix bez problémů.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Google Keep na Androidu - Je prosím někde možnost nastavit default grid pro všechny nové drawings?

    Tzn aby nově založené drawing vypadalo třeba takto:

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Co jsem si tu s tím hrál, tak dotek S Pen proti displayi se registruje, zda se, opravdu jen a pouze tlakem na hrot S Pen.

    Tzn pokud dám mezi display a S Pen překážku, S Pen mylně registruje dotek displaye, protože dochází k tlaku hrotu o překážku. A pokud lehce prilozim S Pen na display, neregistruje to dotek displaye, protoze tam není tlak.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DRAGON: Nene, vypnuto.

    LAUNCHER: Jemný mačkání nepomohlo, zkusim dojít do alzy, jak se k tomu postavěj. Díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Novější S Pen včetně toho na S22U mají tlakově sensitivní hrot. Zkus ho jemně mačkat, nebo z něj vyfoukat nečistoty.

    Pokud to nezabere, dojdi na prodejnu s S22U, na telefonu zapni podporu pro více S Pens (allow multiple S Pens, tzn funguje pak i nespárovaný S Pen) a zkus S Pen z jiného S22U z té prodejny na displayi Tvého S22U. Pokud Ti pomůže až tohle, ať Ti dá prodejce nové.

    Nikdy se mi to na ničem nestalo, ale slyšel jsem o tom.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: v display setting / Touch sensitivity mozna?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Prosimvás pěkně, co mám dělat, když mi to pero začne psát do poznámky ještě když se nedotýká displeje a to samý se děje v okamžiku, kdy ho od displeje oddálim? Dříve to nedělalo, takže jsem musel něco dojebat v nastavení. V podstatě to znemožňuje psaní poznámek, protože u každýho písmena je teď nevzhlednej ocas, jak jsem se k němu přesouval z předchozího písmene.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    S22 Ultra. Používám dvě SIM, soukromá a pracovní. U pracovních kontaktů mám pro hovory defaultně nastavenou SIM2, ale když jim píšu SMS, zůstane tam defaultně SIM1 a když to zapomenu překliknout, píšu jim SMS ze soukromýho čísla a neskutečně mě to sere. Dá se to někde nastavit?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: U nas v Pisku si autobusy moc nezajezdis a 10" tablety nepouzivam, pro mé účely je to moc malé 🙈 Jak jsem psal, tím nic proti gustu.

    Můj point byl jen v tom, ze na náhradu myši bych ty páčky na Kishi 2 nedoporucil, neprijde mi to ani dost přesné provedením, ani dost ergonomické velikostí. Xbox Controller je přesností (ale i neskladností) jinde.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: A ty sedis v autobuse s 10" tabletem, ovladacem a mysi, aby jsis zahral hru co nepredelala uplne vsechny menu z touch na ovladac? :P

    Ja bych si zase poridil nejaky lepsi drzak. Neco co muzu uchytit v auto/buse/letadle a hrat.
    Nemusime mit vsichni stejny vkus. Kdybych ho mel, tak ti napisu o ten ovladac :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Skladná BT myš, používám na tabletu. Funguje to super a je to možná skladnější než ty controllery. Ale nic proti gustu...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No tam jde o ergonomii. predstav si jrat s timhle a vytahovat stylus ci prsty na obrazovku kazdou minutu. Ze stejneho duvodu trpim na oneplus, protoze je o 8mm sirsi nez samsung a sony. Je fyzicky nepohodlne drzet a ovladat jednou rukou.

    Chapu pozadavek a jedinna odpoved co znam je Steam controller a jine zarizeni s force feedback. Jako trackpointy atd.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: To bych rovnou vyloučil z HW důvodů - ty páčky mi nepřišly nějaké úžasné. Je to celé malé, no. Nejspíš není tak easy udělat to zároveň malé a zaroven přesné.

    Navic kdo tohle chce, doporucil bych stylus 😇
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Vyzkousej zda ma emulaci mysi, nekdo se potom tady ptal. Treba by mel zajem.

    Myslim ze S22U AKA Note 22 neni jejich cilovka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam