SDN33: hele, já tu k tomu, jestli je správný používat nějaký hacknutý appky, co preskakujou nebo blokujou reklamy, musím podotknout, že dneska jsem poté, mi YouTube začalo servírovat reklamy v Mi TV boxu fakt každejch 5 minut přehrávání, jsem se fakt nasral a stáhnul nějakou hacknutonou verzi YouTube playeru z GitHubu, kterej krom reklam navíc přeskakuje ty promo bloky, kde youtberi nabízejí nějaký srackovy služby nebo webovky + to má možnost zrychlení přehrávání, kterou často používám, a která nějakou dobou v ofiko appce pro TV krabičky byla, ale pak ji s nějakým updatem odpískali. A upřímně poté, co Google začal zobrazovat reklamy na pořady od Disney+ a podobný sracky v tom halvnim lancheru na TV krabičce, kterou jsem si nekupoval s tím že je "ad sponsored", ale Google si to tam s nějakým updatem nasral a nejde se toho zbavit, mě to fakt vůbec netrápí. Reklamu jsem schopen snášet a dokonce ji považuju za užitečnou, ale jen do míry, kdy se nestane otravnou a opakující se, co se dneska obojí stalo a dělo se to už předtím, když mi Google začal bez ptaní do lancheru začal srat reklamy na věci, který nechci, nezajímají me a v řadě případů si je ani nemůžu pořídit.