LAUNCHER: stáhne to alespoň jeden update nebo to podobně blbě aplikuje jednu záplatu za druhou a taky na to čekáš kdo ví jak dlouho? (Jinak, alespoň když je to schopný se updatovat... u MS tuším ve Win7 se jim povedlo něco změnit na té druhé straně tak, že ty staré systémy se nebyly schopny updatovat. Tj když jsi měl nějak dlouho neaktulizovaný systém, tak už updatnout ani nešel... teda šel, když se tam ten patch nainstaloval ručně, ale když se stane něco podobného u nového zařízení, které tě bez updatu nenechá přihlásit, tak s tím toho moc dělat nejde :-) ale Ok, u Xboxu se mi to zatím nestalo, akorát když jsem ho kdysi vytáhl z krabice, že si něco zahraju, tak se updatoval celé odpoledne a pak jsem ho zas rovnou uklidil :-))) )
ARIAEL: hele když tě MS platí za to zpívání ódy na jejich produkty, tak ti nikdy žádný ani nepůjčí, aby sis to vyzkoušel a vědět o čem píšeš? Tak ještě jednou: Win11 se na novém počítači po vybalení z krabice dožadují připojení k internetu, načež začnou instalovat aktualizace a bez toho se vůbec nedostaneš k přihlášení do toho systému (které navíc ještě u W11 je podmíněno online MS účtem). Tohle chování možná má i nějaký novější update 10ek, ale rozhodně všechno starší od starších 10ek, 7ek, XP a podobně se úplně normálně nainstalovalo a spustilo aniž bys vůbec musel mít připojení k internetu. Jediné co je tam od dob XP je ten samotný update systém (který do počátků Win10 šel alespoň nastavit tak, aby to instalovalo updaty ručně).