• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    ARIAEL: No vidis, me se v pixel 4a zrcadlit obrazovku nepovedlo. Je me jasne ze nekteri lidi ale slusne komunikovat neumi. Napsal jsem jen svuj nazor, tvuj ti neberu. Bav se.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ADAMH: Hm...z drtive vetsiny jsou tedy u me doma vsechny TV ruznych znacek videt v pixelu... Ale jinak mas urcite pravdu, je to tak drtive az koule strikaji :)
    A to "snadno" - az na to ze to zadna z tech matek neumi udelat - a ani by ji to nikdy nenapadlo udelat...
    BASIK
    BASIK --- ---
    DUCATIMONSTER: Odpoved pokryvajici 95 % pripadu standardnich matek - ne, rozhodne nepotrebuji. Urcite bych kvuli tomu nepresel jinak rozumnej telefon. Coz ten Pixel 6a je.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    DUCATIMONSTER: No pokud chteji snadno ukazat napr fotky z mobilu na velke TV tak urcite :) Nedoporučím , stále čekám na něco rozumně velkého <=6 palcu s dobrym fotakem a primerenou vybavou a nenachazim. Mel jsem nexus tam miracast fungoval, po updatu prestal, mel jsem nasledne pixel 4a snad , ten byl fajn ale opet bez miracastu. Ted mam nejaky slaby xcover ktery spatne foti ale miracast ma, hlavne je "maly" tj dle drivejsich metrik stredne velky.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ADAMH: Je to vec, kterou matky potřebuji? Doporučis nejaky jiný kousek? Díky
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    ARIAEL: No drtivá většina televizí proprietární chromesta proste nemají. To, že miracast je aplikace si nechám rád vysvětlit. Lze tedy mircast do pixelu doinstalovat, podle mě ne. Aplikace co se tak tváří pouze jedou nad existující systémovou podporou daného zařízení.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ADAMH: A k cemu podivny miracast kdyz ma skvely chromecast?:) Nehlede tedy na to ze miracast je aplikace
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DUCATIMONSTER: Neni jen binec v konektoru?
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    DUCATIMONSTER: Absencí miracastu to ztrácí smysl. Škoda, byl by to dobrý telefon, relativně malý i když to je už velká velikost i tak.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HOUMLES: Tohle ?
    Google Pixel 6a 5G, 6GB/128GB, Charcoal | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/mobilni-telefony/google-pixel-6a-5g-6gb128gb-100094511850?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DUCATIMONSTER: pixel 6a, nic lepsiho nehledej
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Jaký android telefon kolem 10000 ma dobry pomer cena/výkon? Matce dnes 2 měsíce po záruce přestal nabijet poco f2 pro. Díky
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: Takhle se mi zobrazuje nabidka znaku s diakritikou na mem Unihertz Titan s HW klavesnici pri pouziti Gboard nebo jakekoli jine virtualni klavesnice. Pouze kika-keyboard zobrazuje v radku nad virtualni klavesnici, ale nezobrazi kompletni sadu, treba š nebo ě nenapisu. ale zase jenom kika umi ponechat pri psani na fyzicke klavesnici pouze radek s cisly a prepinaci na specialni symboly... jsem zoufaly. Nevite o nejake virtual kb, ktera by umela okupovat pouze jeden radek a mela vlastni handler pro pismena s diakritikou? (mam dojem, ze tenhle ramecek je systemovy, a ze jej tyhle virtualkb prejimaj z nastaveni syskb)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    viz dalsi zprava s podrobnejsim popisem

    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    HULIK: Takové aplikace existovaly, ale už neexistují. Někdy nabízí aplikaci (nativní nebo webovou) přímo pojišťovna, ale někdy ne. Každopádně se po tom můžeš shánět až po nehodě, protože záleží na pojišťovně viníka :-). Pokud není znám, nebo se nepřizná, tak stejně musíš vyplnit papír.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj lidi takový asi blbý dotaz, pač jsem se to snažil najít a nenašel, ale stejně.
    Opravdu neexistuje aplikace na záznam o dopravní nehodě?
    Měl jsem dojem že jsem jí kdysi stahoval, ale teď nic !!!
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Dotaz: je tu nějaký klub na Smart Banking? Nějak jsem nedohledal ...
    Děkuji
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Jestli víte o někom, kdo dává dětem k Vánocům obrazovku (třeba Android telefon nebo tablet) a neví si úplně rady, jak to nastavit, aby to bylo zabezpečené, pošlete je na tuhle wiki:
    Jak dětem nastavit obrazovky | Amentum Wiki
    https://hry.amentum.cz/cs/jak-nastavit-obrazovky
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nemá někdo tip, proč jsem už podruhé za tento měsíc a celkově za život dostal notifikaci, že jsem v roamingu, a tak mi blokuje data? Já se přitom v obou případech pohyboval po Praze!

    Jediné, na co začínám mít podezření, je nějaké kurvítko Samsungu, protože jsem v obou případech měl aktivní lokaci, a mobil už má dva roky.
    Před pěti lety mi taky Samsung občas házel v Google Maps polohu někam do Jižní Koreje, a to jsem byl kus za Prahou, no a pak o pár měsíců později přesně po dvou letech totálně přestal komunikovat se všemi mobilními sítěmi snad kromě GSM (pouze po továrním resetu jsem se totiž byl schopen dovolat na 112, po projití prvotního nastavení už ani to ne, fungovala jen wifi).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam