• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SPM
    SPM --- ---
    Tak servis Samsungu si svou reputaci polepšil :-) Po roce používání se mi začala v ohybu odlupovat fólie na ohebném displayi ZFoldu (přestala v tom místě držet na displayi a dělala se tam bublina). Když jsem to kupoval, tak říkali, že to posílají do servisu a trvá to pár dní. No, ukázalo se, že už to umí na prodejně na počkání, akorát teda v pracovní hodiny (byl jsem tam večer) a že tam telefon nechat nemůžu. Nicméně dneska nový pokus, borec měl fólii za 3 minuty vyměněnou a u registrovaného telefonu za to ani nechtěli nic zaplatit. Takže super :-)
    E42
    E42 --- ---
    DARUMA: Jestli je to to, co tam dali tchyni na A??, tak to je taková odporná zvlněná gumová věc, která viditelně zhoršuje obraz. Tchyně to nevidí, ale mně by to na telefon nesmělo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DARUMA: Nn, všechno - mobil, panzer i ten náhradní - z mp, měnil to vždy jejich technik. Zagg InvisibleSHIELD Ultra Clear+
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    NAVARA: A ten shield máš z Datartu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DARUMA: Měl jsem PanzerGlass a muselo to dolu - verzi pro Ultras mají dělanou nějak jinak a prostě to posrali, blokuje to senzor otisku prstu.

    Iirc tam mám teď od nich ten InvisibleShield a ten funguje v pohodě.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Jaké máte sklo či fólii na Samsungu 23 ultra? Zkoušel jste někdo Invisible shield co dělají za 700 Kč v Datartu? Díky moc.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    KEJML: Nemám právě


    JOHNY_G: Když jsem to proklikal, tak jsem tam nenašel nikde, že by bylo povolené override DND. Nakoplo mě, jak Kejml používá noční klid - tak v jeho nastavení mám DND vypnuté. Zkusím to zapnout a uvidím, co to udělá :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    JEREMIUS: Koukni se do Informací o aplikaci Telegram. V jednotlivých kategoriích notifikací je možnost "Override Do Not Disturb" (úplně dole).
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Pro upřesnění, používám režim nočního klidu, ale hlavní součást toho je právě DND.
    KEJML
    KEJML --- ---
    JEREMIUS: Mne na Pixelu 7a (stejně jako na 4a) během DND žádné notifikace nechodí, ale konkrétně zrovna Telegram nepoužívám. Konkrétně ale WhatsApp a Messenger skrz to určitě nepřijde. Nemáš Telegram ve výjimkách z DND?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    JEREMIUS: Tiché vyzvánění?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Řeším na Google Pixel 7 režim DND. Poslouchám před spaním audioknížky. A problém je v tom, že když povolím během DND media sounds, tak sice mi hraje audiokniha, ale taky mě budí třeba zprávy z Telegramu a možná i dalších aplikací. A nějak se mi nedaří nastavit chování, jako na ostatních mobilech: během DND mi nechodí notifikace, jen SMS a hovory od označených kontaktů + zároveň mi jde přehrávat audio knížky. Poradíte?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jen do statistiky - konkretne tenhle posledni feature drop mi taky zpristupnil 5G. Not that I care :-D. VoWiFi bohuzel stale nikde.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DRAGON: Vida, já to tehdy kontroloval jen namátkově u těch, u kterejch mne zaujala nabídka, ale je pravda, že žádný z nich nebyl u T-Mobile, jak koukám. Z T-Mobile jsem koukal jen na Kaktus, který ale obecně omezuje rychlost na 50 Mb/s,tak nevím, jestli i tohle formálně provozuje na 5G, nebo je to výjimka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KEJML: všechny co jedou pod tmobilem, tak maj. Ověřeno u dvou mnou, ostatní je info od kámoše z tmobu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKAUT: Většina virtuálů 5G nemá, myslím že jede jen u Sazky a Tesca, pokud si to dobře pamatuju, nedávno jsem to hledal
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    koukám :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DRAGON: Protože pokaždý když jsem se jich na něco ptal tak jsem nedostal rozumnou odpověď. A na webu se chlubí podporou 4G, VoLTE ( které mi na pixelu nejde.) ale ani slovo o 5G.
    A taky proto že mě to moc netrápí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKAUT: jen takovej asi blbej dotaz, ale proc si tam nezavolas a nezjistis si to presne? :) treba to tim vubec neni :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    NECROMAN: Dik za info. Takže u virtuála smolik ( ten muj je v O2 síti)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam