Pár dotazů, některé budou patrně z kategorie hloupých a za ně se omlouvám.
Potřebuji mít vždy mobil při ruce, pro práci a zábavu.
No a po pár letech kupuji nový. Letos už hapruje manželky Pixel 3 (který podědila po mě a jelikož nový nikdy nechce, tak patrně letos podědí můj stávající Pixel 6 Pro)
V srpnu nebo v září (po 13. srpnu) počítám tedy s nákupem Pixel 9 Pro.
A pro zopakování, co vše udělat dobře a bez chyb, aby člověk nějakou zbrklostí nazůstal bez mobilu?
Ono minule mi při instalaci ten Pixel 6 Pro nabídnul zda chci intalaci synchronizovat z původního Pixel3.
Jak tak o tom nyní přemýšlím, tak nevím zda to je optimální nebo zda zvolit čistou intstalaci a pak si tu používané aplikace instalovat znovu.
Ale!! U některých aplikací chci zachovat historii, u komunikátorů jako WhatsApp, Messenger, Signal, ..
Pak tam mám pár rozehraných her, nějaké 2-3 hry ale tam bych také nerad přišel o stávající levely, ve kterých se pohybuji.
Přes Google úšet se synchronizuje skoro vše, takže plno věcí je velmi snadných.
Stejně se tu ale mám potřeby zeptat zkušenějěích, na co dát pozor, co nezapomenout předem udělat atd..
Co bankovnictví a Google peněženka? Využívám hodně. Mám tam plno dalších karet, z obchodů atd ...
Co účet u operátora? (mám asi rok Kaktus a už se tam nastřádalo dost minut a dat a nerad bych o to přišel).
Je třeba udělat nějaký export "všeho" na Google úložiště a pak z toho "vyzobat" to co budu chtít?
Zkuste prosím trpělivě poradit, nebo sem hodit nějaké osvědčené linky.
Děkuji