• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: vsechno je řešitelný:)
    prave proto, ze sem si vedomej, ze fotim fotakem a ne mobilem, tak beru foceni mobilem jako fun. Je mi ukradeny jak presny je vyvazeni bily, stejne z toho snímače nedostanu poradny data, tak k tomu aspon prave pristupuju tak, ze necham jejich algoritmus udelat nad tim nudnym a nekvalitnim rawem tu zabavu. Kterou ty z toho focenim do rawu beres a pak zbyde jen zklamani :)
    Jinej uhel pohledu, dalo by se rict :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MCKIDNEY: yep, v tomhle urcit doporucim hledat pres gsmarenu, protoze umoznuje filtrovat podle skutecne velikosti a ne jenom uhlopricky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MEMNON666: Taky jsou jeste S22
    Lide casto meri uhlopricku a zapomenou ze treba na sirku je s22 na tom lepe nez ten xcover.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    COMODOR_FALKON: nakonec jsem doporucil repas Xcover5 kterej ma aktualizaci na Android 14 a je tedy 5,3" coz z nej ale i tak cini jeden z tech mensich :(
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MEMNON666: Výběr je nulový, k dispozici jsou aktuálně pouze Wankerphony s 5''+ displejem…

Resp. existuje něco jako Cubot Pocket 3, ale má relativně mizerný HW a divnou velikost displeje…

Na druhou stranu, s příchodem Fold telefonů je naděje na snahu jim velikostí konkurovat…
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Půjdu až do Pixel 10 Pro!
    :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PETER_PAN: Export chatu do textového souboru?
    SPM
    SPM --- ---
    MAKROUSEK: Na druhou stranu sifrovany je to jenom k uzivateli; inzertni servery znaji obsah chatu pomerne dost presne :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MAKROUSEK: Ale to vis ze to jde. Normalne na iOS je rada programu co ti udelaji zalohu iPhonu a zazalohuji i WhatsApp.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PETER_PAN: Nejde, je to uzavreny program a tezce zasifrovany.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PETER_PAN: Whatsapp je komunikatotr za trest po vic strankach. Zlatej messenger nebo telegram.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PETER_PAN:

Nebo kdyby nekdo vedel cokoliv. Ja jsem s tou samotnou off-line zalohou WhatsAppu z Androidu stravil uz fakt hodiny a hodiny, v minulem roce, v tomhle. Nerikejte mi ze to neni vyresene, klidne komercni produkt. Potrebuju dostat z Androida celou WhatsApp komunikaci tak aby byla offline a mohl jsem ji offline pouzivat.

Premyslim jak toho docilit. Napada me treba udelat si virtualni Android, tam udelat nejak mirror toho Androidu. Nebo cokoliv.

Nemate nekdo nejaky napad?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Vyvazeni bile, kontrola nad redukci sumu. To je s hotovym JPG uz neresitelny.
    Ulefone 18T ma relativne pouzitelnej fotak na pomery beznych mobilu, 120Mpix raw stazenej v pp na cca 10Mpix je vystupem docela ok.

Fotim fotakem. Mobil je na to, kdy fotak neni nebo nemuze byt po ruce.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: uz sem nad tim premyslel minule, kdyz si to sem psal... muzu se zeptat na co chces raw v mobilu? Jejich kvalita je otresna (u vsech mobilu, mam mobil s opravdu kvalitni kamerou a je to strasny) a defakto u mobilu se nejvic u kamer ceni ty postprocesovy algoritmy, nikdo do rawu nefoti, protoze na tak malejch snimacich je to totalni shit.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Co krome Open camera jeste umi fotit do .dng RAW a je to rozumne pouzitelny? Idealne by to mohlo umet 360° panorama apod.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMX: je fakt, ze Keep pouzivam, tak zkusim integrovat nakup. dik
    TOOMIX: odmitam si do telefonu instalovat cokoliv cinskyho. ale dik
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Asi pred rokem jsem nasel desktop PC WIN utilitu podobnou programu MyPhoneExplorer ktera ale umela pracovat i s WhatsAppem. Tzn. slo prohledavat ve WhatsApp zalohach a prohlizet obsah zalohy i s odpojenym telefonem.
    Ted to zaboha nemuzu najit, hledam to uz skoro hodinu, nevi nekdo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DRAGON: jinak na poznámky používám ještě Xiaomi poznámky. Daj se změnit v Xiaomi účtu online v prohlížeči a synchronizují se do telefonu, checkboxy tam jdou udělat taky.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: já na nákupy používám google keep ... můžeš si ty nákupy tam dát klidně 3 na každý den jiný, v krámě odškrtat a místo smazání pak zase "vrátit všechny zaškrtnuté" ... používáme doma k plné spokojenosti navíc nasdílené se ženou (mnohdy se stane, že v průběhu nákupu, tam ten druhý z domova ještě přidává další položky :-D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam