• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SKAUT: pri pouzivani ani ne ale davam ukazovak na to misto treba pri vytahovani mobilu z kapsy, kdyz mam ruce v kapse, nebo treba kdyz mackam bocni tlacitka palcem
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SMOKY: Chápu. Ten tvuj příspěvek mě donutil přemýšlet co bych tam vůbec s prstama dělal tak vysoko. Navic jak je to cele vystouplé tak to používám jako zarážku na prsty ( vetsinou o lehce natažený ukazováček a tim se ten mobil "usadim" do ruky - takovej podvedomej hmat už to je 😆)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SKAUT: nj, pro mne to je deal breaker
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SMOKY: To bude dost individuální, ja tam do tech mist prsty nikdy nestrkal, mobil drzim ve spodní části.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ja teda nechapu proc porad lpi na umisteni fotaku na miste kam clovek saha prstama, mel sem to u SGS10 a v podstate neustale jsem mel zamatlanou cocku
    HANZO
    HANZO --- ---
    Novej Pixel 9 Pro XL vypadá dobře. AKorát nechápu, proč se po zapnutí tak strašně dlouho aktualizuje, když tsahuje jen tak malou aktualizaci. A je teda poměrně těžký.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: 256MB RAW tech dat obsahuje dost..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: vsechno je řešitelný:)
    prave proto, ze sem si vedomej, ze fotim fotakem a ne mobilem, tak beru foceni mobilem jako fun. Je mi ukradeny jak presny je vyvazeni bily, stejne z toho snímače nedostanu poradny data, tak k tomu aspon prave pristupuju tak, ze necham jejich algoritmus udelat nad tim nudnym a nekvalitnim rawem tu zabavu. Kterou ty z toho focenim do rawu beres a pak zbyde jen zklamani :)
    Jinej uhel pohledu, dalo by se rict :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MCKIDNEY: yep, v tomhle urcit doporucim hledat pres gsmarenu, protoze umoznuje filtrovat podle skutecne velikosti a ne jenom uhlopricky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MEMNON666: Taky jsou jeste S22
    Lide casto meri uhlopricku a zapomenou ze treba na sirku je s22 na tom lepe nez ten xcover.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    COMODOR_FALKON: nakonec jsem doporucil repas Xcover5 kterej ma aktualizaci na Android 14 a je tedy 5,3" coz z nej ale i tak cini jeden z tech mensich :(
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MEMNON666: Výběr je nulový, k dispozici jsou aktuálně pouze Wankerphony s 5''+ displejem…

Resp. existuje něco jako Cubot Pocket 3, ale má relativně mizerný HW a divnou velikost displeje…

Na druhou stranu, s příchodem Fold telefonů je naděje na snahu jim velikostí konkurovat…
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Půjdu až do Pixel 10 Pro!
    :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PETER_PAN: Export chatu do textového souboru?
    SPM
    SPM --- ---
    MAKROUSEK: Na druhou stranu sifrovany je to jenom k uzivateli; inzertni servery znaji obsah chatu pomerne dost presne :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MAKROUSEK: Ale to vis ze to jde. Normalne na iOS je rada programu co ti udelaji zalohu iPhonu a zazalohuji i WhatsApp.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PETER_PAN: Nejde, je to uzavreny program a tezce zasifrovany.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PETER_PAN: Whatsapp je komunikatotr za trest po vic strankach. Zlatej messenger nebo telegram.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PETER_PAN:

Nebo kdyby nekdo vedel cokoliv. Ja jsem s tou samotnou off-line zalohou WhatsAppu z Androidu stravil uz fakt hodiny a hodiny, v minulem roce, v tomhle. Nerikejte mi ze to neni vyresene, klidne komercni produkt. Potrebuju dostat z Androida celou WhatsApp komunikaci tak aby byla offline a mohl jsem ji offline pouzivat.

Premyslim jak toho docilit. Napada me treba udelat si virtualni Android, tam udelat nejak mirror toho Androidu. Nebo cokoliv.

Nemate nekdo nejaky napad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam