• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Na cteni knizek pouzivam eReader Prestigio co jsem mel kdysi na tabletu. Tam to byla full verze zdarma a umelo to velice slusne a bez pristupu na net prevadet text na hlas.
    Postupne tu app zdegenerovali tak, ze uz jen placena verze umi cist.

Je k tomu nejaka vyzkousena free alternativa, co umi otevirat vsemozne pdf, epuby atd.. a cist ten text?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Android 15 vyšel ve stabilní verzi, nechť započnou závody v aktualizacích - Dotekomanie.cz
    https://dotekomanie.cz/2024/09/android-15-vysel-ve-stabilni-verzi-necht-zapocnou-zavody-v-aktualizacich/
    KURE
    KURE --- ---
    jde na androidu (samsung) zformatovat flashku abych si mohl vybrat filesystem?
    SPM
    SPM --- ---
    XMEDA: psal důvěryhodný... (osobně si teda myslím, že lidi, co na uloz.to stahovali aplikace do PC/mobilu, recovery CDčka a podobné věci, by neměli mít ani občanku...)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    PUSCHPULL: související ...
    Demontáž Pixelu 9 Pro XL ukázala, že jeho oprava může být výzvou i pro zkušené | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/demontaz-pixelu-9-pro-xl-ukazala-ze-jeho-oprava-muze-byt-vyzvou-i-pro-zkusene-50967
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    uloz.to byvalo dobry zdroj na stare verze app.. no bohuzel :(
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HARPER: osobne jsem casto bral starsi verze jeste treba z apkmirror
    HARPER
    HARPER --- ---
    Google odstraňuje některé starší app z Play, některé jsou na fdroid, tomu celkem důvěřují, některé nejsou ani tam a jsou různé po netu. Existuje nějaká důvěryhodná stránka s appkama?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Google posts Pixel 9 Pro, 9 Pro XL, and 9 Pro Fold repair manuals
    https://9to5google.com/2024/08/28/pixel-9-pro-repair-manual/
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Resp. takhle mi to funguje u Waze...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ASYMETRIC: Nezadávat to přes asistenta, ale kliknout na hledání přímo v android auto a tam na mikrofon, pak to česky bere... Jen se to holt nedá přes tlačítkona volantu, který spustí toho asistenta, ale musí člověk klikat na obrazovku, jak jsem popsal no...
    MINER
    MINER --- ---
    ASYMETRIC: Jde nastavit jazyk aplikace. Android mám anglicky, ale mapy přesně z těchto důvodů mám nastaveny česky.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Našel někdo z vás nějakou kombinaci zapnutí/vypnutí Google asistenta/Gemini, která by umožnila hlasové zadávání českých cílů při navigaci přes Android Auto? Nepřišel jsem na to, jak to udělat, abych řekl České Budějovice a AA mě tam navigoval. Neustále se to snaží převádět do angličtiny nebo němčiny.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ARIAEL: Tos využil ten jejich buyback nebo bez toho? Mám taky 6 (obyč) a z 9 nejsem zatím úplně odvařenej, takže taky zvažuju počkat na 10.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SPM: ale fuj :)
    SPM
    SPM --- ---
    XMEDA: Mobilni data? :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Mel jsem driv ceskej programek Wifič, kde byla pekna offline databez wifi hesel hlavne z ČR a trochu okoli, pak to autor opustil a i kdyz mate ulozenou app, tak nejde stahnout databaze hesel.

Koukal jsem ted po nejake aktualnejsi nahrade, ale vypada to, ze krome paskvilu wifi-map plnyho reklam a neustalyho tlaku na premium verzi snad neni nic, co by melo zpracovany nejak pouzitelne Cesko.. :(

Je neco, co ma slusnou databazi a nesnazi se to konstantne zablit telefon reklamou nebo to nechce nejaky absurdni clenstvi za sest stovek?
    CADDY
    CADDY --- ---
    ANARCHY: to teda ticha zavist, ja se zase furt potim/mastim, takze musim kazdou chvili prst i ctecku necim otrit, aby fungovala... a otisky furt na vsem strasny, fakt brutalne zavidim lidem, co veznou telefon do ruky a je furt neomatlany...
    E42
    E42 --- ---
    E42: I když, jak tě znovu čtu, je to spíš jen řešení na tohle. Ale minimálně přidání té dlaždice by ti mohlo trochu ulehčit.
    E42
    E42 --- ---
    ANARCHY: Na tohle jsem teď našel celkem přijatelný řešení. V quick settings (dlaždice nastavení v notifikační liště) kliknu na dlaždici Wallet (ta by měla jít případně přidat), a když tam je u karty nápis "Verify...", kliknu na něj a dostanu prompt na otisk (nebo heslo, jestli nepoužíváš biometriku). Po otisku/zadání by pak karta měla nějakou chvíli fungovat na první dobrou. Ty si tam zároveň můžeš i vybrat konkrétní kartu. Je to v podstatě jeden až dva kroky navíc oproti obyčejnému odemčení, což už se dá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam