• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Prosím o radu.
    Nástěnka
    Jak se to menuje a kde se toho zbavit?
    Nějak jsem si zapnul Nástěnku a teď mi překáží, kdykoliv jsem na nabíječce. Nemám tam obsah a k ničemu mi není.
    Jen mi překáží a vybleje se na mě kdykoliv o ní drknu.
    E42
    E42 --- ---
    EXCITE: Co je ad2?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XSOFT: Když mám sluchátka v pouzdře, tak laptop do nich samozřejmě nehraje - jsou odpojená.
    Jasně že ti to funguje špatně, když si tam sám přidáváš vlastní omezení.

Heh, teď čtu tu baterii :) a to samé - u mne jsou Sony od té doby na blacklistu, podobně mi odešlo těsně po záruce napájení u Sony tabletu.
    Prostě neumí s bateriemi pracovat a já jim to nehodlám sponzorovat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XSOFT: Mám ty samý :)

A budu se jich zbavovat, protože jim baterka po 30 hodinách hraní za jejich life time (přes 3 roky, holt při koroně šly do šuplíku - žádných 500 charging cycles) spadnul na jednu hodinu.

Ale, od chvíle co je mám spárované s laptopem (a nevím proč bych to párování rušil, když je na to používám), se mi po zapnutí automaticky připojí.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MESHUGGAH: ad1) - ani nechtej vedet, kolikrat jsem uz byl rad, ze ty sluchatka maji jack jako fallback, kdyz jim zdechla baterka a ja mohl dal fungovat

nejvetsi skoda je, ze vetsina BT sluchatek nema TRRS jack, aby bez napajeni fungovaly porad dal i jako headset s mikrofonem
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BASIK: resis jinou situaci
    (ano, multipoint ma, dva .. a KDYZ to mas dobre nastavene, je to ok. Ale nemas to nastavene, v tom je ten trik. Navic parovat nechci, protoze ntb do nich primarne hrat nema, ...)
    (a o firmwaru mi ani nemluv, samozrejme jsem chytil ten tebilni firmware co prebil baterii a odpalil mi napajeci clanky. Ze to novy firmware ma spravne je jedno, protoze skoda uz byla napachana a je po batere. Z plna vydrzi 20 minut (plus extra prehrivani). MIMORAZUCNI oprava me stala 2.5k, za sluchatka za 6.5k super. S timhle pristupem Sony uz nikdy. ... ale hrajou samozrejme skvele, jen necic platit za skody, co udelala firma).
    A Japanu jsem koupil par dratovych AudioTechnika pecek, a spokojenost.
    Jo, pres USB-C redukci je nekdy v mobilu pouzivam, kvalita stejna, ale jako .. moc to nechces. Napriklad tim, ze redukce dela, ze pri pripojovani lehce "skrtnes" a posle to jako zmacknuti tlacitek, .. ale da se. Jen nosit (dalsi) redukci je fakt za trest. Proc jednoduse nemuze mit mobil 3.5mm i BT sluchatka.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MESHUGGAH: to mi něco z ad2, co mi zlepší zvuk, nahoď
    MESHUGGAH
    MESHUGGAH --- ---
    EXCITE: ad1) Kabel na sluchátkách je krám navíc. Ad2) Kvalita zvuku spíš vzroste - záleží, jaký převodník použiješ.
    BASIK
    BASIK --- ---
    XSOFT: Random notebook je samozrejme trochu problem, ale u vlastniho NTB tohle zrovna u WF-1000XM4 resi multipoint ne? (u techhle sluchatek s aktualizovanym FW).
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    NAVARA: Mam tu Sony WF-1000XM4.
    Pucim ti svuj noutas klidne na celych 10 vterin. Muzeme testnou, jestli mi tam sluchatka (tj mikrofon a zvuk) behem vteriny pripojis, abych mohl na conf.call.
    A pak muzeme to same zkusit naopak, a vemu si dratovy pecky Audiotechnica (3.5mm jack, 4 draty)
    (tohle byl ten use-case. Sluchatka mam vetsinou sparovany s mobilem, a rychle parovani s "random" notebookem neni co potrebujes na .rychle. reseni v praci).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XSOFT: Sony, Jabra i JBL se mi připojí během jednotek vteřin
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICKK: je, jestli to reseni chces tahat porad sebou (u notebooku ho nepotrebujes, u mobilu ano, .. tak sluchatka nemuzes jen rychle prepojit a "nekde" budes muset mit redukci).

Nic proti bezdratum, ale zkuste behem 10s se na notebooku s random sluchatkama co mate na mobil pripojit na video konferenci (mic+sluch), drat je instant, bohuzel.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MICKK: Asi je,ale :1)krám navíc 2) kvalita zvuku???
    MICKK
    MICKK --- ---
    EXCITE: redukce z usb-c na jack není řešení?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    XSOFT: noo,zas o tolik to větší není a nic menšího kromě Flipu prostě není.. jack mne taky sere, neb mám dobrý drátový sluchátka.
    Baterka super.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NAVARA: to nepatrně tvl:))
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Presel jsem (kvuli baterii) s S10e na S23 a nic moc (velky, nema kartu, nema jack). Ale neda se svitit, vydrz je treba.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přešel jsem s s10e na s23u a spokojenost, jen je to větší no
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    IV0: měnil jsem vloni S10e kvůli baterce za S23.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    IV0: Taky mám S10e a čekám na listopadové snížení cen, půjdu do S24
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam