Já osobně mám telefon na volání a smsky ještě pořád tlačítkový a smartphone na maily/net/hudbu (ačkoliv nedávno jsem ocenil, že i ten tlačítkový umí hudbu) a koupil jsem si "vlajkovou loď" a docela oceňuji výdrž, odolnost, výbavu, ale nějak si teď nemůžu vybrat nový kousek, protože už většinou nemají jack, tak se odhodlávám si nejdříve najít snesitelná usb-c sluchátka a pak zvážím přechod na něco novějšího a úplně chápu místní diskutující, kteří mají rádi kabel a přijde jim pohodlnější mít sluchátka na kabelu a nestarat se o jejich nabíjení a stejně tak chápu, že někomu může přijít pohodlnější sluchátka pravidelně nabíjet než být omezený kabelem...
Jen nechápu, proč nám výrobci nutí jen jednu možnost... on třeba ten BT je docela žrout energie a to je jeden z hlavních důvodů, proč nechci bezdrát, taky mi přijde, že bezdrát nehraje tak dobře a nabídka těch bezdrátových sluchátek třeba nenabízí hi-fi sluchátka (IMO to technologie nedává - případně mě poučte, jestli třeba 24 bit FLAC je v pohodě) a taky jelikož chci třeba na spaní sluchátka co nejmenší, tak to je u bezdrátů taky problém a pak ačkoliv jsou relativně malé, tak nejsou tak malé jak drátové špunty, které mě ve spaní netlačí (občas se potřebuji "zvukově izolovat", abych se dobře vyspal) a zase na druhou stranu jsou většinou tak malé, že nevydrží hrát desítky hodin bez nabíjení, abych se o ně nemusel pořád starat... ale jak píšu - chábu oba pohledy na pohodlí :)