• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEJLA77: To není slabá vydrž jako taková - dokud jely, hrály i držely dobře - to je odpálení napájecího obvodu a odmítnutí to uznat jako způsobenou škodu a mimozáručně opravit.

Ve Státech, kde mají institut hromadné žaloby, to opravují bez keců. U nás to kolečko nemá moc smysl...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BUNDA: každému dle jeho potřeb
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    COMODOR_FALKON: hele foť si třeba bramborou, ale nevydávaj to za tu nej možnost :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BUNDA: Ty fotky jsou "nesrovnatelné" jen díky integrované softwarové úpravě, jejíž možnosti se mírně zlepšují, stále "relativně malému displeji" na kterém jsou zobrazovány a placebo efektu vlastníků…

Celková kvalita fotek na vstupu se ale zhoršuje úměrně tomu, jak se zmenšují pixely na snímači.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    BUNDA: myslis podrazy jako tohle? :D
    Samsung caught faking zoom photos of the Moon - The Verge
    https://www.theverge.com/2023/3/13/23637401/samsung-fake-moon-photos-ai-galaxy-s21-s23-ultra
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MEJLA77: krabičku mám v kapse, na stole apod. a narozdíl od kabelu mě nijak neomezuje při chůzi, běhu, oblékání atd. Mám několikátá sluchátka a zatím jsem krabičku neztratil. Kabel už jsem odrovnal u spousty sluchátek. A ne u všech je vyměnitelný. Ale každému dle jeho potřeb.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Mně by tedy zajímalo, jestli se nedá vybrat něco z těch přímo usb-c špuntů, které by hrály lépe, jestli tady někdo nemá nějakou zkušenost...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    COMODOR_FALKON: i tak jsou ty fotky nesrovnatelné. Takže naprosto chápu ty co fotí mobilem, že si koupí něco co je v rámci možností použitelné a nemyslí si, že fotky z Galaxy S3 jsou srovnatelné.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MINER: Sony WF-1000XM4 mají explosivní tendence…

Což je něco, co většina lidí nechce v uchu…
    …zvlášť poté, co jsou "díky" Samsungu známé dopady toho, co se stane, když to bouchne v uchu…
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MEJLA77: Sony zatím ještě pořád 3.5 jack má, stojí za zvážení...

BT sluchátka nechci, raději budu používat redukci z usb
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BUNDA: krabička na sluchátka překáží a při její ztrátě se víceméně daný kus sluchátek může vyhodit...?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MEJLA77: kabel překáží vždy.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MINER: pár příspěvků níže se tady několik ID rozčilovalo nad nevýdrží baterií u Sony s tím, že už je nehodlají podporovat právě kvůli tomuto...
    MINER
    MINER --- ---
    BTW: tenhle týpek dělá mazácký porovnání akustickýho profilu sluchátek nahráváním jejich zvuku přes kvalitní mic.

The DEFINITIVE Sony WF-1000XM5 Review & Comparison by an AUDIO ENGINEER
    https://www.youtube.com/watch?v=gPkxuSnXmb8

Pro výběr sluchátek ho seslala nebesa.
    Nikomu necpu Sony – porovnal jich spousty – podle vkusu každého soudruha!
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MINER: já tak různě pluji mezi Koss, Sennheiser (hifi), pak Phillips, mezitím ještě TDK a Pioneer (špunty), ty byly skvělé, ale ty už jsem teď nesehnal :( Sony mě doposud moc neoslovily, ale třeba jim zkusím dát šanci v jiné třídě, každopádně špunty Sony jsem po pár použitích vyhodil, horší zpracování jsem nezažil a chápu, že pokud někdo měl třeba zrovna tyhle, tak nadává na sluchátka s kabelem, on i ten kabel jde udělat dobře, že se tolik neuzluje...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BUNDA: Ty jsou většinou dostupné online ve srovnávacích testech - tedy žel většinou až po aplikaci integrovaných softwarových filtrů - ale ani ty nedokážou zakrýt HW problémy…
    MINER
    MINER --- ---
    MEJLA77: Proč? Já tu nečtu vše, tak mi to asi uniklo.

Já kupuju Sony už dekádu, a jiný sluchátka bych nechtěl. Teď jsem to pro další pětiletku znovu přeposlech, když jsem kupoval WF-1000XM5, a furt mi sednou nejlíp.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MINER: no ale zase po "no more sony" příspěvcích... :)
    MINER
    MINER --- ---
    MEJLA77: Sony má lossless (LDAC) podporující i hi-res.

Mně kvalita přijde lepší než přes drát, kde se mi dřív postupně tvořily sedimenty v konektoru a zhruba od třetihor to začalo šelestit, dokud jsem to nevykroutil k poslušnosti:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MEJLA77: tak jack se nedává hlavně kvůli rozměrům a požadavkům na IP. Při potřebě zvukové izolace by tě bezdrátové modely s aktivním potlačením hluku určitě překvapily a drát mně překáží daleko častěji. Stejně tak mi nepřijde, že by BT nějak výrazně ovlivnil potřebu mobilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam