• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls tuší někdo, jestli jde zautomatizovat tenhle request v okamziku, kdyz zapojim mobil v aute do AndroidAuto? otravuje to pokaždý.
    díky

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Lze u dětskýho google účtu nastavit automatický sdílený fotek s rodiči, podobně jako je partnerský sdílení ? Jestli dobře googlím tak nikoli :/
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, mam zalohu skrze HiSuite, software Huawei, nicmene uz nemam funkcni telefon a soubory jsou zakodovane, ENC files. Zkousel jsem ruzne programy, ale nic. Nejaka rada? Prijde mi, ze budu nucen koupit nejakou bazarovku telefonu a skrze nej to rozbalit.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SICKBOY4000: standardnotes? ve free verzi osekane, ale na obycejne poznamky asi cajk
    dedikovana android app + web app https://app.standardnotes.com/
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    LEF: Jj, to bude takto (profil na O365), ale MS věci fakt raději jen na práci, ten Google Keep bude pro mne ideální. Díky všem!
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    jeste k tem vsem bigbrother spolecnostem pridavam jeden open source:
    Joplin
    https://joplinapp.org/
    LEF
    LEF --- ---
    SICKBOY4000: nejsem uplne odbornik, ale je to o prihlaseni ne? pokud se prihlasis do soukromeho, budes v soukrome a pokud se prihlasis do pracovniho .......?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SICKBOY4000: Microsoft ToDo
    JIMX
    JIMX --- ---
    SICKBOY4000: Google keep
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    LEF: To mám v práci a netuším, zda-li jde rozdělit soukromý a pracovní profil
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Ještě Notion.
    LEF
    LEF --- ---
    SICKBOY4000: OneNote od MS?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    pls poradte obycejnou aplikaci na poznamky, notes.
    Ktera ma i web rozhrani a sync do mobilni androidi aplikace.
    Jo a at je zdarma, neco jako Evernote treba.
    Diky moc
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    Prominte asi toyskej dotaz: 4.1.2 jellybean, lze rootnout tesp odemknout bootlader pokud v nastaveni/vyvojarske nastroje cjybi polozka 'odemkbout OEM'? sael sem jen jrden navod via odin ale zas zen jellybean potazmo model (galaxy tab 2 7.0 pi3109) generuje temer nulovy moznosti dopracovat se ke kompatinilnimnutnu sw kretej zvladne odemkout bootloader :( ps nejsem moc pokrocilej v amdroifu vic max factoty reset, lecos chapu ale zady sem se zasek, twrp i adekvatni verzi cm mam... Diky, klido do posty.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zajímavé, Pixel 6, 7 a Fold dostanou 2 roky podpory navíc:
    #PixelFold along with #Pixel6 and #Pixel7 generation users will now get two additional years of OS updates! This extended support will total five years starting from when the device first became available on the Google Store in the US:
    https://support.google.com/pixelphone/answer/4457705?hl=en#zippy=%2Cpixel-a-pixel-pixel-pro-pixel-a-pixel-pixel-pro-pixel-fold
    SWIST
    SWIST --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s Nothing Prohe 2a? Přešel jsem na něj z Xiaomi a teď trochu bojuju s nastavením.
    Jsem zvyklý mít všechny zvuky vypnuté a fungovat jen na vibracích/hodinkách. případě světelných notifikacích.. A za boha nemůžu najít kde vypnu zvuk při odemčení telefonu / respektive to asi je při načtení otisku prstu. V nastavení jsem našel "Screen locking sound" ale to mi nepřijde že by cokoliv měnilo.
    A pak tedy ještě druhá věc - nastavení jako "Home screen" jinou obrazovku než první, s tím si taky lámu zuby..
    GTHIN
    GTHIN --- ---
    XMEDA: hele deauth na flipperu bez ESP32 neuděláš, a jak deauth tak BT spam uděláš na ESP32 samotným.... cena 300 za barevnej dotykovej, 50 korun za nejlevnější (ten můžeš ovládat z mobilu přes web rozhraní, bluetooth serial, nebo jakkoli chceš. Dávat za flipper 5-6 K je hloupost, já mám zlipper za 300, a to i se SubGhz ;-) (a desítky, mozna stovky hodin u C++ :D :D .D)
    JIMX
    JIMX --- ---
    Mám OnePlus 9 a používám "hey google, set a 15 minute timer" ... a pravidelně se mi stává, že mi odpoví, že nastavuje časovač, ale nic nenastaví ... stačí to ale znovu udělat a ještě se mi nestalo, že by to ani na podruhé neprošlo ... někdy to projde už napoprvé ... vždycky je to při zamknutém telefonu ... nenapadá vás, proč to neudělá hned napoprvé?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Tak jsem to přeinstaloval a přišel o ta data za víc než 4 měsíce.
    Prsten samozřejmě funguje bez problémů.
    :-(
    ... to jsou radosti při pátku.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    BUCKOWSKI: samozřejmě jsou, ale jen na od středy do dneška. Tedy doba od aktualizace apky v mobilu a nemožnosti připojení a synchronizace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam