• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SKAUT, KEJML: Asi nejvíc mne na gestech štve nízká rychlost a nespolehlivost…

S trojtlačítkem zmáčknu tlačítko a vyskočí pás se spuštěnými aplikacemi.
    S gestem občas vyskočí, občas ne, občas hned zas zmizí. Takže je potřeba velmi pomalu najít, kde už se to trigne a pak pomalu táhnout vzhůru…

S trojtlačítkem se dá zpět dostat jednoduchým stisknutím a zároveň jen po stisku…
    S gestem je potřeba táhnout dostatečně daleko a dostatečně rychle…
    S gestem se občas člověk vrátí zpět při prosté editaci textu, resp. snaze nějaký text označit. Obsobně "super" se ovládají aplikace, které mají posuvné elementy do stran - třeba Jízdní řády. Pak je potřeba doleva posouvat veeeeelmi pomalu, aby to netrigerovalo "zpět"…

S trojtlačítkem se lze na domovskou obrazovku vrátit jedním stiskem a pouze úmyslně…
    S gesty je velmi snadné se tam vrátit prostý skrolováním - pokud je moc rychlé…
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKAUT: Já si gesta zamiloval už na Nokii N9 v roce 2011, takže když je pak konečně zavedl Android, bral jsem to jako dar z nebes :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    COMODOR_FALKON: Mimo téma ale pobavilo mě to "Gesta jsou zlo" 🤣. ( jako člověka co před asi 6? lety nadával a teď neumi telefon bez gest ovládat)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    U Samsungu jsem spoofnul zarizeni jako 3a, aby se to nesnazilo kontrolovat KNOX. Nevim jak je to s 4a.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Kvůli problémům displeje s chladem jsem musel odstavit svůj Samsung A3(2017)
    Sehnal jsem si místo něj Pixel 4a, který je sice jen o malinko větší, ale i tak se výrazně hůř jednoručně ovládá - kvůli velikosti nedošáhnu na 3 tlačítka a gesta jsou ZLO.

V každém případě stock je jen A13, takže jsem ihned nainstaloval A14 LOS – což samozřejmě znamená Integrity fail. Nicméně doba pokročila a existuje vícero řešení – takže by mne zajímalo, zda tu má někdo s nějakým řešením zkušenost, ať už pozitivní nebo negativní…?
    JIMX
    JIMX --- ---
    Přemýšlím, jestli vyměnit rok starý OnePlus 9 za Motorola Edge 50 Neo 8GB/256GB ... za těch cca 8,2k, za který ho teď alza má, je to imho parádní cena ... a s tím OnePlus nejsem popravdě moc spokojený :-/ Co myslíte? A za kolik myslíte, že bych se dokázal toho OnePlus pak zbavit? Myslíte, že mi za to někdo dá aspoň 2 litry?
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    DRAGON: Pro Pokémony je aplikace, která tu hlášku odklikává pro připojení BT příslušenství https://github.com/Mygod/pogoplusle (a to k tomu používá accessibility přístupy) hádal bych že nějaký tool by mohl někde lítat, případně si to vykrást z odkazovaného projektu a napsat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nejde to treba pomoci samsung bixby routines?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOUMLES: fuck :( root mit kvuli platebnimu terminalu nemuzu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DRAGON: jedine s rootem, ale to jsi asi slyset nechtel :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls tuší někdo, jestli jde zautomatizovat tenhle request v okamziku, kdyz zapojim mobil v aute do AndroidAuto? otravuje to pokaždý.
    díky

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Lze u dětskýho google účtu nastavit automatický sdílený fotek s rodiči, podobně jako je partnerský sdílení ? Jestli dobře googlím tak nikoli :/
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, mam zalohu skrze HiSuite, software Huawei, nicmene uz nemam funkcni telefon a soubory jsou zakodovane, ENC files. Zkousel jsem ruzne programy, ale nic. Nejaka rada? Prijde mi, ze budu nucen koupit nejakou bazarovku telefonu a skrze nej to rozbalit.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SICKBOY4000: standardnotes? ve free verzi osekane, ale na obycejne poznamky asi cajk
    dedikovana android app + web app https://app.standardnotes.com/
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    LEF: Jj, to bude takto (profil na O365), ale MS věci fakt raději jen na práci, ten Google Keep bude pro mne ideální. Díky všem!
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    jeste k tem vsem bigbrother spolecnostem pridavam jeden open source:
    Joplin
    https://joplinapp.org/
    LEF
    LEF --- ---
    SICKBOY4000: nejsem uplne odbornik, ale je to o prihlaseni ne? pokud se prihlasis do soukromeho, budes v soukrome a pokud se prihlasis do pracovniho .......?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SICKBOY4000: Microsoft ToDo
    JIMX
    JIMX --- ---
    SICKBOY4000: Google keep
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    LEF: To mám v práci a netuším, zda-li jde rozdělit soukromý a pracovní profil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam