• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SPM
    SPM --- ---
    Mně to na ZFoldu3 / Android 13 (14ka se updatuje akorát teď...) funguje v pohodě. Jediný, co nefunguje, je to nový vyhledávání spojů, to nic nenačte, ale po přepnutí toho tabu na klasické vyhledávání to najede. Nicméně kupón tam nemám žádný, používám parkování a občas jednorázový lístky, ale celkově to nepoužívám úplně moc často, tak možná jsem měl jednou štěstí... (jo, u toho parkování jsem se jednou vypekl a nešlo mi to prodloužit... samozřejmě mi to auto nafotili 9 minut po skončení té původně zaplacené doby... ale tenkrát jsem u toho něco řešil, tak nevím, jestli ta aplikace fakt nešla nebo jsem blbě klikal).
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    E42: Mam Pixel 7, aktualni SW. Litacka zlobi. Pouzivam ji na kupování jednorazovych listku a je to spatne. Vetsinou listek zobrazi, ale tak v 1/20 pozlobi. A vyhledavani spojeni funguje zak z 50 % a skace casto blank. Uz se mi ale i stalo ze strhl prachy 2x a aktivoval 2 listky misto jednoho (nepodarilo se mi reklamovat a nehadal jsem se), ale taky ze prodal 2 listky a prachy nestrhl vubec. Tak jsem to bral jako karmu. Zit se s tim da, ale pravda je, ze rock solid appka zacala haluzit.
    E42
    E42 --- ---
    DRAGON: Pixel 7
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ACID: Měl jsem to před lety při přechodu na nový telefon a nebyl s tím žádný problém
    ACID
    ACID --- ---
    Jeden Google účet na 2 různých telefonech s 2 různými čísly (soukromý/služební). Lze to, nebo to není dobrý nápad? 2 sim v jednom telefonu prozatím ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: UI7 nemůže za vaše posraný životy! :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: neber to osobne, ale to je skoda, protoze bychom tim meli vychytany pocatek problemu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: S23U ani před tím (když se o tom začalo psát), ani po upgradu (dneska ozkoušeno a na dřevo zaklepáno)
    DATEL
    DATEL --- ---
    Me to na Samsung S22 Ultra delalo i pred sedmickou, po nejake aktualizaci uz tak pred mesicem snad, nevim presne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ted me tak napada, ze mi to zacalo "blankovat" v okamziku, kdyz sem presel na Samsung UI 7, pred updatem to nedelalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E42: co mas za mobil?
    E42
    E42 --- ---
    DRAGON: ne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: kouknu, dik.
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: ten kupón lze přenést i na webu pidlitacka.cz, jestli si dobře pamatuji. Už jsem to dlouho nepoužil, ale dřív jsem to tam nahrával na kartu, aniž bych používal app, takže myslim, že to šlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jj, v unoru psali ze jiz vsechno bezi, ale podle reakci lidi se tim nic nevyresilo.

Facebook
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1192353036231238&id=100063696575059&set=a.512236124242936
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: No psali něco týkající se parkování.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETGRIDUS: parkovani je tam od zacatku a bylo to vzdycky bez chyby, podle me spis neco podelali v posledni verzi a nehlasi se k tomu..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: aplikace
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: Nějak do tý aplikaci zahrnuli parkování a od té doby blbne, ale v nějakým článku se dušovali, že to bude hned opravený. Ale píšu jen co jsem četl, aplikaci nepoužívám, tak snad se nepletu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: no mne se hlavne neda vyexportovat z ty litacky rocni kupon, jak to zlobi, tak nejsem schopnej s tim nic udelat :/ a tipnout obrazovku, kdyz je zobrazeny kupon, taky nejde, to mi nepovoluje. Tak uplne nevim, co s tim.. Google maps dobry, jen je skoda, ze ta litacka je takhle rozbita, pockam asi na update, treba to opravi, dost lidi to nahlasuje ve storu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam