• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MADCAT: (můžeš si prostě nainstalovat jiný launcher pokud to ten jejich neumí)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Máte tu někdo nějakou novější Motorolu? Já teď v práci nafasoval Edge 60 Pro a jako celkem dobrý, byl jsem sice zvyklej na Samsunga, ale zvyknu si taky, ale trochu mě rozčarovalo, že domácí plocha je vždycky ta první, nejvíc "nalevo", jako první stránka v knížce, a všechny ostatní jdou přidat jenom doprava :-/. U všech předchozích androidů jsem měl vždy výchozí plochu uprostřed, a od ní vždy dejme tomu dvě na každou stranu, a na každé z nich vytažený aplikace podle nějakýho systému, na který jsem byl dlouho zvyklej. Dělám něco blbě, nebo to fakt jinak nejde?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Víme, kdy Google pustí Android 16 do telefonů. Zbývá už jen několik dnů – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/vime-kdy-google-pusti-android-16-do-telefonu-zbyva-uz-jen-nekolik-dnu/sc-3-a-1362755/default.aspx
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    DRAGON: v té době mi to taky zlobilo. Ale teď už je všechno v pořádku. verze 4.6.5 (4006433)
    Dělalo to kraviny když jsem měl zapnutý rozšířený hledání v beta verzi
    SPM
    SPM --- ---
    Mně to na ZFoldu3 / Android 13 (14ka se updatuje akorát teď...) funguje v pohodě. Jediný, co nefunguje, je to nový vyhledávání spojů, to nic nenačte, ale po přepnutí toho tabu na klasické vyhledávání to najede. Nicméně kupón tam nemám žádný, používám parkování a občas jednorázový lístky, ale celkově to nepoužívám úplně moc často, tak možná jsem měl jednou štěstí... (jo, u toho parkování jsem se jednou vypekl a nešlo mi to prodloužit... samozřejmě mi to auto nafotili 9 minut po skončení té původně zaplacené doby... ale tenkrát jsem u toho něco řešil, tak nevím, jestli ta aplikace fakt nešla nebo jsem blbě klikal).
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    E42: Mam Pixel 7, aktualni SW. Litacka zlobi. Pouzivam ji na kupování jednorazovych listku a je to spatne. Vetsinou listek zobrazi, ale tak v 1/20 pozlobi. A vyhledavani spojeni funguje zak z 50 % a skace casto blank. Uz se mi ale i stalo ze strhl prachy 2x a aktivoval 2 listky misto jednoho (nepodarilo se mi reklamovat a nehadal jsem se), ale taky ze prodal 2 listky a prachy nestrhl vubec. Tak jsem to bral jako karmu. Zit se s tim da, ale pravda je, ze rock solid appka zacala haluzit.
    E42
    E42 --- ---
    DRAGON: Pixel 7
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ACID: Měl jsem to před lety při přechodu na nový telefon a nebyl s tím žádný problém
    ACID
    ACID --- ---
    Jeden Google účet na 2 různých telefonech s 2 různými čísly (soukromý/služební). Lze to, nebo to není dobrý nápad? 2 sim v jednom telefonu prozatím ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: UI7 nemůže za vaše posraný životy! :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: neber to osobne, ale to je skoda, protoze bychom tim meli vychytany pocatek problemu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: S23U ani před tím (když se o tom začalo psát), ani po upgradu (dneska ozkoušeno a na dřevo zaklepáno)
    DATEL
    DATEL --- ---
    Me to na Samsung S22 Ultra delalo i pred sedmickou, po nejake aktualizaci uz tak pred mesicem snad, nevim presne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ted me tak napada, ze mi to zacalo "blankovat" v okamziku, kdyz sem presel na Samsung UI 7, pred updatem to nedelalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E42: co mas za mobil?
    E42
    E42 --- ---
    DRAGON: ne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: kouknu, dik.
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: ten kupón lze přenést i na webu pidlitacka.cz, jestli si dobře pamatuji. Už jsem to dlouho nepoužil, ale dřív jsem to tam nahrával na kartu, aniž bych používal app, takže myslim, že to šlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jj, v unoru psali ze jiz vsechno bezi, ale podle reakci lidi se tim nic nevyresilo.

Facebook
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1192353036231238&id=100063696575059&set=a.512236124242936
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: No psali něco týkající se parkování.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETGRIDUS: parkovani je tam od zacatku a bylo to vzdycky bez chyby, podle me spis neco podelali v posledni verzi a nehlasi se k tomu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam