• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MEDWYN:
    I když tohle mě nenapadlo. Ale já ani na Google kalendář nepoužívám a nemám k němu ani jednoduchý přístup, aby se otevřel a editoval. Tedy mohu na 100% vyloučit, že by se jednalo, že bych měl v kapse odemčený display a stehno otevřelo kalendář a na zítřek mi vybralo zítřejší den, s ročním opakováním a pak vyplnilo položky. ;)

Tak mě to prostě zaráží, protože jsem se s tím nikdy ještě nesetkal. I když jistě vím že existují možnosti. Kdy mi i třeba někdo volal a měl mobil v kapse. Dobrý na odposlech. :)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ROLAND: Kapsa te zve na rande.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ahoj, setkal se někdo už s tímto?
    https://i.ibb.co/B2sDPXN0/Screenshot-2025-07-05-09-58-45-88-3481fdfaf807158df2e382fd7e3ae703.jpg

Dneska mě to probudilo. Nic takového jsem nedával. A mám to jen v mobilu a google kalendáři. Když jdu přes web tak nic v kalendáři nemám.

Je nějaká možnost, jak zjistit kdy byl provedený entry?
    A jestli se mi někdo nabořil do účtu, jako že jo, tak ale nevím kdy, nedostal jsem ani nenašel jsem žádné upozornění.
    KELDA
    KELDA --- ---
    KELDA: Nakonec pomohl restart ale poprvé ne, musel jsem ještě udělat aktualizaci a pak restart a už jede normálně. Restart = nějvětší pomocník
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ahoj, mám 2 telefon - firemní a osobní. A na obou mám jeden účet whatsupu (jednoduše zduplikovaný). Na osobním telefonu mi při volání chrchlá speaker a to i místo pípání při zvonění a není slyšet krom chrchlání nic. Tento mobil mám Pixel 8a s Android 16. Na druhém telefonu mi to normálně funguje. Nemáte někdo tušení zda je problém v hardware nebo ve spojení Aplikace a volání? Zkoušel jsem i druhé číslo na tom telefonu, ale dělá to stejné. Zkoušel jsme call i přes WeChat a stejný problém. Ale jiné audio a běžný telefon funguje.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERRAY: nafejkovat údaje v google účtu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    když chci dát dceři na telefon platební kartu, a Google Pay hlásí, že na to ještě u nás nemá věk, je vůbec nějaká alternativa, která by tou její virtuální kartou platit dokázala?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Asi týden jsem řešil, proč mi moje Pixel Watch 1 nemohou najít domácí WiFi, než jsem zjistil, že PW1 neumí 5Ghz WiFi vůbec, a u klasické 2.4GHz WiFi neumí kanály 12+, protože ty jsou u US zařízeních často zablokované, tak jen kdyby na to také někdo narazil.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Ja myslim ze jsem.tohle jednou už řešil u sdílených kalendářů...ale pred 5 lety tak

Ale za zkoušku nic nedas
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    BRKODLAK: Hele víš co mě napadlo?

Bez do nového kalendáře. Dej menu a pak nastavení. Vyber kalendář a koukni jestli máš zapnutý oznameni
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    samozřejmě mám stejnej účet, vždyť jsem ho přenášel, zaply vsechno co pisete. nejvic divný je, že když přidám na novým telefonu něco do google kalendáře nic se na něm neuloží a zobrazí se to v google kalendáři na starým telefonu. fakt nechápu.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: Případně se podívej jestli se ti vše zobrazuje. Jednou se mi stalo že mi to "nezaplo" zobrazování všech.
    CADDY
    CADDY --- ---
    BRKODLAK: podívej se do nastavení kalendáře, zda máš opravdu stejný Google účet... resp. i v telefonu... a zapnutou synchronizaci. Tohle funguje normálně úplně samo, když jsi pod jedním účtem a kalendář vedeš v něm. Dokonce i s jabkem.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BRKODLAK: jakoze stejnej google account a pouzivas google calendar? nebo?
    co za telefon?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    vymenil jsem telefon, samozřejmě jsem nechal prenyst co slo, prea ten klasickej průvodce. co ale nechápu je, jak funguje sdílení google,. konkrétně kalendář. jako první mi bylo divný, že se nepřenesli události ze starýho do novýho telefonu. tak jsem si řekl ok, prenesu to ručně, ale i když přidám událost na novém telefonu, objeví se událost na starém a na novém ne. vite pls někdo jak to vyřešit??
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Já na něm také jedu od cca 11 hodin.
    Placení, bankovní aplikace, navigace, telefon a komunikace .. vše OK
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PUSCHPULL: Jedu na nem od nějaké první bety a bez jakéhokoliv problému.
    Co jedu na RC/Beta tak jsem vlastně neměl nikdy problém, kromě nepodepsané google peněženky kdy s ní nešlo platit diky tomu. Ale za ty roky jediný problém.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PUSCHPULL: jo, už jsem nainstaloval, ale zatím dorazil bez nového UI, což je celkem zajímavý postup.
    Google vydal finální Android 16! Zatím bez nového designu – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/google-vydal-finalni-android-16-zatim-bez-noveho-designu/
    MA747
    MA747 --- ---
    Jaký pls koupit mobil s budgetem okolo 8 tis.Kč? Pro tchyni, nic extra. Foťák, výdrž, hlasité repro... Díky.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Nabídl se mi Android 16 (Pixel 6 Pro).
    Takže jdu to toho. Snad bude vše OK. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam